Asbestonderzoek laten doen

Bestvision - asbestonderzoekBest Vision doet een gedegen asbestonderzoek die uw situatie nauwkeurig in kaart brengt. Met onze vele jaren ervaring kunnen wij zorgen voor een zeer kundig en nauwkeurig asbestonderzoek dat wij graag voor u uitvoeren op ieder moment dat het u uitkomt. Wij komen graag snel in actie. Wanneer u weet dat er zich asbest in uw pand bevindt, dan is dat een tamelijk onrustig gevoel. Er zijn respectievelijk twee dingen die u dan moet doen en dat is het laten opmaken van een rapport ter inventarisatie en het doen van een sloopmelding. Pas als deze zaken wijn gedaan kan het asbest worden verwijderd. Voor een asbestonderzoek moet u een bedrijf inschakelen dat onafhankelijk is en dat u op de juiste manier van dienst kan zijn en wel op ieder moment. Wij zijn dat bedrijf en wij hebben heel veel ervaring die wij graag flexibel en op de juiste manier inzetten tijdens een asbestonderzoek. U leert veel van ons over de situatie van het pand en de urgentie van de verwijdering van asbest. Het ene pand loopt meer risico dan het andere pand wat betreft het vrijkomen van schadelijke stoffen. Wanneer loopt u het meeste risico op het inademen van asbestdeeltjes? Het meeste risico loopt u op het moment dat een pand wordt verbouwd of wanneer er brand ontstaat. Vaak moeten in dat laatste geval hele straten worden afgezet. Asbest moet gewoon verwijderd worden, maar omdat de verwijdering niet zomaar kan gebeuren, moeten er bepaalde stappen worden ondernomen waaronder dus het asbestonderzoek dat wij voor u kunnen doen. Neem contact op als u graag een asbest onderzoek wilt inplannen zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen zult komen te staan. Best Vision:

  • heeft vele jaren ervaring
  • doet een gedegen onderzoek
  • komt snel in actie
  • vraagt scherpe prijzen
  • werkt met de beste mensen

Asbestonderzoek

Asbestsanering mag u gerust een proces noemen dat in verschillende stappen moet worden doorlopen en al die stappen zijn stuk voor stuk belangrijk. Zo moet er een sloopmelding worden gedaan en een rapport op worden gemaakt voordat er verdere stappen kunnen worden ondernomen voor het verwijderen van het asbest. Asbestonderzoek kunt u laten doen door een bedrijf dat weet wat het doet; een bedrijf als Best Vision dat alle certificaten op zak heeft om een gedegen onderzoek te doen. Asbest is gevaarlijk. Dat weten we inmiddels wel. U moet wel onder een steen hebben geleefd om niet eerder van de gevaren van asbest te hebben gehoord. Het is inmiddels algemeen bekend dat asbest moet verdwijnen en dat is waar wij als bedrijf graag een bijdrage aan willen leveren door het doen van asbestonderzoek waar mensen mee verder kunnen. Asbest kan zich op verschillende plekken in panden bevinden en dat betekent voor u dat er een onderzoek voor nodig is om het probleem in kaart te brengen. Vele jaren houden wij ons al bezig met asbest en wij weten alles van de gevolgen en de gevaren alsmede de mogelijkheden om asbest op de juiste manier te verwijderen. Waar bevindt het asbest zich? Om hoeveel en wat voor soort asbest gaat het? Het zijn allemaal vragen die zullen worden beantwoord tijdens een asbestonderzoek en daar zijn wij u graag bij van dienst.

Uw situatie in kaart brengen

Hoe veel asbest zich in panden bevindt moet worden onderzocht. Een asbestonderzoek dient er toe om de situatie zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen voor de eigenaar van gebouwen en panden. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Asbest is een stof die vroeger heel veel werd gebruikt in de bouw. Asbest is een natuurlijke stof die wordt verwerkt tot platen en deze platen zijn over het algemeen de boosdoeners. Asbest is schadelijk wanneer het vrijkomt. Asbest bestaat uit hele kleine deeltjes en deze deeltjes kunt u niet zien met het blote oog. Wanneer u deze deeltje binnenkrijgt – en dat kan al door het in te ademen – dan kunnen deze zich nestelen in de luchtwegen en op lange termijn terminale ziektes veroorzaken die u graag wilt voorkomen. Arbeiders die vroeger jarenlang werden blootgesteld aan asbest kregen verschillende ziektes en er zijn veel mensen overleden aan de gevolgen van asbest vergiftiging. Asbestonderzoek gaat altijd vooraf aan het laten verwijderen van asbest. Het onderzoek moet worden gedaan door een bedrijf dat onafhankelijk is. Dat is een regel die door de regering werd opgesteld om te voorkomen dat bedrijven geld willen verdienen met het zomaar verwijderen van de asbestplaten. Het is namelijk wel degelijk iets wat zorgvuldig moet gebeuren. Wilt u de situatie van uw woning of pand nauwkeurig in kaart laten brengen, dan kunt u zeker contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en brengen de situatie van het pand graag in kaart tijdens een asbestonderzoek. Onze kennis en ervaring heeft het door de jaren heen mogelijk gemaakt om een zeer professioneel en goed onderzoek te verrichten waar veel bedrijven en particulieren gebruik van maakten. Internationaal is erkend dat asbest in verwerkte vorm uit gebouwen moet worden verwijderd. In Nederland heeft de regering bepaald dat gebouwen of eigenaren van gebouwen nog tot 2025 de tijd hebben om asbest te verwijderen. Deze tijd hoeft u echter niet te nemen, want hoe eerder het asbest wordt verwijderd, hoe beter. Laat een asbestonderzoek dan ook zo spoedig mogelijk doen door Best Vision en dan weet u waar u aan toe bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn