Bescherm de ogen van uw kind met een baby zonnebril

Stoerekindjes - Baby zonnebrilEen heerlijke zomer of een vakantie naar een warm en zonnig land is natuurlijk genieten voor zowel u als uw kind. De zon kan echter meer schade aanrichten dan je misschien in eerste instantie zou denken. Iedereen wil zijn kind beschermen tegen vervelende invloeden van buitenaf, zorg daarom dat u voor de zonnige dagen een baby zonnebril heeft zodat de ogen van uw kindje optimaal beschermd zijn tegen uv-straling. Uv-straling is zelfs zo schadelijk dat het permanente schade aan de ogen aan kan richten. De zon kan, met name in de zomer maar zeker ook in de winter en de andere jaargetijden, behoorlijk fel schijnen en langdurige blootstelling van de ogen hieraan kan grote gevolgen hebben. Zeker kinderen zijn hier kwetsbaar voor, zorg dus dat u bij zonnig weer altijd een baby zonnebril bij de hand heeft. Of u nou op vakantie gaat naar een warm oord, op skivakantie in de bergen gaat, of lekker in eigen land blijft, in alle gevallen is een baby zonnebril voor uw kind een must-have accessoire om de veiligheid van de kleine oogjes te garanderen. Naast dat het de ogen van uw kindje beschermd is een baby zonnebril natuurlijk ook gewoon een hartstikke stoere accessoire voor kind. Daarom hebben wij voor u in onze webshop de mooiste kleuren en motieven in de aanbieding. De baby zonnebril komt standaard met een band die over het achterhoofd van het kindje gaat, zodat deze goed blijft zitten. U weet vast als geen ander dat het soms behoorlijk moeilijk kan zijn om iets op het hoofd van uw kind te zetten of te houden. Door de zachte maar sterke band die aan de baby zonnebril vast zit blijft deze gegarandeerd stevig zitten zonder irritatie op te wekken. De band is in lengte verstelbaar waardoor een baby zonnebril bij elke baby een goede pasvorm heeft. Op onze site kunt u bovendien alle andere producten kopen om uw baby tegen de zon te beschermen, bijvoorbeeld kleertjes met een uv-filter of zwemluiers. Al onze producten zijn veilig tegen uv-straling zodat u zeker weet dat de zon geen schade aan kan richten.

In welke kleuren en motieven is er een baby zonnebril te krijgen?

Door de producten van verschillende merken en makers aan te bieden in onze webshop bent u gegarandeerd van een gevarieerd aanbod van motieven en kleuren. Voor een ieder wat wils, of u nou op zoek bent naar een baby zonnebril voor een stoere jongen of juist een baby zonnebril voor een schattig meisje. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe kleur als je je kindje een stoer brilletje wil geven, of neem nou de rode baby zonnebril met witte stippen die van elk meisje een prinsesje maakt. Wij hebben een baby zonnebril van de volgende merken beschikbaar:

  • Onder andere rode, blauwe en roze kleuren en een extra dikke band voor om het hoofd van het kind. Ook verschillende motieven en printen beschikbaar.
  • Vele kleuren en motieven voor de kinderen.
  • Mooie materialen en felle kleuren.
  • Verschillende motiefjes en kleurtjes met een goed verstelbare band.
  • I Play. Felle, hippe kleurtjes voor de echt stoere baby.

De verschillende merken kiezen elk voor een iets ander design en verschillende kleuren, hierdoor kunt u zelf kiezen wat het best bij uw kroost past. Alle brilletjes zijn voorzien van een CE en UV400 vermelding waardoor u gegarandeerd bent van een juiste bescherming van de ogen. Een baby zonnebril bij ons is gegarandeerd van de beste kwaliteit, dit omdat wij weten dat voor ouders alleen de beste kwaliteit genoeg is voor hun kind. Van een baby zonnebril verwacht u natuurlijk topkwaliteit en dat is precies wat wij leveren.

De nummer één in zonbescherming voor kinderen

Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een grote collectie UV-beschermende kleren en accessoires voor kinderen en baby’s in onze collectie. Door het grote aanbod en contact met de leveranciers bieden we een zeer scherpe prijs en uitstekende bezorgdiensten. Zo zijn producten die voor 15:00 worden bestel al de volgende dag in huis. Ook zijn de bezorgkosten laag en boven de €75 zelf helemaal gratis. Om uw kindje helemaal beschermd te maken bieden wij naast een baby zonnebril onder andere ook de volgende producten aan in onze webwinkel:

  • UV badpak. Zodat uw kleine meisje tijdens, voor en na het zwemmen beschermd is tegen de zon
  • UV Shirts en shorts. Voor de warme en zonnige dagen een optimale bescherming van het hele lichaam tegen de zonnestralen.
  • Omdat een normale pamper niet blijft zitten tijdens het zwemmen en het kind toch een luier nodig heeft.
  • De hoofdhuid van baby’s is vaak maar heel dun en kwetsbaar en er is vaak nog niet voldoende of dik genoeg haar om de zon tegen te houden. Koop daarom een zonnehoedje op het hoofd van je baby of kind te beschermen.
  • Zorg ervoor dat je kind in open water of de zee geen wondjes aan de voeten oploopt.

Kom dus snel langs in onze webshop en u bent gegarandeerd verkocht zodra u onze mooie producten voor kinderen en baby’s hebt gezien. Koop een baby zonnebril of één van de andere prachtige producten die wij in onze collectie hebben. Zorg ervoor dat uw kind beschermd is tegen de invloeden van de zon zodat u veilig samen kan genieten van het heerlijke warme weer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn