De beste verpakkingen voor diverse producten

Diverse producten vragen elk om specifieke verpakkingen die precies de functionaliteiten hebben die nodig zijn om het product vers of heel te houden. Voor bedrijven die op zoek zijn naar de beste machines die verpakkingen aanbrengen op uw producten hebben wij goed nieuws. Bij ons bedrijf Omori Europe kunt u namelijk bijzonder veel verschillende machines aanschaffen. Ook kunnen wij uw gehele productielijn ontwerpen en leveren zodat u hier zelf helemaal geen werk meer van heeft. Hoewel wij voornamelijk in de farmaceutische industrie en in de voedingsmiddelenindustrie leveren kunnen wij uiteraard daarnaast voor veel andere branches de juiste apparatuur leveren. Door de verpakkingen die wij voor u kunnen verzorgen continu te innoveren leveren wij niks anders dan de beste kwaliteit. Of het nou gaat om één of meerdere flowpackers of strechtwrappers, of als u een gehele productielijn wilt laten ontwerpen, u kunt in alle gevallen op ons rekenen. De verpakkingen kunnen naar uw wensen worden aangepast en wij stellen alles in het werk om dit precies zo te maken. Handig is zeker dat wij u ook op vele andere gebieden bij kunnen staan. Als u op het gebied van engineering, technologische ontwikkelingen of bijvoorbeeld voor- en nazorg hulp nodig heeft dan zijn wij er voor u. De verpakkingen die wij voor u kunnen verzorgen voldoen bovendien aan de hoogste eisen en wij maken alles zo duurzaam mogelijk, zodat niet het alleen het milieu ontzien is maar het u ook nog eens geld scheelt. Ook het design van de verpakkingen kunnen wij helemaal voor u instellen en desnoods ontwerpen. Het soort materiaal dat gebruikt dient te worden kunnen wij in overleg met u bepalen en bijvoorbeeld de dikte van het materiaal kan helemaal naar wens worden ingesteld. Zoals u kunt lezen bieden wij u veel voordelen op het gebied van verpakkingen en verpakkingsoplossingen. Wij hebben in de meer dan 70 jaar dat wij bestaan al veel verpakkingsproblemen aangepakt en daarom zijn wij er voor u om de beste verpakkingen van uw producten mogelijk te maken.

Verpakkingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Door samen te werken met diverse andere ontwikkelaars van bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen en aanverwante producten zorgen wij er voor dat de verpakkingen die onze machines voor u kunnen maken altijd voldoen aan de laatste trends en eisen. Dit kan u niet alleen veel geld besparen omdat nieuwe materialen vaak goedkoper of een stuk sterker zijn, maar het is ook nog eens zo dat de juiste verpakkingen extra klanten kunnen trekken. Wij helpen u uiteraard graag bij het kiezen van de juiste materialen om zo de optimale verpakkingen te creëren. Onze service is er op gericht om er voor u als klant het maximale uit te halen. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek tijdens de verschillende fases van het idee, tot het ontwerp en de uitvoering van de verpakkingsoplossingen. Hierdoor kunnen we blijven ontwikkelen en weten we zeker dat u bieden waar u naar op zoek bent. Ook na de levering van de machine of machines staan wij u graag bij en komen wij regelmatig langs om te machines te controleren en er zeker van te zijn dat de verpakkingen voldoen aan al uw wensen. Zoals u kunt lezen doen wij graag een stapje extra voor onze klanten en wij hebben in het verleden gemerkt dat dit op veel waardering kan rekenen. Wij kunnen u dus niet alleen maar de machines leveren maar wij denken ook graag met u mee om zo samen tot de beste verpakkingen te komen. De producten die wij u kunnen leveren zijn onder andere de volgende:

  • Stretchwrappers
  • Flowpackers
  • Complete productielijnen

Of het nou gaat om een stand-alone machine voor een klein bedrijfje dat geen gigantische productie heeft, of juist een hele productielijn voor een grote fabriek, in alle gevallen kunt u terecht bij Omori. Wij gaan vaak voor flexibiliteit zodat u snel kunt schakelen als uw producten of uw klanten daarom vragen. Door te blijven innoveren en aanpasbare machines te leveren kunt u altijd blijven produceren.

Jarenlange ervaring en ruime expertise

Omdat ons bedrijf al sinds 1948 bestaat weten wij als geen ander wat de ontwikkelingen zijn die deze branche heeft doorgemaakt. Door ons steeds aan te passen en zelf voorloper in plaats van volger te worden kunnen wij u nog steeds beste verpakkingsoplossingen beloven. Wij vernieuwen onze machines dan ook zeer vaak en de hedendaagse wrappers en packers kenmerken zich door hun razendsnelle werking en de uitstekende kwaliteit van de verpakkingen. Daarnaast vinden wij het gebruiksgemak ook erg belangrijk en u zult merken dat het vaak erg eenvoudig is om door ons geleverde machines te bedienen. Ons multinationale bedrijf heeft in vele landen vestigingen en zit in Nederland in Oldenzaal. Hier kunt u uiteraard terecht als u een vrijblijvend gesprek wilt over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij komen ook graag bij u langs als u dit liever heeft en u zult merken dat wij, doordat iedere klant een vast aanspreekpunt krijgt, u altijd goed en snel van dienst kunnen zijn. Profiteer daarom van de voordelen die wij van Omori u kunnen bieden. Door uitstekende service te bieden en high-tech apparaten te leveren voor aantrekkelijke prijzen kunt u zich geen betere partner op het gebied van verpakkingen wensen. Op onze site kunt u al onze contactinformatie vinden en staat ook meer geschreven over de diverse opties en diensten die wij u kunnen bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn