Bestel uw verkleedkleren bij ons

kaborij - VerkleedklerenBent u op zoek naar leuke verkleedkleren voor uw kinderen? Kijkt u dan eens op onze website rond. U kunt er diverse thematische verkleedkleren vinden voor een lage prijs. Is het medium internet niet geweldig? Het is nu mogelijk om alle kleren te bekijken want we hebben van elk model diverse foto’s gepubliceerd. Bekijk de verkleedkleren van alle kanten en kies de juiste maten uit. Het kan zo zijn dat deze verkleedkleren iets te groot of juist iets te klein uitvallen. Als uw kinderen nog flink in de groei zijn dan is het niet erg dat ze te groot uitvallen, uw kinderen groeien er immers vanzelf in. Maar als ze te krap zitten dan kunt u ze maar beter terugsturen. U hebt daar 14 dagen de tijd voor en dan krijgt u van ons het geld terug of zenden u de verkleedkleren in de juiste maat. Dat hoort nu eenmaal bij onze service dus maakt u daar vooral gebruik van! Hebt u verder nog vragen over het bestellen of retourneren van deze kleding? Dan kunt u onze klantenservice bereiken. Wij staan tijdens werkdagen en dan met name tijdens kantooruren voor u klaar. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen en schrijf een e-mail. Natuurlijk kunt u ons ook bellen!

Dankzij deze verkleedkleren hebben uw kinderen vele uren plezier

Met deze verkleedkleren kunnen uw kinderen vele uren plezier beleven met hun vriendjes en vriendinnetjes. Misschien wil uw dochter graag een thematisch verkleedfeestje geven als ze jarig is. Dan is het leuk als u haar een prinsessenpakje of een elvenpakje aan kunt trekken want dan staat ze vast en zeker de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Zo is er voor ieder wat wils te vinden want verkleedkleren zijn er in diverse soorten te vinden in onze catalogus. Zo hebben we onder andere:

  • Kleding waarmee u uw kinderen om kunt toveren tot actieheld of stripfiguur.
  • Of tover hen om tot hun lievelingsdier zoals tijgers, beren en konijntjes.
  • Geef uw kinderen piratenkleding of indianenpakjes en ze zullen de hele dag in de tuin of het park aan het ravotten zijn.

Ook voor volwassenen hebben wij vele verkleedkleren in ons assortiment. Studenten en dan met name studenten die zijn aangesloten bij studentenverenigingen hebben vaak nieuwe verkleedkleren nodig omdat dergelijke themafeesten schering en inslag zijn. Zo zijn er sexy feestjes, glitter en glamourfeestjes en ga zo maar. Bij ons is er voor ieder wat wils.

Bestel vandaag want dan mag u het morgen al thuisbezorgd verwachten

Er is nog een groot feest in het voorjaar waar u vast en zeker verkleedkleren voor nodig hebt: carnaval. Ook voor dit grote festival dat voornamelijk in het zuiden van Nederland wordt gehouden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor kinderen en volwassen hebben we zeer uiteenlopende pakjes. Komt u geregeld eens een kijkje nemen. Zo blijft u op de hoogte van veranderingen en acties binnen ons assortiment. Wij spelen in op de huidige trends dus kleding met betrekking tot nieuwe muziekgroepen en films kunt u bij ons steevast als eerste vinden! U betaalt trouwens slechts 3,95 euro per bestelling. En als het totaalbedrag uitkomt boven de 50 euro dan betaalt u helemaal geen verzendkosten! Daarnaast geldt: als u voor 17.00 uur hebt besteld, dan mag u het morgen al thuis verwachten. Als u geen zin of tijd hebt om naar de winkel te gaan maar u hebt morgen al een verkleedfeestje dan weet u nu waar u moet zijn. Vergeet ons daarom niet te bookmarken zodat u ons snel terugvindt tussen uw favoriete websites.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn