Bij ons kunt u ook uw huisdier opbaren

Veel mensen die een huisdier hebben, zijn heel erg aan dit dier gehecht. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat heel veel mensen diep in de rouw zijn wanneer hun huisdier komt te overlijden. Veel mensen hebben niet de ruimte in huis om hun huisdier opbaren te kunnen. Vandaar dat wij van Notre-Repos.nl u graag een oplossing zouden willen aanreiken. Bij ons kunt u namelijk uw huisdier opbaren wanneer u dat graag zou willen. Wij snappen namelijk goed dat u graag goed afscheid zou willen nemen van uw huisdier en het is daarom belangrijk dat u een ruimte heeft waar u uw huisdier opbaren kunt. Wij bieden u deze ruimte graag aan. Wij zijn een uitvaartverzorger in Utrecht en wij hebben ons niet alleen gericht op het verzorgen van uitvaarten van mensen, maar ook van dieren. Dat betekent dus ook dat u bij ons uw huisdier opbaren kunt. Wij hebben een ruimte ingericht speciaal voor dieren en deze wordt veel gebruikt. Waarom zou u namelijk niet goed afscheid nemen van uw huisdier? Wij willen u graag een keer uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij hebben namelijk de faciliteiten in huis om u goed afscheid te kunnen laten nemen van uw dieren. Wij willen u wel graag op de hoogte brengen van het feit dat u bij ons geen heel grote dieren kunt opbaren. Wij kunnen enkel een huisdier opbaren. Dat betekent dus helaas dat u bij ons niet met paarden of koeien geholpen kunt worden. Daar hebben wij simpelweg de capaciteit niet voor. Wilt u graag een huisdier opbaren bij ons? Kijk dan even naar onze site. Het adres van onze pagina is Notre-Repos. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden.

Hier kunt u uw huisdier opbaren en goed afscheid komen nemen

Wanneer een huisdier komt te overlijden, kan dat heel veel verdriet met zich meebrengen. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen hun huisdier opbaren willen. Het is namelijk belangrijk om ook goed afscheid te nemen van uw trouwe viervoeter. Wij willen daarom graag de mogelijkheid faciliteren om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Wanneer u dat graag zou willen, kunt u ook altijd een kist bij ons bestellen. Wij hebben namelijk alles in huis om alles in goede banen te leiden. Zo kunnen wij uw dier ook naar de begraafplaats voor dieren brengen wanneer u dat graag zou willen. Ook kunt u bij ons een herinnering laten maken zodat u uw dier nooit meer hoeft te vergeten. Wij kunnen u uitgebreid vertellen over alle diensten die wij u kunnen leveren. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Onze mensen zorgen er graag voor dat u optimaal afscheid kunt nemen van uw huisdier. Kijk daarom even op Notre-Repos.nl.

Ook voor mensen verzorgen wij alles rondom de uitvaart

Zoals wij in het voorgaande reeds aangaven, verzorgen wij niet alleen uitvaarten van dieren, maar ook van mensen. Mocht u ons daarom in de arm willen nemen om een waardig afscheid van iemand te organiseren, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij kunnen:

  • u een mooie kist leveren
  • kaarten laten maken om de omgeving op de hoogte te brengen
  • bloemen regelen voor de uitvaart

Wij hopen u binnenkort snel een keer te mogen spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn