Behoefte aan snelloopdeuren voor je bedrijfsruimte? 

Wanneer je een bedrijfsruimte hebt waar je medewerkers regelmatig in en uit lopen, kan het voorkomen dat je last krijgt van toch doordat de deuren steeds open en dicht gaan. Hierdoor verlies je veel warmte en ben je meer kosten kwijt aan het verwarmen van je pand. Als dit bij jou het geval is, dan zijn snelloopdeuren een goede oplossing. Snelloopdeuren openen en sluiten razendsnel, waardoor je dus geen last hebt van tocht of warmteverlies wanneer de deuren steeds open en dicht moeten gaan. 

Snelloopdeuren van Labex 

Snelloopdeuren zijn dus erg handig wanneer je bedrijfsruimte regelmatig betreed en verlaten wordt door je werknemers. Doordat de deuren razendsnel openen en weer sluiten, voorkom je tocht en het verlies van warmte. Zelf heb ik in mijn bedrijfsruimte snelloopdeuren van Labex laten installeren. Deze deuren werken perfect tegen tocht en zijn daarnaast ook nog eens niet duur. Zelf beheer ik een groothandel met een speciale koelruimte. Deze ruimte wordt regelmatig betreed en weer verlaten door zowel medewerkers as bezoekers. Het is bij deze koelruimte dan van groot belang dat de deuren zo snel mogelijk open en weer dicht gaan. Dit voorkomt enerzijds dat de kou de koelruimte verlaat en de winkel in stroomt en anderzijds dat de ruimte in de koelruimte stijgt. Aanvankelijk hadden wij geen speciale deuren naar de koelruimte. De deuren die wij eerst gebruikten, moesten handmatig geopend en weer gesloten worden. Natuurlijk komt het dan weleens voor dat iemand vergeet de deur te sluiten of deze niet helemaal sluit. Als gevolg werd het dan erg koud in de winkel en werd het te warm in de koelruimte. Omdat wij in de koelruimte verschillende verse etenswaren hebben staan, is het van cruciaal belang dat deze ruimte ook niet boven een bepaalde temperatuur komt. De etenswaren kunnen dan bederven en dat vormt weer een gezondheidsrisico. Om die reden hebben we dus gekozen voor snelloopdeuren van Labex. Deze deuren hebben meerdere voordelen: 

  • Ze openen en sluiten snel 
  • De deuren zijn veilig 
  • Ingebouwde frequentieregelaar voor het soepel openen van de deuren 

De snelloopdeuren van Labex zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en doen precies waar ze voor bedoeld zijn. De deuren zijn door Labex snel en professioneel gemonteerd en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Sinds wij deze speciale deuren hebben laten installeren, hebben wij geen incidenten meer gehad in de koelruimte. De koelruimte blijft keurig onder de juiste temperatuur en ook de winkel blijft lekker warm. Voorheen werd er nog weleens door bezoekers geklaagd over de tocht die uit de koelruimte kwam wanneer de deuren niet goed waren gesloten. Dat is nu gelukkig allemaal verleden tijd. Door de speciale deuren besparen we ook op de kosten. De verwarming in de winkel zelf hoeft minder hoog te staan, doordat er geen koude tocht meer vanuit de koelruimte komt. Ook hoeft de koelinstallatie in de koelruimte minder hard te werken omdat er geen warme lucht vanuit de winkel meer naar binnen komt. De ideale oplossing voor meerdere problemen dus. 

Neem contact op voor een offerte 

Als jij ook last hebt van tocht of warmteverlies doordat de deuren van je bedrijfsruimte continu open en weer dicht gaan, kies dan voor snelloopdeuren van Labex. Deze deuren gaan razendsnel open en dicht, waardoor je geen tocht meer hebt wanneer iemand de ruimte betreedt of verlaat. De deuren van Labex zijn er in verschillende uitvoeringen. Of je nu een winkel, een kantoor of een magazijn hebt, voor elke bedrijfsruimte heeft Labex wel een passende deur. Kijk op labex.nl voor de mogelijkheden of neem contact op voor een offerte. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn