De experts op het gebied van vochtwering

Zowel bij het maken van nieuwe gebouwen en constructies als bij bestaande bouw is het belangrijk dat de vochtwering zeer goed is geregeld. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat bijvoorbeeld de fundering van een gebouw aangetast gaat worden als dit niet het geval is. Daarom is vochtwering van essentieel belang en kan het u potentieel veel geld besparen. Bij Soil-ID kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van vochtwering. Zo kunnen wij bouwkuip lekkage helpen voorkomen door onze verschillende methoden toe te passen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat damwanden uit het slot lopen of groutankers lekken. Er zijn nog veel andere zaken die er voor kunnen zorgen dat er water in een bouwput loopt en dat daardoor een bepaald project grote vertraging op kan lopen. Dit kost uiteraard geld want hoe langer de bouw stil ligt hoe duurder het project zal worden. Op het gebied van vochtwering kunnen wij u dan een totaal pakket aanbieden. Afhankelijk van de situatie kunnen wij bijvoorbeeld de damwanden lassen, op verschillende plaatsen verstevigingen aanbrengen en diverse water werende injecties gebruiken. Wat er ook voor nodig is om de bouwput watervrij te krijgen en te houden, u kunt rekenen op ons ervaren personeel. Wij lossen uw problemen op zodat u weer verder kan met de bouw en ook in later stadium geen wateroverlast meer zult tegenkomen. Uiteraard doen we er alles aan om de schade te beperken en zo snel mogelijk een oplossing te vinden en toe te passen. U kunt op het gebied van vochtwering u dan ook geen betere partner wensen dan Soil-ID. Als u een bouwputlekkage heeft dan is het zaak om ons zo snel mogelijk in te schakelen zodat wij direct actie kunnen ondernemen en de problemen de kop in kunnen drukken. U kunt dan binnen de kortste keren weer verder met uw normale werkzaamheden en zal zo weinig mogelijk vertraging oplopen. De vochtwering methoden die wij toepassen kunnen bijna alles oplossen, dus wat uw probleem ook is, neem gerust contact met ons op voor snelle en discrete service. Wij kunnen u ook preventief helpen om problemen te voorkomen, dus ook daarvoor zit u bij ons goed.

Vochtwering mogelijk bij verschillende problemen

Ook bij andere problemen met vocht en water kunnen wij u uitstekend helpen. Als u bijvoorbeeld last heeft van optrekkend vocht dan komen wij graag de vochtwering bij uw huis of bedrijfspand in orde maken. Uiteraard wilt u uw binnenklimaat zo droog mogelijk houden omdat anders schimmels en andere vocht gerelateerde problemen een kans krijgen om te ontstaan. Als dit zich wel voordoet is het van groot belang om snel professionele mensen in te schakelen die de vochtwering voor hun rekening kunnen nemen. Het kan namelijk zo zijn dat het behang en de verf anders van de muren zal vallen en het hele huis of pand muf begint te ruiken. Adequate vochtwering kan er bij helpen om optrekkend vocht vanuit bijvoorbeeld een slecht geïsoleerde kelder of doorslaand vocht buiten de deur te houden. De vochtwering doen wij in dit soort situaties door eerst de oorzaak van de vochtigheid te vinden en deze vervolgens aan te pakken met injecties met een bepaald soort gel. Deze manier van vochtwering levert een soort beschermlaag tegen vocht op waardoor u met een gerust hart weer in het behandelde huis of kantoorpand kunt verblijven. Ook op het gebied van betonreparatie zijn wij bovendien uitermate ervaren. Slechte vochtwering of ouderdom kan er voor zorgen dat betonnen constructies na verloop van tijd aangetast zullen worden en daardoor is een reparatie soms hoognodig. Wij kunnen dit zowel handmatig als via injecties herstellen en zo er voor zorgen dat de constructie van het pand weer ijzersterk zal zijn en nog vele jaren mee kan. Wij gaan altijd voor het beste resultaat, of dit nou om vochtwering of betonreparaties gaat, dus u kunt altijd rekenen op de diensten van Soil-ID. Voor het overzicht volgen hier even de diensten die wij u kunnen aanbieden op een rijtje:

  • Herstellen en voorkomen van bouwputlekkage
  • Herstellen en voorkomen van optrekkend vocht/inslaand vocht
  • Diverse soorten betonreparaties
  • Funderingsherstel
  • Constructieve grondinjecties

Zoals u kunt lezen kunnen wij u met veel diverse zaken van dienst zijn. Als u problemen heeft met een betonnen constructie of een fundering en of dit nou door vocht komt of andere zaken, op ons kunt u rekenen. Wij nemen u graag het werk uit handen en u kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij snel en adequaat uw problemen op zullen lossen. Wij bieden u altijd een oplossing op maat en daarom zijn de vochtwering en betonreparaties die wij uitvoeren altijd uitstekend en snel klaar.

Bouwkundige injectietechnieken uitermate goed toegepast

Zoals u in deze tekst heeft kunnen lezen beschikken wij over uitstekend gekwalificeerd en ervaren personeel dat als geen ander weet hoe ze door middel van moderne injectietechnieken uw problemen kunnen oplossen of zelfs kunnen voorkomen. De vochtwering van bijvoorbeeld een bouwput is voor ons geen probleem en daarom kunt u vertrouwen op de diensten van Soil-ID. Wij werken met korte lijnen en kunnen daarom snel schakelen zodat u als klant het beste resultaat krijgt. Wij zijn ook in te schakelen in een advies rol en kunnen ook in die hoedanigheid u veel geld besparen op de lange termijn. Kijk dus vooral eens rond op onze site om onze diensten te bekijken of direct contact op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn