Bent u op zoek naar een explanimation maken?

Wilt u een explanimation maken? Dan bent u bij ons, donkermedia, aan het juiste adres. Wij van Donker Media geloven in de kracht van animatie. Met animatie wekt u sneller interesse en blijven mensen kijken. 

Explanimation maken wat voor uw project?

Een explanimation maken is een super leuk proces! U kunt over alles meebeslissen, tot de kleur haren van de animaties aan toe. Een explanimation maken houdt in dat u een onderwerp of dienst op een beeldende manier laat vertolken. Onze animaties zijn uiterst geschikt voor het brengen van een breed scala aan onderwerpen: denk bijvoorbeeld aan het uitleggen van de werking van een medicijn of aan een stuk beeldvorming bij bepaalde bedrijfsprocessen. Op onze website vindt u tientallen voorbeelden van een explanimation maken. Een explanimation is een versimpeling van een proces dat, in overleg met u, beeldend wordt gemaakt. Vele mensen zullen zich herkennen in het feit dat plaatjes eerder blijven hangen dan woorden of lange lappen tekst. Het is dan ook bewezen dat een ruime meerderheid van de mensen beelddenkers zijn. Hier willen wij van Donker Media op inspelen door de kracht van animatie te verspreiden. Met behulp van slimme programma’s en onze creatieve graphic designers toveren wij ieder vraagstuk om tot een helder en goed doordacht animatiefilmpje. Zo kunt u indruk maken op klanten en werknemers zonder dat het u veel tijd en moeite kost. Wij steken veel tijd in het verder ontwikkelen en bedenken van nieuwe technieken binnen deze branche. Ideeën zijn dan ook altijd welkom bij ons!

Waarom kiezen voor een explanimation maken?

  • Beelden zeggen meer dan duizend woorden
  • Met animatie kunt ook zelfs zwaarbelaste vraagstukken helder brengen
  • Animaties geven kort maar krachtig een boodschap door
  • Een explanimation is een hele mooie toevoeging aan uw bedrijfspagina

Over ons: Donker Media

In Eindhoven ligt onze animatie studio. Wij leggen de focus op kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Onze animators hebben het explanimation maken tot een specialisatie verheven. Zij hebben ervaring met het overbrengen van complexe en niet alledaagse onderwerpen en weten hoe zij dit het best kunnen verwerken in een op maat gemaakte animatie. Wij maken onder andere 2D animaties, 3D animaties en Whiteboard animaties. U zult versteld staan van het effect van animaties op klanten en medewerkers. Een animatie heeft een verrassend effect over zich, waardoor klanten sneller blijven kijken naar uw boodschap of project. Al onze animaties zijn uniek en op maat gemaakt voor een klant. Wij stoppen dan ook niet eerder dan wanneer u helemaal tevreden bent en uw animatie een perfecte vertolking is van uw bedrijf, dienst of vraagstuk. 

Wilt u meer weten over explanimation maken en over ons bedrijf? Volg ons dan op één van onze social media kanalen: YouTube, LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en Behance. Daarnaast zijn wij natuurlijk te bereiken via email: contact@donkermedia.nl. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel direct met Erik Donker op 040 – 7440252. Langskomen kan op adres Klokgebouw 273 in Eindhoven. Laat u door ons adviseren of kies uw eigen pad in de wereld van animatie. Wij staan voor u en uw bedrijf klaar! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn