De Barcelona chair

Bent u bekend met de Barcelona chair? Dit is een unieke lounge stoel en staat prachtig in welke woonkamer dan ook. Dat is zeker niet de enige kamer in uw huis waar we aan denken als u graag een Barcelona chair wilt hebben.

  • Zo kunt u de Barcelona chair ook op uw overdekte terras zetten, bijvoorbeeld in de serre. U kunt lekker luieren in de zon terwijl u toch binnen zit. Geweldig voor in het voor- of najaar als het buiten nog wat fris is
  • Bijkomen of een pauze nemen tijdens het studeren? Neemt u dan even plaats op de Barcelona chair en geniet van een welverdiende lunch. Ook als u thuis werkt en eventjes uit de krampachtige houding wilt ontsnappen die u hebt tijdens het werk achter uw pc of laptop is de Barcelona chair een meer dan welkome stoel, dat kunnen we u wel garanderen.

Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wilt u nu ook graag weten hoe de Barcelona chair er uitziet? En bent u benieuwd naar de prijzen en de leveringsvoorwaarden? Dan kunnen we u wel aanraden om een kijkje te nemen op onze website want op dit moment hebben we meer dan 200 euro korting weg te geven bij de aanschaf van de Barcelona chair. Ja, dat leest u goed, zo is het voor iedereen een betaalbare aanschaf. Voor slechts 729 euro hebt u namelijk al een Barcelona chair terwijl dit tot voor kort nog 948 euro was. Deze kans moet u dan ook met beide handen aangrijpen want we kunnen u natuurlijk niet beloven dat dit over een paar maanden nog steeds een dergelijk laag bedrag zal zijn. Zonde als u dan deze kans aan u voorbij moet laten gaan en u over een tijdje de volle pond moet betalen voor een Barcelona chair. We kunnen u dan ook niet vaak genoeg op het hart drukken dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent om op een goedkope wijze aan een prachtige Barcelona chair van hoogwaardige kwaliteit te komen.

Lees meer over deze prachtige Barcelona chair

Dit design stamt alweer uit 1929 en heeft dan ook de tand des tijds doorstaan. We kunnen gerust stellen dat de Barcelona chair nog altijd hip is. Dat is het mooie met zulke tijdloze producten en dit is de droom van ieder ontwerper. Een meubelontwerp maken dat eigenlijk decennialang succesvol is, dat is de droom van velen. De Barcelona chair is aldus nog altijd succesvol maar wel een duur product. Dat komt doordat het gemaakt wordt door een gerenommeerd merk, het materiaal van topkwaliteit is en nog vele andere redenen. Kijkt u alleen al naar het leer dat gebruikt wordt. Italiaans semi aniline leer is wat gebruikt wordt. De constructie van de Barcelona chair is uiteraard van roestvrij staal zodat u nooit last krijgt van corrosie en tevens iedereen er in plaats kan nemen zonder bang te hoeven zijn dat de Barcelona chair instort. Het voordeel van een online bestelling is natuurlijk dat u online alle kanten van de Barcelona chair kunt bekijken. U kunt het bekijken op de sites van vele aanbieders. Natuurlijk hopen we van harte dat u dankzij onze lage prijzen, uitstekende kwaliteit van onze producten en onze service voor ons zult kiezen maar we begrijpen ook erg goed dat u nog even de kat uit de boom wilt kijken. Dat is geen enkel probleem bij ons. Wilt u trouwens onze producten zoals de Barcelona chair in het echt komen bekijken? Dan kunt u een afspraak met ons maken en onze showroom komen bezoeken. We kunnen dan meteen een offerte voor u opstellen en als u al overtuigd bent en heel graag de Barcelona chair wilt hebben, dan kunt u ook op die manier meteen bestellen.

Wij zorgen voor een snelle bezorging, laat dat maar aan ons over!

Hebt u nog vragen over onze website? Onze meubelen zoals de Barcelona chair? Of over het online bestellen. Hoe dan ook, blijft u hier niet mee zitten maar stel ze aan ons! Wij staan dagelijks voor u klaar dus schroom niet langer maar stel uw prangende vragen aan onze klantenservice. Op de website vindt u onze contactgegevens, zo kunt u ons een e-mail sturen, langskomen bij de showroom of ons tijdens kantooruren even opbellen. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Van spraakmakende kortingen en aanbiedingen? Of nieuwe designs en idee├źn als u van plan bent een kamer of huis te renoveren? Dan kunt u uzelf lid maken van onze nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens in de zo veel tijd in uw mailbox. En als u daar geen behoefte meer aan hebt, dan kunt u zich meteen afmelden. Het moet immers wel vrijblijvend blijven, vindt u ook niet? Wist u trouwens dat wanneer u besteld hebt, u enkel betaalt voor het product? Er zijn dus geen verzendkosten verbonden aan uw bestelling dus tel uit uw winst. U bespaart op de manier erg veel geld. Zeker als u eigenlijk van plan was om de meubelen in een winkel te kopen, die reiskosten zoals brandstof of busticket zijn verleden tijd dankzij het internet en onze website. Bestelt u dan ook vandaag nog en ondervindt zelf de vele voordelen van het online bestellen! Als het niet goed is, dan krijgt u uw geld terug en daar bovenop krijgt u ook nog eens 2 jaar lang garantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn