De ideale oplossing voor een badkamer plafond

Als u regelmatig een badkamer plafond moet opknappen, bijvoorbeeld omdat u in de bouw werkt, bent u natuurlijk op zoek naar de beste oplossing voor het renoveren van badkamers. Bij het opknappen van een natte ruimte komen andere zaken kijken dan wanneer u een woonkamer, schuur of keuken aanpakt. Een badkamer is immers de plek waar wordt gedoucht. Dat betekent dat er het nodige water op muren en plafond kan komen. Daarom hebt u voor het aanpakken van een badkamer plafond materiaal nodig dat tegen water kan. Daarvoor is een kunststof plafond bij uitstek zeer geschikt. Zo’n type plafond kan gemonteerd worden in elk soort badkamer. Het is mogelijk plafonddelen te bestellen bij groothandel Heering. Hier kunt u terecht voor plafonddelen in vele uitvoeringen en maten, tegen een aantrekkelijke prijs. Een kunststof plafond biedt vele voordelen. Hieronder leest u meer over de voordelen die een kunststof plafond biedt, zowel bij het plaatsen als daarna.

Voordelen kunststof badkamer plafond

Een kunststof badkamer plafond is zoals hierboven bescchreven een ideale oplossing voor ruimtes waar met water wordt gewerkt. Daarnaast biedt een kunststof badkamer plafond nog andere voordelen die u mist als u voor een plafond kiest van ander materiaal. Kunststof plafonddelen zijn:

  • licht
  • gemakkelijk te vervoeren
  • gemakkelijk te monteren
  • bieden de optie om snoeren en spotjes te monteren
  • zijn onderhoudsarm
  • gaan lang mee
  • beschikbaar in vele kleuren en structuren

De meeste van deze eigenschappen vindt u niet in plafonds van bijvoorbeeld hout. Bijkomend voordeel is dat u de kunststof plafonddelen niet meer hoeft na te behandelen. Er hoeft niet geschilderd te worden. Ook is het mogelijk de plafondplaten gemakkelijk schoon te houden. U maakt het plafond simpelweg eens in de zoveel tijd schoon met een regulier schoonmaakmiddel. Zo blijft de badkamer zo goed als nieuw, ook als u intensief gebruik maakt van uw sanitair. Het maakt niet uit hoe groot de badkamer die moet worden aangepakt is. Het is eenvoudig de plafondplaten op maat te maken of dit te laten doen. Dat geeft ook de gelegenheid snoeren voor elektrische aansluitingen goed te verwerken achter het badkamer plafond. Daarbij kunt u ook denken aan het aanbrengen van verlichting en in het bijzonder spotjes, die door veel mensen in hun badkamer worden geplaatst. Als aannemer is het wel zo prettig uw klanten deze opties te kunnen bieden. Bovendien biedt u ook uw werknemers een prettiger werkomgeving aan, omdat het aanbrengen van een kunststof plafond prettiger is dan bijvoorbeeld een plafond van hout of een ander zwaar materiaal. Het werken met een badkamer plafond vergt immers het werken boven het hoofd. Dan wilt u een materiaal tot uw beschikking hebben dat zo licht mogelijk is. Dat is nu mogelijk met de kunststof badkamer plafond oplossingen van Heering. U kunt natuurlijk ook een kunststof plafond gebruiken om andere plafonds te monteren dan een badkamer plafond. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een plafond in het toilet, keuken, schuur of zelfs op kantoor. Het strakke uiterlijk van een badkamer plafond leent zich immers uitstekend voor kantoorruimtes die een moderne en neutrale uitstraling moeten hebben. Daarom is het raadzaam deze opties voor te leggen aan klanten die denken aan het opknappen of plaatsen van plafonds in dit soort ruimtes. Ten slotte zijn kunststof plafonddelen zeer snel te monteren. Als u het juiste voorwerk hebt verricht is het badkamer plafond in een mum van tijd gemonteerd. U schroeft eenvoudigweg de plafondplaten aan het regelwerk dat al is aangebracht.

Informatie en service

Het is uiteraard mogelijk aanvullende informatie op te vragen over de badkamer plafond oplossingen van Heering. Daarvoor kunt u onder andere terecht op de website. Hier leest u alles over dit type plafond, en welke opties u heeft als u overgaat tot het bestellen van onderdelen. Ook vindt u hier de contactgegevens waarmee u eenvoudig een medewerker van Heering kunt bereiken. U kunt dan bijvoorbeeld overleggen over het type materiaal dat u nodig hebt om een badkamer plafond te installeren, of informatie inwinnen over kleuren en maten. Daarbij is het ook mogelijk te informeren naar de andere oplossingen die Heering biedt, zoals gevelbekleding. In het geval dat u dit materiaal ook nodig heeft, kunt u dit in één keer bestellen. Daarnaast is het via de website mogelijk een verkoopadres of dealer bij u in de buurt te zoeken, zodat u de materialen van Heering zelf kunt bekijken. Daarnaast kunt u de beschikbare brochures via de website opvragen. Hierin vindt u meer specifieke informatie over de beschikbare materialen en het merk plafonddelen dat u kunt bestellen. Deze brochure kunt u ook voorleggen aan klanten, om hen goed te informeren over de materialen waarmee u als professional werkt. Het aanvragen van brochures gaat heel eenvoudig via het aanvraagformulier op de website. Ook is het mogelijk dit telefonisch te doen. De klantenservice is ten slotte ook per e-mail bereikbaar. Als u niet in de gelegenheid bent om per telefoon contact op te nemen, kunt u altijd een e-mail sturen. Een ervaren medewerker van Heering zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en uw wensen en vragen met u doornemen. Onze medewerkers streven er altijd naar uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt dus altijd met vragen of opmerkingen over het bestellen of monteren van een badkamer plafond aankloppen bij de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn