Buitengewone karikatuurtekenaar

Bent u bekend met Thijs Wessels? Deze man kunt u terug vinden op de volgende website: sneltekenaar-oplocatie.nl. Hij is dan ook een sneltekenaar, met andere woorden: een karikatuurtekenaar. Een karikatuurtekenaar kunnen we echt wel zeggen want hij heeft deze passie al vroeg als kind ontwikkeld en van zijn droom zijn beroep gemaakt. Daar ging een lange weg aan opleidingen aan vooraf dus u kunt er wel vanuit gaan dat deze karikatuurtekenaar weet hoe het sneltekenen in elkaar steekt. Maar laat u dit zeker niet weerhouden om de kat uit de boom te kijken. Neem dan ook eerst eens een kijkje op de website want daar vindt u erg veel informatie over deze karikatuurtekenaar en over zijn techniek, projecten en uiteraard vindt u vele foto’s terug van werken die hij in het verleden heeft gemaakt. Op die manier hopen we u er van te overtuigen dat het meer dan de moeite waard is om deze karikatuurtekenaar eens in te huren. Hij wil overal wel verschijnen en reist dan ook zonder pardon het hele land door zodat hij op elk feestje een van de hoogtepunten kan zijn. U kunt het zo gek niet bedenken of een karikatuurtekenaar komt wel van pas. Denkt u een karikatuurtekenaar nodig te hebben om uw evenement of feest op te vrolijken? Kies dan voor deze karikatuurtekenaar want daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Vele BN’ers zijn u al voorgegaan en in menigeen huis hangt het werk van deze karikatuurtekenaar. En dan hebben we het ook echt over bekende Nederlanders waar je u tegen zegt dus kom snel eens een kijkje nemen op de site en laat u overtuigen van zijn klasse op het gebied van sneltekenen. Overigens is hij niet enkel in te huren voor een klassiek optreden, dus aan huis of bij een festiviteit, ook kan hij digitaal optreden in de zin dat hij vanuit zijn atelier live en online portretten kan maken zodat u niet eens naar hem toe hoeft te komen. U kunt dit allemaal live volgen via de webcam en het resultaat ontvangt u meteen in uw mailbox. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Dan kunt u kiezen voor deze optie. Maar voor hetzelfde geld komt hij net zo eenvoudig even bij u langs.

Deze karikatuurtekenaar is van alle markten thuis

Een aantal feiten kunnen we u niet onthouden als u kiest voor een live show van deze karikatuurtekenaar.

  • Zo werkt hij uitsluitend met penseelstift en houtskool. Nadien kan en wordt het dan ook vaak ingekleurd. Op die manier kan hij de karaktertrekken van uzelf het beste op papier nabootsen tot een geweldig resultaat zoals u wel kunt zien bij zijn portfolio.
  • Het formaat is A3 en dat is dus een mooi posterformaat zodat u het thuis of op kantoor aan de muur kunt hangen.
  • Aangezien deze karikatuurtekenaar enorm snel werkt kan hij wel 10 tekeningen per uur maken en dat maakt het erg aantrekkelijk voor feestjes. U hoeft nooit lang te wachten voordat u aan de beurt bent en u hoeft ook nooit lang stil te zitten. Maar maakt u zich geen zorgen. Deze karikatuurtekenaar weet wel hoe hij een gesprekje op gang moet houden dus u verveelt zich geen moment.
  • De karikaturen lijken altijd goed en zijn in geen geval beledigend bedoeld. Deze karikatuurtekenaar luistert dan ook altijd goed naar uw wensen en zorgt ervoor dat het eindresultaat netjes en passend is.
  • Alle het benodigde materiaal wordt door de karikatuurtekenaar zelf meegenomen dus u hoeft niets voor hem in huis te halen behalve wellicht een drankje en uiteraard heeft hij een plek nodig waar hij zijn ding kan doen: sneltekenen.
  • Zoals we al eerder aangaven werkt de karikatuurtekenaar door het ganse land.
  • En ten slotte willen we nog even stellen dat deze karikatuurtekenaar dankzij zijn expertise en enthousiasme u en uw genodigden een onvergetelijke dag en/of avond zal weten te bezorgen die u lang bij zal blijven.

Neemt u vandaag nog even contact op met Thijs Wessels

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen dat het inhuren van deze karikatuurtekenaar echt meer dan de moeite waard is. Maar laten de beelden en de filmfragmenten op de website u verder overtuigen zodat u in no time deze karikatuurtekenaar in huis kunt halen. U kunt op de website zijn persoonlijke telefoonnummer vinden net als een e-mailadres dat u meteen kunt gaan e-mailen. Ook kunt u het online formulier invullen en op die manier kunt u er achter komen wat de kosten zijn en op welke dagen hij beschikbaar is. Wees er op tijd bij met reserveren want er zijn natuurlijk altijd kapers op de kust die op dezelfde dag willen reserveren en het zou zonde zijn dat u daardoor de karikatuurtekenaar mis moet lopen. Dat is iets dat u te allen tijde wilt verkopen lijkt ons dus wacht niet langer en neem snel contact met hem op. Hij is aldus van alle markten thuis en doet er niet moeilijk over wanneer u hem bijvoorbeeld vraagt voor een kinderfeestje. Dat is een van de vele gelegenheden waarbij een karikatuurtekenaar haast onontbeerlijk is. Maar dat is nog lang niet alles. Zo is een karikatuurtekenaar geschikt voor bedrijfsfeestjes of voor festivals. Er zijn echt diverse redenen te bedenken en we hopen dan ook van harte dat we u snel tegemoet zien op de site, via de telefoon of de mail. Wellicht tot zeer spoedig, hij belooft u een onvergetelijke dag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn