De beste krabpalen

krabpaal - krabpalenKrabpalen zijn fantastische speeltjes voor uw kat, waar ze uren mee kunnen spelen. Daarnaast is het ook gewoon heel goed voor de nagels van uw kat, want hij kan ze scherp houden daar aan de paal te krabben. Niet alleen vindt uw kat dat heel fijn, maar ook neemt de kans af dat de kat aan uw meubilair gaat krabben. Krabpalen zijn er in veel verschillende maten en soorten, voor allerlei verschillende katten. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste krabpaal koopt voor uw kat. Een speelse kat heeft andere behoeften dan een rustige kat. Sommige katten houden van hoog slapen, terwijl dat niet voor iedere kat geldt. Wat voor krabpaal u ook zoekt, in het ruime assortiment krabpalen van Krabpaal.nl kunt u altijd de juiste krabpaal vinden voor uw kat of katten.

De juiste keuze voor uw kat

Het allerbelangrijkste is dat de krabpaal stabiel genoeg is voor uw kat. Als u een grotere of zwaardere kat heeft dan bestaat de kans dat de paal kan kantelen door het gewicht van uw kat. Krabpaal.nl heeft krabpalen speciaal voor zware of grote katten, die stabieler zijn. U weet dan dus zeker dat uw kat veilig op de krabpaal kan klimmen. Naast dat dus het gewicht een belangrijke rol speelt is ook de persoonlijkheid van uw kat van belang. Een speelse kat, die veel houdt van klimmen, zal waarschijnlijk een hoge klimpaal het leukst vinden. Hierop kan uw kat heerlijk klauteren en zijn nagels aanscherpen. Voor uw gemak heeft Krabpaal.nl de krabpalen ingedeeld naar grootte: kleine, middelgrote, grote of plafondkrabpalen. Naast dat een speelse kat dus een goede reden is om te kiezen voor een grote krabpaal, houden veel katten van slapen op hoogte. Als u vaak uw kat terugvindt op het keukenkastje of ergens anders hoog, dan is een krabpaal met een hoog slaapplateau waarschijnlijk fijn voor uw kat. Een kat voelt zich namelijk het veiligst hoog bovenop, zeker tijdens het slapen. Vaak zijn de hoge krabpalen vaak ook voorzien van meerdere slaapplekken, zodat uw kat kan kiezen. Ook is de krabpaal dan ook beter geschikt voor twee katten, zodat ze allebei kunnen genieten van de krabpaal.

Wilt u een krabpaal zonder al te veel poespas, dan kunt u gewoon kiezen voor een lage krabpaal zonder extra’s. Hier kan uw kat prima zijn of haar nagels mee scherp houden. Wilt u iets meer met uw krabpaal dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een krabpaal met daarbovenop een plateau, waar uw kat dan op kan slapen. Sommige krabpalen hebben ook een speeltje, zoals een bolletje aan een touwtje. Hier kan uw kat dan heerlijk mee spelen. Ook hebben krabpalen vaak een afgesloten slaapruimte onderin, waar uw kat dan veilig kan slapen.

Grotere krabpalen hebben als voordeel dat uw kat heerlijk omhoog kan klauteren en dat ze vaak geschikt zijn voor meerdere katten. U kunt kiezen uit veel verschillende krabpalen, met allemaal andere combinaties. Zo kunt u kiezen voor een krabpaal die alleen maar de hoogte ingaat, maar ook voor krabpalen met diverse naast elkaar geplaatste plateaus, zodat meerdere katten kunnen genieten van de krabpaal. Hoeveel katten u dus heeft is van belang bij het uitkiezen van de krabpaal. Voor meerdere katten is het goed als ze allemaal hun eigen plekje kunnen krijgen. Hier kunt u uw krabpaal dus op uitkiezen. En als u niet genoeg heeft aan één krabpaal, dan kunt u ook altijd meerdere krabpalen naast elkaar plaatsen.

Bij Krabpaal.nl kunt u ook kiezen voor prachtige design krabpalen, die niet zullen misstaan in uw woonkamer. Deze krabpalen zijn vaak opgebouwd uit interessante vormen en geometrieën en gebouwd van hoogstaande materialen. Wilt u uw kat echt een complete ervaring aanbieden dan is een plafondpaal misschien de juiste krabpaal. Deze reiken helemaal tot het plafond, zodat uw kat alle ruimte heeft om te klauteren en te klimmen.

Kattenspeeltjes, krabtonnen en krabplanken

Veel krabpalen zijn al voorzien van een speeltje, zoals een hangend bolletje. Daarnaast kunt u bij Krabpaal.nl terecht voor andere speeltjes, zoals balletjes met een bel, een pluchen hengel of catnip spray. Genoeg mogelijkheden dus om uw kat heerlijk te laten spelen. En met catnip spray kunt u uw krabpaal inspuiten, zodat uw kat weet dat hij daar moet krabben. Ideaal dus als uw kat vaak aan het meubilair krabt en slecht reageert op de krabpaal. U zou ook andere oplossingen kunnen proberen, zoals een krabton of krabplank. Een krabton is ideaal als u kat liever niet zo hoog klimt, maar wel graag een eigen slaapplekje heeft. En naast dat uw kat heerlijk kan slapen worden ook nog eens zijn nagels bijgeslepen. Wilt u gewone een simpele en goedkope plek voor uw kat om te krabben? Dan is een krabplank misschien een goede oplossing. Deze plaatst u tegen de muur, zodat uw kat eraan kan krabben. Ze zijn verder niet voorzien van speeltjes of slaapplekken. Als uw kat deze dus al heeft en alleen nog een plek nodig heeft om te krabben is een krabplank een goede oplossing.

Wat voor kat u dus heeft, bij Krabpaal.nl kunt u altijd de juiste krabpaal vinden voor uw kat. Of u nou juist een krabpaal nodig heeft voor een speelse kat die van klimmen houdt, of gewoon een plekje om te krabben voor een rustige kat. U heeft keuze uit een ruim assortiment krabpalen, van diverse merken en met verschillende extra’s. Denk aan slaapplateaus of pluche balletjes voor uw kat om mee te spelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn