De beste etiketten op rol vindt je bij Altrif

Altrif - Etiketten op rolVoor mijn organisatie had ik altijd al gebruik gemaakt van verschillende etiketten. Je hebt namelijk een scala aan verschillende mogelijkheden op het gebied van zelfklevende etiketten. Daar kwam ik direct achter op het moment dat ik een kijkje ging nemen op de website van Altrif.nl. Het grote voordeel is dat dit bedrijf al 30 jaar in het vak zit en dat blijkt ook meteen. Ze weten waar ze het over hebben en dat geeft een vertrouwd gevoel. Dus elke keer als ik etiketten nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn. Toen ik etiketten op rol nodig had was het niet lang zoeken, want ook voor deze wens kon ik zonder problemen terecht bij Altrif.nl. Etiketten op rol bestellen is een speciaal verzoek, maar zoals verwacht was het voor Altrif.nl geen enkele moeite. Als je etiketten op rol bestelt dan komt er nog al wat bij kijken. Zo moet je van te voren goed weten of het label aan de binnenkant van de rol moet komen of juist aan de buitenkant. Een verkeerde keuze betekent een verkeerde keuze voor de gehele rol. Verder moet je weten of het logo wat je op je etiket wil drukken naar links of naar rechts gedrukt moet worden. Beide is mogelijk en dan dus ook nog eens onder of boven. De beste manier om hier de juiste keuze in te maken is om even te overleggen met één van de vele professionals die werkzaam zijn bij Altrif. Op deze manier voel je je altijd zekerder in je keuze. Etiketten op rol hebben als grote voordeel dat je ze zelf kunt plakken in grote hoeveelheden. Je kunt natuurlijk meerderde rollen bestellen en zo je bedrijfslogo overal waar het nodig is verspreiden. Ik zelf had de logo’s nodig om mijn eigen bedrijf te promoten. Ik heb geen financiën om grootste reclame campagnes op te zetten, maar met de etiketten op rol kan ik wel gemakkelijk en goedkoop mijn bedrijfsnaam verspreiden waar dat maar mogelijk is. Daar komt bij dat ze er bij altrif.nl voor zorgen dat het logo goed naar voren komt met de juiste vormgeving. Dit maakt dat mijn bedrijf via het etiket een zekere professionaliteit uit weet te stralen en dat merk ik, want het werkt. Mensen weten mij en mijn bedrijf te vinden en daarna kan ik gebruik maken van hun mond op mond reclame. Daarom moet je het gebruik van een goed etiket niet onderschatten. Etiketten op rol bestellen is dan ook een ideale manier om je bedrijf of organisatie te promoten.

Etiketten op rol bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Het bestellen van etiketten op rol doe je eenvoudig via de website van altrif.nl. Of je nou etiketten op rol nodig hebt of andere etiketten zoals enkellaagse etiketten, meerlaagse etiketten, flexibel packaging etiketten of smartlabel etiketten, het is allemaal mogelijk op de website van altrif.nl. Zelf heb ik al vaker gebruik gemaakt van deze verschillende mogelijkheden, behalve smart labels, dat is tot dusverre niet nodig geweest voor mij. In ieder geval wat betreft de etiketten op rol als ook de andere soorten van etiketten ben ik alleen maar positief. Verder is de website heel erg gebruiksvriendelijk. Alles soorten etiketten zijn onderverdeeld binnen hun eigen soort. En binnen die soort vind je dan ook direct alle relevante mogelijkheden, informatie en foto’s. Dit helpt enorm bij het zoeken en ook bij het maken van de juiste keuzes. Vooral bij de keuze voor de etiketten op rol is dit handig want zoals gezegd komt daar nogal wat bij kijken. Eenmaal op de site kun je gericht een keuze maken. Als je dit hebt gedaan is het mogelijk om een offerte te laten maken door Altrif. Hiervoor stuur je Altrif de keuze van jouw etiket, de afmetingen en de manier waarop het etiket gedrukt moet worden. Vervolgens sturen zij jou binnen 24 uur een offerte. Dan weet je dus precies wat het gaat kosten en of je eventueel meerdere etiketten kunt bestellen en dergelijke. Dat is wat mij betreft één van de meest belangrijke voordelen van altrif.nl. Ze doen niet moeilijk over het verschaffen van informatie ook al ga je uiteindelijk niet met ze in zee. Dit maakt alles vrijblijvend en zorgt er in mijn optiek juist voor dat klanten eerder geneigd zijn om wel met Altrif in zee te gaan.

De service van Altrif.nl

Altrif bestaat zoals gezegd al 30 jaar en heeft een vast klantenbestand met meer dan 700 verschillende bedrijven die op hun beurt ook alweer geruime tijd hun etiketten bestellen bij Altrif. Dit zegt natuurlijk enorm veel over de kwaliteit en de service die Altrif verleent aan haar klanten. Ik als particuliere klant kan alleen maar zeggen dat ze ook voor mensen zoals ik de beste service verlenen. Mijn etiketten op rol zijn van de beste kwaliteit en werden prima op tijd afgeleverd. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om mijn tevredenheid hier te uiten via deze uitgebreide recensie. Ik kan iedereen van harte aanraden om etiketten te laten bedrukken door Altrif. Je weet bijna 100% zeker dat je de beste kwaliteit gaat ontvangen. En het mooie is dat je daarbij ook nog eens erg voordelig uit bent. Zo waren mijn etiketten op rol extra voordelig omdat ik er meteen ook meerdere bestelde. Kortingen op grote partijen zijn de regel bij Altrif. Daarom zijn bedrijven ook erg blij met Altrif, omdat deze bedrijven vaak etiketten bestellen in grote hoeveelheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn