Computerhulp aan huis is voor mij een uitkomst

Computerhulp aan huis is voor mij een uitkomstIk ben door een beperking wat moeilijk te been en werk daarom vanuit huis. Ik kan gelukkig goed mijn werk thuis uitvoeren en met mijn computer heb ik grotendeels alles wat ik nodig heb. Maar ik ben helaas niet zo technisch en als ik een keer onderhoud aan de computer nodig heb, of iets wat daarbij komt kijken, dan is het ideaal dat ik de computerhulp aan huis van Essalu kan inschakelen. Ik heb hen ooit gevonden via essalu.nl toen ik letterlijk online zocht naar computerhulp aan huis. Ik was toen net door een ongeval thuis komen te zitten en wist dat ik mijn werk grotendeels vanuit huis zou gaan doen. Ik heb toen proactief een volledige werkplek laten inrichten en onderdeel van mij maakt daarbij uit dat ik kan terugvallen op experts die computerhulp aan huis bieden, voor de technische snufjes. Zo ben ik volledig onafhankelijk, hoef ik niemand in mijn familie of vriendenkring ervoor lastig te vallen en ben ik ervan verzekerd dat mijn computer, die voor mij toch echt heel belangrijk is geworden, het goed doet.

Computerhulp aan huis voor diverse zaken

De computerhulp aan huis heeft mij in eerste instantie geholpen met de volledige opzet. Ik heb een laptop en een stand-alone desktop computer, een extra monitor en een printer, met een kopieerapparaat en scanner in één. Ik werk daarnaast veel in de cloud en ben op zich best handig met computers, maar het is fijn om deze extra hulp te hebben. Zo heb ik computerhulp aan huis ingeschakeld voor:

  • Het aansluiten van internet
  • Aanbrengen van wifi-versterkers
  • Het maken van een netwerk met andere apparaten
  • Printerinstellingen
  • Het goed instellen van mijn tweede scherm
  • Virusscan en veiligheid
  • Datareset na een vastloper

Meedenkende computerhulp

De computerhulp in huis is dus voor heel veel zaken in te zetten en ik maak daar veelvuldig gebruik van. De service is erg klantvriendelijk en ze begrijpen heel goed waarom ik hun diensten nodig heb. Ze denken dan ook goed met mij mee. Dit begon al bij het aansluiten van het internet. Ik had sneller internet besteld omdat ik thuis een goede verbinding wilde hebben om te kunnen werken en dan krijg je een doos met spullen en instructies van je provider. Voor mij is dat gewoon lastig om zelf te regelen, dus ik heb computerhulp aan huis ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het internet goed zou worden aangesloten en de wifi met beide computers een goede connectie maakte. Ik had van te voren al een paar wifiversterkers besteld en thuis laten bezorgen, die konden ze direct voor mij aansluiten en instellen. Toen heeft mijn computerhulp aan huis ervoor gezorgd dat alle verbindingen direct veilig waren. Ik heb een goed werkende virusscanner op de computers en kan ook regelmatig een check doen op onveilige bestanden. Super handig, net als het aansluiten van mijn printer, zodat ik niet alleen kan printen, maar ook kan kopiëren en scannen en weet hoe dat moet. Ik heb natuurlijk ook een tweede beeldscherm en met deze wissel ik nog wel eens van de laptop naar de desktop en terug. De desktop had geen probleem, want die heeft verder geen andere monitor en herkende hem meteen, maar mijn laptop herkende de monitor niet en ik kreeg het niet voor elkaar om een tweede beeldscherm te tonen die niet een kloon was van mijn laptopscherm. Ook hier heeft de computerhulp aan huis van Essalu me bij geholpen. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en maak regelmatig gebruik van de computerhulp aan huis, voor updates, instellingswijzigingen, een datarecovery na een crash, et cetera. Computerhulp aan huis is voor mij echt een gouden vondst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn