Alles over Gerard Cok

Op het internet zijn allerlei blogs te vinden over een scala van onderwerpen. Gerard Cok is een van de vele personen die een dergelijk blog bijhoudt. De heer Cok schrijft voornamelijk over de gastronomie. Dit is een van zijn passies en dit is ook zeker in de blogs terug te lezen. Het schrijven van blogs is vanzelfsprekend niet het enige wat Gerard Cok bezighoudt. Naast zijn succesvolle ondernemerschap, in het verleden is hij verantwoordelijk geweest voor belangrijke investeringen, heeft Gerard Cok diverse hobby’s. Eén van de meest belangrijke passies van Gerard Cok is bijvoorbeeld zeilen. Als je enkel naar zijn zakelijke bestaan kijkt, dan zou menigeen waarschijnlijk nooit hebben gedacht dat de heer Cok een passie heeft voor zeilen. De passie voor zeilen is echter niet zo vreemd als je zou denken. Als ondernemer moet je immers een vooruitziende blik hebben en die blik heb je zeker ook nodig bij het zeilen. Gerard Cok houdt van het zeilen met mooie en snelle boten. Naast zeilen zelf, schrijft Gerard Cok ook met passie over zeilen. Hij schrijft bijvoorbeeld over:

  • Wedstrijden
  • Uitslagen
  • Geschikte plaatsen om te zeilen
  • Geschikte tochten voor zeilboten

Verder uit deze passie voor zeilen zich ook in het lidmaatschap van de Noordzee Club. Deze club is een zogenaamde klassenorganisatie voor jachten die meedoen aan zeilwedstrijden. Deze club zorgt ervoor dat de zeilsport op Niveau blijft en dat vele mensen er met veel plezier aan mee kunnen doen. Het is dan ook om die reden dat Gerard Cok lid is van deze Noordzee club, want hij wil niets liever dan dat de zeilsport ook door de nieuwe generaties wordt opgepakt.

Wil je meer weten over Gerard Cok? Neem dan eens een kijkje op Gerardcok.nl

Het bovenstaande kun je ook in meer detail lezen op de website van gerardcok.nl. Op deze website vind je veel meer informatie over zijn passie voor zeilen. Zeilen is echter niet de enige hobby van Gerard Cok. Zo is hij bijvoorbeeld ook een groot liefhebber van gastronomie. Hij kan zeer gepassioneerd spreken over eten en zijn culinaire belevenissen. Het is dan ook niet gek dat je de heer Cok vaak in verschillende restaurants aantreft, want hij mag graag zijn horizon verbreden. Dat betekent dat hij vaak nieuwe restaurants uitprobeert en hij proeft graag het eten van de beste topchefs. Maar zijn voorkeur voor lekker eten beperkt zich niet alleen tot het eten in restaurants. Ook in de eigen keuken is Gerard Cok een goede chef. Hij mag dan ook graag zelf koken en hij probeert regelmatig nieuwe recepten uit. Gezien Gerard uit Zeeuws-Vlaanderen komt, heeft hij een voorliefde voor de Belgische keuken. Op de website vind het je het webadres waar de heer Cok een blog bijhoudt en schrijft over al zijn culinaire bevindingen.

Passie voor schilderen

Naast zeilen en gastronomie heeft de heer Cok ook een passie voor kunst en dan vooral de schilderkunst. Deze passie richt zich vooral op de Haagse school. Deze school bestaat uit een beweging van Nederlandse kunstschilders die uiteraard werkten en woonden in Den Haag in de periode tussen 1860 en 1900. Enkele schilders die deel uitmaakten van deze beweging waren onder andere:

  • Joseph Israel
  • Johannes Bosboom
  • Willem Koekoek

Kortom; Gerard Cok is een man met een brede interesse. Naast zijn drukke bestaan als ondernemer heeft hij tijd weten vrij te maken voor zeilen, culinair eten en het bewonderen van kunst. Op de website www.gerardcok.nl is meer informatie te vinden over deze interessante onderwerpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn