Bedrijfsborrel op prachtige locatie

Laatst was het weer zover: de jaarlijkse bedrijfsborrel. De afgelopen jaren was dat – in voorzichtige bewoordingen – geen succes geweest. Ik was daarom heel benieuwd wat het bestuur dit jaar in petto had. We gingen naar het Bloemenbed, een vergaderlocatie in Noordwijk die we gevonden hadden op Bloemenbed.com. Toen ik aankwam was ik direct onder de indruk van de mooie locatie, pal tussen de bloemenvelden. Het pand was van oorsprong ook een bloemenkas en dat was nog duidelijk zichtbaar: grote ramen zorgden voor veel licht en een open sfeer. Daarnaast was de zaal erg groot. Er was ruimte voor de ruim 80 aanwezigen en daar hadden zeker nog wel een aantal mensen bijgepast. Ik was onder de indruk van deze bedrijfsborrel, om een aantal redenen:

  • Eenvoudig te bereiken
  • Uitstekende catering
  • Prima voorzieningen

Vaak zie je bij een bedrijfsborrel dat het allemaal net niet loopt. Mensen kunnen de locatie niet vinden, moeten veel parkeergeld betalen of gaan al snel weer naar huis. Dit jaar ging dat allemaal anders. Noordwijk is perfect gepositioneerd tussen Amsterdam en Den Haag; in de regio waar ons bedrijf vooral actief is. Vrijwel alle medewerkers waarom daardoor in staat om te komen, wat al direct voor een gezellige sfeer zorgde. Ik hoefde ook geen moeite te doen om te parkeren. Alle gasten konden terecht op de privéparkeerplaats die bij de locatie hoort. De goede organisatie was een welkome verandering: iedereen was in een feeststemming. Toen we eenmaal aan tafel zaten kwam het eten op tafel. Ik kan niet anders dan de catering complimenteren. Het Bloemenbed werkt samen met een aantal vaste cateraars en die samenwerking levert wat op. We hebben erg prettig gegeten en gedronken (het was per slot van rekening een bedrijfsborrel!). De naam van de cateraar is me even ontschoten, maar op http://bloemenbed.com/bedrijfsborrel/ kun je dat ongetwijfeld terugvinden.

Bedrijfsborrel met prima voorzieningen

Nadat we lekker hadden gegeten wilde het afdelingshoofd een kort praatje houden. Dat was natuurlijk niet al te serieus, maar hij had er wel wat werk in gestoken. Vaak is de technische ondersteuning op een bedrijfsborrel niet om over naar huis te schrijven. Schermen werken niet, de microfoon kraakt of men kan elkaar niet verstaan. Wederom was ik hier aangenaam verrast: ook de techniek was dik in orde. De afdelingsleider kon zijn presentatie eenvoudig starten en had verschillende schermen tot zijn beschikking. Zijn microfoon was verbonden aan wat luidsprekers, zodat hij ook achterin de zaal goed te verstaan was. Het publiek kon bovendien vragen stellen, omdat wij ook een microfoon tot onze beschikking hadden. De presentatie verliep vlekkeloos, ook omdat de internetverbinding goed stand hield. We zaten met meer dan tachtig man op het internet, wat natuurlijk een flinke last is, maar ik moet zeggen dat de connectiviteit prima was. Al met al moet ik zeggen dat ik dit een zeer geslaagde bedrijfsborrel vond. Het bestuur heeft een prima locatie gevonden en had de zaken keurig op orde. Ik kan het Bloemenbed daarom van harte aanbevelen, we hebben ons goed vermaakt. Organiseer jij een bedrijfsborrel in de buurt van Noordwijk? Dan weet je waar je zijn moet!

Zeer geschikt voor feestjes

Het Bloemenbed is niet alleen geschikt voor een leuke bedrijfsborrel. Je kunt de locatie ook huren voor een klein feest of een bruiloft. Ik moet zeggen dat ik daar de voordelen zeker van inzie. Alles wordt voor je geregeld en je gasten hebben nergens omkijken naar. Neem geheel vrijblijvend contact op via bovenstaande site voor alle arrangementen en de bijbehorende prijskaartjes. Wil je eerst even komen kijken, dan kun je telefonisch een afspraak maken. Zo weet je zeker dat de locatie bij je feest past! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn