De winter vraagt om comfortabele warme herenpantoffels

shepherd-pantoffels - herenpantoffelsHet is tegenwoordig populair om een woning te voorzien van een mooie stijlvolle houten vloer zoals laminaat, parket of gewoon houten planken. Hoewel dit inderdaad een mooie uitstraling geeft aan de woning is het minder warm dan tapijt. In de zomer is dat natuurlijk geen probleem, maar in de koude wintermaanden is het niet erg prettig aan je voeten. Dat betekent natuurlijk niet dat je daarom dus noodgedwongen moet kiezen voor tapijt. Je kunt immers net zo goed kiezen voor een stel warme herenpantoffels. Als je de juiste herenpantoffels weet te vinden, dan weet je zeker dat je er de hele winter warmpjes bij zit. Herenpantoffels zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld pantoffels met een harde zool waar je eventueel ook meer naar buiten kunt. Maar je kunt ook kiezen voor herenpantoffels met een antislip zooltje. Deze zijn enkel geschikt voor binnen. Bedenk dus altijd goed waar je de pantoffels wilt dragen. Als je bijvoorbeeld af en toe een sigaretje wilt roken buiten, dan is een pantoffel met een harde zool wel zo handig. Verder kun je kiezen voor verschillende materialen als het op herenpantoffels aankomt. De herenpantoffels van shepherd-pantoffels.nl hebben een voering van schapenwol. Dit betekent dat je ze ook kunt dragen zonder sokken, want dit materiaal kriebelt niet. Daarnaast houdt schapenwol je voeten heerlijk warm. Als je via de website van shepherd-pantoffels.nl gaat zoeken, dan kun je kiezen voor de zogenaamde instappers evenals de herenpantoffels waar je de hele voet in kwijt kunt. Beide soorten zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Het is vaak meer een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen houden van stabiliteit en kiezen voor een pantoffel met gesloten hiel. Andere mensen vinden het belangrijker dat ze de herenpantoffels snel aan en uit kunnen trekken. Voor deze groep mensen zijn instappers natuurlijk helemaal perfect. Mocht je meer willen weten over de verschillende herenpantoffels, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website.

De herenpantoffels van Shepherd

Als je herenpantoffels bestelt via Shepherd-pantoffels.nl, dan weet je zeker dat je pantoffels krijgt van de beste kwaliteit. De pantoffels van Shepherd zijn gemaakt van suède en hebben zoals gezegd een voering van schapenwol. Daarnaast zijn alle pantoffels voorzien van een stevige zool waardoor je kunt genieten van een zeer hoog draagcomfort. Dat is belangrijk, want hoewel het misschien ‘slechts’ pantoffels betreft, wil je er wel een beetje fatsoenlijk op kunnen lopen. Daarnaast wil je uiteraard geen zere voeten krijgen omdat het schoeisel je voeten niet goed ondersteund. De goedkopere pantoffels die je bijvoorbeeld voor een paar euro bij Zeeman koopt hebben ademen vaak niet of nauwelijks. Dit leidt dan al snel tot enorme zweetvoeten. Voor de mensen die sowieso al last hebben van zweetvoeten zijn de herenpantoffels van Shepherd dan ook en perfecte oplossing. Schapenwol ademt en daardoor zullen zweetluchtjes niet in de pantoffel achterblijven. Het ademende materiaal zorgt er daarnaast ook voor dat je geen last krijgt van hete voeten. Vaak is het namelijk zo dat je eerst koude voeten hebt en door het dragen van pantoffels krijg je juist hete voeten. Met de pantoffels van Shepherd heb je hier echter geen last van.

Het assortiment van Shepherd-pantoffels.nl

Mocht je willen weten welke opties je hebt, dan kun je de website van Shepherd bekijken. Op de website vind je bijvoorbeeld de volgende opties:

  • Shepherd pantoffel Bosse asphalt
  • Shepherd pantoffel Bosse congnac
  • Shepherd pantoffel Henrik stone

Alle pantoffels op de site zijn van uitstekende kwaliteit en gaan daardoor vele jaren mee. Het draagcomfort alleen is al reden genoeg om te kiezen voor de herenpantoffels van Shepherd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn