De beste boxspring compleet die we konden vinden

Een aantal weken geleden besloten wij dat het toch echt tijd werd om naar een nieuw bed op zoek te gaan. Dit was een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, kwamen we al snel achter. Wat een keuze is er op het gebied van bedden! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vele winkels die bedden aanbieden. Via via hadden we goede verhalen gehoord over de webshop maxbedden.nl en daar zijn we dan ook een kijkje gaan nemen. In het begin waren we wat huiverig om online een bed te bestellen. Je kunt immers niet zien wat de kwaliteit van het bed is en je kunt ook niet proberen of het lekker ligt of niet. Daarom besloten we om eerst eens rond te kijken bij wat zaken die bedden verkochten bij ons in de buurt. Wat ons direct opviel is dat je bij veel winkels helemaal niet zo vriendelijk te woord gestaan wordt en daarom waren we daar al snel weer weg. Na een aantal winkels te zijn binnen gegaan besloten we om er toch maar voor te kiezen eens contact op te nemen met de klantenservice van maxbedden.nl. We hadden op dat punt wel al besloten dat we een boxspring compleet wilden hebben en we hadden een aantal mooie exemplaren daarvan op de website gezien, maar we wilden toch wel eerst wat meer informatie. En die kregen we! Niet alleen werd er ons meer vertelt over de boxspring compleet. Ook werden we van uitgebreid advies voorzien hoe we het beste een bed, en in ons geval een boxspring compleet konden uitzoeken. Nog in geen enkele fysieke winkel hadden we zo’n goede service gehad. Ik kan het bijna nog steeds niet geloven dat je de service die je eigenlijk in een fysieke winkel verwacht te krijgen, uiteindelijk via de klantenservice van een online winkel krijgt. De keuze was toen zeker gemaakt dat we hier onze boxspring compleet zouden bestellen. Nadat we met de klantenservice overlegd hadden was onze keuze voor een boxspring compleet teruggedrongen tot drie opties:

  • Lounge
  • Azur
  • Landvig

Drie verschillende soorten, maar ze pasten allemaal op een bepaalde manier bij onze levensstijl. Uiteindelijk hebben wij er voor gekozen om voor de boxspring compleet te gaan die in een prachtige uitvoering en kleur kwam, namelijk de Landvig.

Boxspring compleet met 7 comfortzones

We gaan best vaak op reis en dan lig je toch niet altijd op de beste matrassen. Wij weten dus hoe het is om in een bed te liggen die je niet de goede ondersteuning geeft en waar je eigenlijk helemaal niet goed in slaapt. Zeker als je overdag dan ook nog eens druk bezig bent breekt dat je uiteindelijk echt op. Ook thuis zijn we eigenlijk altijd wel druk bezig. Zo houden we er allebei van om flink te sporten en ook op ons werk zitten we zelden stil. Het is voor ons dus erg belangrijk om een goede boxspring compleet te hebben met een uitstekend matras en die vonden we in de boxspring compleet Landvig. Hier hoort een pocketvering matras bij met 7 comfortzones. Dit is ontwikkeld voor een ideaal ligcomfort en ik kan inmiddels zeggen dat dat ook echt zo is. Ik ben ontzettend blij dat we voor deze boxspring compleet zijn gegaan. Ik heb nog nooit op zo’n goed matras en in zo’n heerlijk bed gelegen. Mijn nachtrust is er echt vele malen beter op geworden. Ik had nooit geweten dat dit zo’n verschil kon maken. Wil jij ook een boxspring compleet hebben? Doe dit dan zeker bij maxbedden.nl. Je wordt zo goed geholpen dat het bijna onmogelijk is om een fout bed uit te kiezen. En ook de prijzen die ze in deze webshop rekenen zijn heel redelijk. Een boxspring compleet is natuurlijk nergens goedkoop en daar hadden we ook wel rekening mee gehouden voordat we de boxspring compleet gingen uitzoeken. Toch kwam het af en toe echt nog als verrassing hoe duur deze bedden eigenlijk zijn in sommige winkels. Gelukkig valt dat bij maxbedden.nl dus reuze mee.

Een boxspring compleet van kwaliteit

Bij het bestellen van de boxspring compleet konden we ook kiezen uit allerlei extra’s. Maar er is dus ook gewoon de mogelijkheid om dat niet te doen en dat vond ik maar wat prettig. Het is toch vervelend om een bed te moeten nemen van een bepaald formaat waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Bij de boxspring compleet op maxbedden.nl krijg je hier een keuze in. En niet een kleine keuze, maar je kunt ieder formaat waarin een boxspring compleet geleverd kan worden hier kiezen. Dat is natuurlijk wel zo prettig. We hebben we er zelfs een tijdje over na moeten denken welk formaat we voor onze boxspring compleet zouden kiezen, want we wilden wel dat het mooi zou blijven in de slaapkamer. Als je er een te groot bed in zet kan dit erg lelijk worden. Dat vinden wij in ieder geval. Uiteindelijk hebben we hier natuurlijk een keuze in gemaakt en enkele weken later werd de boxspring compleet geleverd. Ook dit ging heel erg vlot en de service op dit gebied was ook uitstekend. Inmiddels slapen we alweer een aantal weken in ons nieuwe bed en het is echt heerlijk. Als ik ooit weer een bed moet bestellen dan ga ik zeker terug naar maxbedden.nl. Moet jij een nieuw bed hebben? Neem dan absoluut een kijkje op deze website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn