Bedrijfsuitje Twente

Een bedrijfsuitje in Twente plannen is eenvoudiger dan u denkt. Zeker als u met ons, outdoorunlimited.nl, in zee gaat want dan mag u een bedrijfsuitje in Twente verwachten die u nog lang zal heugen. Bent u diegene die in het bedrijf waar u werkt gaat over dit soort uitjes? Hebt u geen idee wat u nu weer uit uw mouw moet schudden? We kunnen het ons erg goed voorstellen dat u zo door de jaren heen al heel wat uitjes hebt geregeld. We denken aan bowlen, aan een pubquiz, een dropping of lekker uiteten met zijn allen. Dit zijn relatief relaxte en ontspannen uitjes met de dropping allicht als uitzondering. Hoewel dat ook meestal neerkomt op een gezellige nachtelijke wandeling met aan het einde een hoop bier, wijn en vermaak! Wilt u juist een bedrijfsuitje in Twente zien te regelen waar u echt de hele dag zoet mee bent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want het opzetten van een perfect bedrijfsuitje in Twente is wat we graag voor u willen doen. Waar moet u zoal aan denken als het gaat over een bedrijfsuitje in Twente via Outdoor Unlimited? In deze tekst geven we een aantal voorbeelden en dan is het aan u om te bepalen of u daar wel oor naar hebt of toch liever kiest voor een meer clichématig uitje. Niet dat we daar laatdunkend over doen, niets van dat al. Maar we zouden het wel erg jammer vinden. Want dankzij een bedrijfsuitje in Twente dat u door ons kunt laten regelen zult u niet alleen maar een leuke dag hebben. Het is tevens educatief terwijl u het niet eens door hebt. Gaat het binnen uw bedrijf niet zo goed met de communicatie? Werken veel mensen langs elkaar heen en hebt u het idee dat de algemene sfeer ook niet optimaal is? Dan is een bedrijfsuitje in Twente zoals de onze de oplossing! Het leren gebruiken van de communicatieve vaardigheden van uw personeel of uw collega’s is iets dat telkens weer terugkomt tijdens een bedrijfsuitje in Twente.

Het bedrijfsuitje Twente plannen doet u met ons!

Wat bedoelen we nu eigenlijk precies met actief bedrijfsuitje? Twente is een mooi gebied in het oosten van het land. Het is zeer bosrijk en bevat tal van plekken waar een bedrijfsuitje in Twente niet misstaat. Daar hebben we slim op ingespeeld en kunnen u diverse dagactiviteiten aanbieden voor zowel kleine als voor grote groepen. We zijn van geen kleintje vervaard en kunnen een grote supermarkt of bouwmarkt prima aan. Maar komt u er als particuliere ondernemer met een klein groepje medewerkers, dan zal uw bedrijfsuitje in Twente ook zeker slagen. Niet alleen mensen uit deze streek komen daarom naar ons toe voor hun bedrijfsuitje in Twente, mensen komen van heinde en verre om te genieten en soms om te survivallen. Want dat is een van de vele activiteiten die u bij ons mag verwachten: een heuse survivaltocht over, onder en via diverse obstakels die we op de weg hebben gelegd. Het is aan u om er samen met uw team zo snel mogelijk overheen te gaan. Deel uw groep op in verschillende teams en maak er een onderlinge wedstrijd van tijdens uw bedrijfsuitje in Twente zodat de winnaars aan het einde toegezongen kunnen worden tijdens het eindfeest. Of strijd tegen de neergezette tijden van andere bedrijven uit het verleden. Ook dit is wederom geheel aan u, u kunt het bedrijfsuitje in Twente zo uitdagend mogelijk maken als u zelf wilt. Ook mensen die wat moeilijk ter been zijn zullen er veel plezier aan kunnen beleven want we hebben ook diverse activiteiten op een laag niveau opgezet. Daardoor blijft de drempel laag en de toegankelijkheid voor iedereen aantrekkelijk. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Komt u dan snel een kijkje nemen op de website en bekijk de foto’s van bedrijven die reeds bij ons hebben genoten van een bedrijfsuitje in Twente.  Hebt u dan toch nog vragen of wilt u graag weten wat het kost? Dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Dat kan via de mail maar ook telefonisch. We zien uw vragen graag tegemoet.

Lekker op survival en elkaar goed leren kennen

Welke activiteiten kunt u zoal van ons verwachten? Tot dusver zijn we hier nog niet erg duidelijk in geweest. Dat is expres want we hebben het liefste dat u het zelf ervaart zonder dat het al is voorgekauwd. Een bedrijfsuitje in Twente kunt u geheel zelf samenstellen maar u kunt ook kiezen voor een van de vaststaande pakketten die we hebben gemaakt. Om toch een grof beeld te schetsen van het aanbod kunt u de volgende opsomming even doorlezen:

  • Teambuilding activiteiten in de buitenlucht waarbij u leert om samen te werken,
  • Liever een indoor activiteit met uw werk, om uw verjaardag te vieren of als vrijgezellenfeest? Ook dan hebben we een keur aan toffe activiteiten. Van “de jongens tegen de meisjes” tot aan casinoavonden.
  • In de winter verzorgen we diverse sneeuwactiviteiten voor jong en oud. Ook scholen, zowel basisscholen als middelbare scholen, zijn bij ons welkom om hier hun schoolreisje te vieren. Zowel binnen als buiten hebben we leuke activiteiten voor kinderen!

Wilt u graag de kat uit de boom kijken omdat u wilt weten wat al die activiteiten specifiek behelzen, dan hoeft u enkel op de site verder te lezen. Doet u dat niet maar laat u verrassen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn