Acupunctuur Enschede; behandelen

Acupunctuur wordt breed ingezet voor tal van klachten. Mensen die bijvoorbeeld last hebben van pijn in het lichaam of kampen met chronische hoofdpijn zijn vaak gebaat bij acupunctuur. Enschede is de plek waar u de beste therapie vindt en wel bij Het Wooldrik. Wij zijn een praktijk waar u terecht kunt voor verschillende soorten therapieën en wij onderscheiden ons door te kijken naar het lichaam als geheel. Wij zien de verschillende therapieën dan ook als onderdeel van een genezing die duurzaam is en daar hoort acupunctuur ook bij. Woont u in de omgeving van Enschede of woont u in Enschede zelf, dan kunt u ons vinden door te zoeken naar ‘acupunctuur Enschede’. Acupunctuur Enschede bij Het Wooldrik is de beste acupunctuur die u kunt vinden. Bekijk de mogelijkheden op onze website als u gebruik wilt maken van acupunctuur Enschede van het Wooldrik en kies voor een duurzame genezing van uw klachten, welke klachten dat ook mogen zijn. Wat verstaan wij eigenlijk precies onder acupunctuur als we kiezen voor acupunctuur Enschede bij het Wooldrik, en wat staat ons dan precies te wachten? De therapie is onderdeel van de Chinese geneeskunde. Veel mensen denken dat het vooral een therapie is die als doel heeft om pijn klachten te verminderen, maar dat is niet het doel van de therapie. Het doel van de therapie is namelijk het duurzaam oplossen van de klachten. Dat is waarom wij deze therapie ook als belangrijk onderdeel hebben opgenomen in onze praktijk. Het Wooldrik laat zich voorstaan op:

  • Een zeer divers aanbod aan therapieën voor verschillende klachten
  • Een duurzame benadering van de verschillende klachten en persoonlijke aandacht
  • Een snelle behandeling na het maken van de eerste afspraak en duidelijke planning
  • Heldere communicatie en een ontmoetingsplaats van verschillende disciplines
  • Een eigen fitnessruimte voor nazorg van de klachten en behandeling.

Acupunctuur Enschede; filosofie van duurzaamheid

De filosofie van de therapie acupunctuur sluit zeer nauw aan bij onze filosofie waarin wij naar de mens als geheel kijken. Alleen door de mens in zijn geheel te onderzoeken kunnen de juiste verbindingen worden gemaakt en kunnen volgens ons duurzame resultaten worden behaald voor de genezing van klachten. Er wordt bij acupunctuur gebruik gemaakt van kleine naaldjes die op verschillende plaatsen in het lichaam worden geplaatst. Er zijn door de jaren heen veel aftakkingen ontstaan van de therapie. Zo wordt er in de fysiotherapie ook steeds vaker gebruik gemaakt van de zogenaamde ‘dry needle therapie’ waarbij een gekwetste of onbeweeglijke spier wordt aangeraakt om deze weer in beweging te brengen. Veel effectieve methodes van genezing stammen af van deze ouder Chinese geneeswijze en als u meer wilt weten over acupunctuur Enschede dan raden wij u dan ook aan om ‘acupunctuur Enschede’ op te zoeken. Verdieping van de kennis kan bemoedigend werken en het doel is natuurlijk om van uw klachten af te komen. Mensen die langdurig last hebben van verschillende klachten raken vaak aan deze pijn gewend. Het wordt een onderdeel van het dagelijks leven. Ze laten het erbij zitten met als gevolg dat er andere klachten ontstaan. Pijn zorgt er namelijk voor dat mensen een verkeerde houding aannemen en dat moet voorkomen worden. Heeft u chronische klachten en wilt u daar graag iets aan doen, zoek dan op ‘acupunctuur Enschede’. Het Wooldrik biedt acupunctuur Enschede en verschillende andere therapieën waarbij het hoofddoel is ‘het duurzaam verhelpen van uw klachten’. Veel tevreden patiënten kozen voor acupunctuur Enschede van Het Wooldrik. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en dan kunnen wij uw klachten in kaart brengen.

Acupunctuur Enschede; behandeling met naalden

Sommige mensen vinden het een beetje een eng idee dat er naalden in hun lichaam worden geplaatst. Daarom is het raadzaam om u te verdiepen in wat het doel van het plaatsen van de naalden precies is. Op die manier wordt het minder gek en eng. Het ondergaan van een behandeling is niet pijnlijk. De naalden worden altijd op een zeer zorgvuldig manier op het lichaam geplaatst. Hierbij zal de therapeut altijd precies vertellen wat hij aan doen is. Het is van belang dat de patiënt stil ligt en niet te veel beweegt. Het doel van het plaatsen van de naalden is om de energiestromen die op bepaalde plaatsen in het lichaam stil zijn komen te liggen weer op gang te krijgen. De plaatsen waar de naalden worden geplaatst tijdens een behandeling acupunctuur Enschede worden ook wel ‘acupunten’ genoemd. Deze plaatsen worden zeer zorgvuldig gekozen. Niet alleen wordt acupunctuur gebruikt om klachten te genezen, de therapie kan ook worden gebruikt om er voor te zorgen dat mensen minder pijn hebben. Dat is vaak het geval bij mensen met kanker, chronische ziekten, anatomische afwijkingen en andere aandoeningen die voor veel fysieke klachten zorgen zoals vermoeidheid. Als de therapie op die manier wordt gebruikt, dan is het vaak zo dat er een regelmaat wordt aangebracht en dat de mensen die gebruik maken van deze therapie op regelmatige basis terugkeren voor de behandeling. Veel van de patiënten die pijn- of vermoeidheidsklachten hebben, zijn gebaat bij de behandeling van acupunctuur. Enschede, of de omgeving Enschede is de plek waar wij onze therapie aanbieden. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto en u heeft voldoende parkeermogelijkheden. Mocht u een afspraak willen maken om inzicht te krijgen in uw klachten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De eerste stap die wij nemen is altijd het in kaart brengen van uw klachten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn