Dekbedovertrek volwassenen

Op zoek naar een ‘dekbedovertrek volwassenen’? Daarmee doelen wij op een dekbedovertrek die geschikt is voor volwassen personen, u zult er dus niet snel een afbeelding van een cartoon op aantreffen of iets dergelijks. Mocht u op zoek zijn naar een dergelijk dekbedovertrek, dan bent u bij Good Morning Bedtextiel aan het juiste adres. Wij hebben allerlei modellen dekbedovertrek volwassenen in ons assortiment. Er is een grote variatie in kleuren en in afbeeldingen, zodat u altijd wel een dekbedovertrek volwassenen kunt vinden dat goed bij uw smaak en bij de inrichting van uw slaapkamer past. Alle dekbedovertrekken van Good Morning Bedtextiel zijn van hoge kwaliteit. De meesten, namelijk de overtrekken van de merken Good Morning, Home style, HIP en Emotion, zijn helemaal van katoen gemaakt, waardoor ze lekker zacht en comfortabel aanvoelen. We verkopen ook overtrekken van Lazy day en deze zijn voor 40% van katoen en voor 60% van polyester. Alle overtrekken zijn 200/220 centimeter lang, met een extra instopstrook van 20 centimeter die over de gehele breedte van het overtrek loopt. Naast dekbedovertrekken volwassenen verkoopt Good Morning Bedtextiel ook dekbedovertrekken voor kinderen en hoeslakens. Om u een beeld te geven van ons assortiment dekbedovertrek volwassenen zullen we een aantal voorbeelden opnoemen van producten in deze categorie. Daarna zullen we beschrijven waar u terecht kunt voor meer informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Dekbedovertrek volwassenen, diverse opties

De categorie dekbedovertrek volwassenen is verdeeld in drie subcategorieën. We zullen bij elke subcategorie een aantal voorbeelden geven, om u een idee te geven van ons assortiment:

  • 1 persoons dekbedovertrek volwassenen. Een voorbeeld van een rustig en stijlvol artikel in deze categorie is het ‘1 persoons dekbedovertrek-luigi-3713-A, bruin’. Dit is een overtrek met allemaal verschillende soorten bruin. Het is een product met een redelijk neutraal uiterlijk en past daarom al snel in uw slaapkamer. Een ander voorbeeld is het ‘1 persoons dekbedovertrek-Italy-4120-P, multi’. Hierop staat een karakteristieke Italiaanse scooter afgebeeld in een eveneens karakteristiek pittoresk Italiaans straatje. Wilt u graag een dekbedovertrek met bloemen? Dan is het ‘1 persoons dekbedovertrek-bloesem-4105-p’, roze misschien geschikt. Een witte bloesem is afgebeeld tegen een mooie roze achtergrond.
  • 2 persoons dekbedovertrek volwassenen. Een mooi voorbeeld van een 2 persoons dekbedovertrek volwassenen van Good Morning Bedtextiel vindt u hier: http://www.goodmorningdekbedovertrek.nl/merken/hip/hip-dekbedovertrek-voor-volwassenen-hippie-3925-h-multi.html. Deze is van het merk HIP en is gekleurd met onder andere paars, groen, roze, blauw, bruin en rood. De print is psychedelisch en erg vrolijk. Volgens de productomschrijving is de print te omschrijven als ‘hippie’. Een ander voorbeeld is het ‘2 persoons dekbedovertrek-london-3985-p, multi’, waar de welbekende Londense Tower Bridge staat afgebeeld. Op de overtrekken voor de kussens staat de Engelse vlag afgebeeld, wat dit een mooi dekbedovertrek voor liefhebbers van de Engelse hoofdstad maakt. Een derde voorbeeld is het ‘2 persoons dekbedovertrek –grafisch-4543-p’. Dit is een neutraal maar ook erg vrolijk exemplaar met veel kleuren, bijvoorbeeld, blauw, roze, groen en geel.
  • Lits jumeaux dekbedovertrek volwassenen. Good Morning Bedtextiel heeft ook veel dekbedovertrekken voor volwassenen in de categorie ‘lits jumeaux’. Het ‘lits jumeaux dekbedovertrek-owl-3938-p, multi’ is een voorbeeld daarvan. Hierop staat een mooie statige uil afgebeeld tegen een witte achtergrond.De aandacht valt eerst op de opvallende en felgele ogen van de uil. Een ander voorbeeld is het ‘lits jumeaux dekbedovertrek-forrest-3946-p, groen’, waarop een een prachtige afbeelding van een tak met met groene en gele blaadjes staat afgebeeld. Het laatste voorbeeld dat we hier zullen noemen is het ‘lits jumeaux dekbedovertrek-New York City-3937-p, zwart’. Dit overtrek is extra mooi voor de liefhebber van New York en er staat een uitzicht op de Amerikaanse stad in de avond op.

Voor het gehele assortiment dekbedovertrek volwassenen kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u bij elk product de specificaties, bijvoorbeeld de stoffen waar het overtrek van gemaakt is, de prijs van het model en de kleuren van de print, en een duidelijke afbeelding ervan zodat u een goed beeld krijgt. Ook kunt u bij elk product een beoordeling achterlaten. Heeft u een dekbedovertrek volwassenen bij ons gekocht? Schrijf dan een beoordeling en laat weten wat u van het product vindt.

Kijk op de website

Voor meer informatie over onze producten en over ons kunt u terecht op onze website. Wilt u bijvoorbeeld weten wat onze voorwaarden zijn? Klik dan op ‘algemene voorwaarden’ en lees eens rustig door wat bijvoorbeeld de garantie op onze producten is. Wilt u meteen een dekbedovertrek volwassenen of een ander product bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Onder het kopje ‘klantenservice’ vindt u hoe het bestellen in zijn werk gaat. Hier kunt u de tien gemakkelijke stappen lezen die u doorloopt om te bestellen. Ook kunt u hier lezen hoe het leveren in zijn werk gaat. Als u op een werkdag voor 12.00 uur een dekbedovertrek volwassenen bestelt, heeft u deze, mits we het product op voorraad hebben, de volgende dag al in huis. Verder staat onder andere beschreven wat u moet doen als u een product wilt retourneren of wilt ruilen. Heeft u na het lezen van de informatie op de website nog vragen? Schroom dan niet om contact met de klantenservice van Good Morning Bedtextiel op te nemen. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag. De klantenservice werkt elke werkdag van 09.00 tot 15.00 uur aan het beantwoorden van uw vragen. U kunt de medewerkers van de klantenservice bereiken voor een e-mail te sturen naar: info@goodmorningdekbedovertrek.nl. We doen ons best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft u een opmerking of bijvoorbeeld een tip voor uitbreiding van ons assortiment? Neem dan ook contact op. Wij horen graag wat u van onze producten en onze service vindt en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn