Coniferen bestellen in pot of met kluit

Bent u op zoek naar de mooiste coniferen in pot of met een kluit? Dan kunt u bij ons online een bestelling plaatsen. Wist u dat er wel 600 verschillende soorten van deze plantensoort bestaan, en een groot aantal van deze soorten bieden wij u online aan! De naam ‘Coniferen’ kunnen we letterlijk vertalen als ‘kegeldragers’. Wij verkopen bij Top-winkels.nl de mooiste coniferen zowel in pot als met kluit. Uw plant komt bij ons direct van de kwekerij en dat betekent dat u scherpe prijzen betaalt. Met meer dan vijftien jaar ervaring op onze naam kunnen wij wel zeggen dat wij een expert zijn op het gebied van coniferen en het kweken van de waanzinnige mooie plantensoort! Het bemesten van de plant is iets wat u regelmatig moet doen. Zoals voor alle planten die u in huis haalt geldt, u moet zorgen dat u deze goed verzorgt! U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de mooie plant die u in huis haalt. Het kan wel eens voorkomen dat uw coniferen wat geel uitslaan. Dit is geen goed teken. Het betekent namelijk dat de plant niet voldoende voeding krijgt. Hoe ontstaat de gele kleur van de plant eigenlijk? De gele kleur van deze plant ontstaat doordat de coniferen te weinig of geen magnesium en zout krijgen. Dat kan worden aangevuld door de coniferen te bemesten. U kunt uw coniferen makkelijk bemesten. Daarvoor kunt u zowel organische stoffen gebruiken als het zogenaamde kunstmest waar u vast al wel eens van heeft gehoord. Het gezond houden van uw plant is van belang en daarom maken wij graag van onze website gebruik om u het een en ander te vertellen over het verzorgen van uw coniferen! Kies bij ons voor:

  • Een prachtig en ruim aanbod aan planten
  • De beste prijs en kwaliteit verhouding
  • Op ieder moment online bestellen
  • Meer dan zestien jaar ervaring
  • Uw plant rechtstreeks van de kwekerij

Coniferen voor iedereen

Iedereen is op onze website welkom om coniferen te bestellen! Het zijn namelijk erg mooie planten die een mooie sfeer geven aan uw tuin of woning. Zoals wij eerder al aangaven is het bemesten van de plant een belangrijk onderdeel van de verzorging. De bemesting is iets wat maximaal twee keer per jaar kan gebeuren, en of u dat ook doet, hangt weer af van de status van de coniferen. Zoals we aangaven kunt u aan de plant zien of hij gezond is of wat extra voeding nodig heeft. Coniferen zelf planten behoort ook tot de mogelijkheden. Omdat veel mensen kiezen voor coniferen met kluit die ze zelf kunnen planten waar ze maar willen, hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet. U heeft voor het planten een aantal dingen nodig. Op de eerste plaats moet u er voor zorgen dat u twee stokken of palen in huis heeft in combinatie met een touw die de ongeveer de lengte van uw haag heeft. Verder heeft u een rubberen hamer nodig, een schep en natuurlijk tuinaarde. De tuinaarde dient bemest te zijn, aangezien het zeker in het begin belangrijk is dat uw coniferen voldoende voeding krijgen. Aan de slag! Het eerste wat u te doen staan bij het planten van coniferen is het spannen van een gelijkmatige lijn. Daarvoor kunt u de paaltjes en het touw gebruiken. Langs de lijn of het touw dat u spant, graaft u een gat met de schep. De grond die u weg schept kunt u in een later stadium nog gebruiken. Wij raden u dan ook aan om deze grond niet weg te scheppen maar gewoon te bewaren voor later gebruik. In de geul doet u wat bemeste aarde. Het is belangrijk dat de plant bij de wortel worden gevoed. Daarom dient de mest altijd bij de wortel te worden geplaatst zodat het direct wordt opgenomen. Dit is eigenlijk alles wat u moet doen voordat u de plant in de grond plaatst. Zo ziet u maar weer dat het planten niet moeilijk of ingewikkeld is!

Snoeien van de planten

Als we het hebben over de verzorging van coniferen, dan hebben we het zeker ook over het snoeien. Wanneer u een haag heeft, dan is het snoeien een belangrijk onderdeel van de verzorging. Het is belangrijk voor de haag om deze vaak te snoeien, maar daarbij zijn er wel weer een aantal dingen waar u op dient te letten. De haag kan klink groeien en we zien wel eens dat een haag wel boven de tien meter uitkomt! Natuurlijk is het leuk om een goed groeiende haag in de tuin te hebben, maar u wilt natuurlijk ook nog van wat uitzicht kunnen genieten en daarom dient u de haag te snoeien voor het de spuigaten uitloopt. In het geval van jonge schuiten kunt u niet rigoureus aan de slag gaan, want deze kunt u maximaal tien centimeter snoeien. Wat wij graag benadrukken is dat wanneer u de haag gaat snoeien u dat het beste met een scherpe en niet met een botte schaar kunt doen. Dat klinkt als een open deur, maar u zult zich verbazen over het aantal mensen dat de plant met een botte schaar snoeit en dat is niet goed voor de verdere groei van de plant. Zorg dus dat u de juiste materialen in huis heeft. Het gebruik van een botte schaar kan er toe leiden dat de takken sterven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn