Creëer een oprit, terras op tuinpad met de juiste betonklinkers

Als je rondom het huis aan de slag gaat met de inrichting van de tuin of bijvoorbeeld een mooie oprit wilt aanleggen, dan kun je daar betonklinkers van Van Harn voor gebruiken. Het mooie aan deze klinkers is de enorme diversiteit. Je kunt klinkers in tal van verschillende formaten, soorten en kleuren bestellen. Daardoor kun je altijd wel betonklinkers vinden die goed passen bij het doel waar jij ze voor wilt gebruiken. Het is echter wel van belang dat de leverancier ook beschikt over een divers genoeg assortiment, zodat jij in ieder geval de juiste betonklinkers kunt vinden. Als je bijvoorbeeld je oprit wilt vormgeven met klinkers, dan heb je tal van opties. Je kunt de oprit mooi vlak maken met vlakke betonklinkers, maar je kunt ook kiezen voor een wat minder vlak oppervlak door gebruik te maken van courtstones. Deze laatste klinkers zorgen vaak voor een wat meer natuurlijke uitstraling. Maar het is uiteraard maar net of zulke natuurlijk ogende stenen bij de rest van je tuin en woning passen. Misschien zijn de wat strakkere klinkers in jouw geval wel een veel betere optie. Het mooie is dat je bij Van Harn terecht kunt voor beide soorten betonklinkers. Daarnaast kun je nog vele andere soorten bestellen. Als je een terras wilt aanleggen, dan kun je dat in principe ook doen met betonklinkers. Maar je zou dit ook met grote tuintegels kunnen doen of sierbestrating. Het is dan ook zeker een idee om je gewoon eens te laten inspireren door het assortiment van Van Harn. Je kunt hier namelijk ook terecht voor sierbestrating en tuintegels. De betonklinkers zijn ondanks de enorme variatie slechts een categorie binnen een veel grotere collectie van verschillende soorten bestratingen. Het loont dan ook zeker de moeite om gewoon eens een kijkje te nemen op de website van vanharn.nl. Ook als je nog geen directe plannen hebt, dan is het nooit een slecht idee om de site te bezoeken. Zodra je ontdekt wat voor stenen en klinkers er zoal beschikbaar zijn, krijg je wellicht ook inspiratie over hoe je eigen tuin kunt vormgeven. Uiteraard is het ook mogelijk om naar Van Harn zelf te komen, zodat je alles in het echt kunt bekijken. Dat werkt toch vaak net even wat beter dan het bekijken van foto’s. Tijdens een lockdown is dat uiteraard lastig, maar zodra alles weer open gaat ben je uiteraard van harte welkom. En mochten ze gesloten zijn vanwege alle perikelen die de wereld teisteren, dan kun je altijd nog terecht op de site. 

Bestel de betonklinkers of andere stenen bij Van Harn

Als je op zoek bent naar betonklinkers, dan kun je deze bij Van Harn bestellen. Dit geldt uiteraard ook voor de vele andere stenen zoals: 

  • Tuintegels
  • Sierstenen
  • Sierbestrating

Je kunt het hele assortiment gemakkelijk bekijken via vanharn.nl. Als je eenmaal weet wat je wilt hebben, dan kun voor de gewenste stenen een offerte aanvragen.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs

Als je meer wilt weten, dan kun je uiteraard contact opnemen, maar je kunt ook gewoon even langskomen bij Van Harn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn