Design kantoormeubilair kopen voor ons kantoor

Een aantal jaar geleden ben ik een marketingbedrijf gestart met een goede vriend van mij. Het bedrijf is de afgelopen jaren snel gegroeid en wij hebben nu 18 medewerkers in dienst. Begin deze maand verhuisden wij naar een nieuwe locatie en het leek ons verstandig om direct het interieur en de meubels te vernieuwen. Wij wilden graag design kantoormeubilair kopen en kwamen uit bij het bedrijf shiraz. Dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod en hier konden wij zeer mooie meubels kopen. Samen met mijn partner ben ik vier jaar geleden een marketingbedrijf gestart. Wij hadden daarvoor voor verschillende grote bedrijven op de marketingafdeling gewerkt en wilden graag zelf een bedrijf starten. De eerste anderhalf jaar werkten wij met ze twee├źn in het bedrijf, maar kregen steeds meer klanten. Wij wilden graag ons bedrijf verder laten groeien en besloten om twee mensen aan te nemen. Gelukkig zagen wij dat onze klanten ons steeds meer opdrachten gaven en dat wij diverse nieuwe bedrijven konden helpen, waardoor wij nog verder groeiden. Wij werkten al vanuit een kantoor waar ruimte was voor 12 werknemers, maar moesten uiteindelijk verhuizen. Wij konden de verhuizing even uitstellen door werknemers de optie te geven om een aantal dagen thuis te werken en hier werd veel gebruik van gemaakt. Wij vonden een mooie nieuwe locatie en besloten om direct de meubels en het interieur aan te passen. Wij wilden graag design kantoormeubilair kopen, want wij willen een goede indruk achterlaten op onze klanten. Regelmatig komen klanten bij ons langs op kantoor, maar wij bezoeken de bedrijven ook vaak. Wij hebben een aantal grote bedrijven als klanten en hebben dure contracten met hun afgesloten. Design meubilair zou het beste bij ons imago passen en het oude meubilair wilden wij wegdoen.

Veel design meubilair bij shiraz

Online ging ik met een van de medewerkers op zoek naar bedrijven die design meubilair verkopen en vond diverse opties. Wij vonden ook de website van shiraz en zagen dat dit bedrijf een showroom heeft in de buurt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in meubels voor op kantoor en heeft een zeer groot aanbod. Wij werden in de showroom zeer goed geholpen en een medewerkster maakte zelfs een ontwerp voor ons. Samen konden wij verschillende artikelen uitkiezen gebaseerd op onze wensen en het budget. Een gedeelte van het design meubilair was op voorraad, maar een aantal artikelen zouden later geleverd worden.

Erg blij met de nieuwe inrichting en meubels

Medewerkers van shiraz kwamen netjes op de afgesproken datums het design meubilair leveren en monteerden alles voor ons. De nieuwe inrichting is erg mooi geworden en wij zijn erg blij met onze aankopen. Onze inrichting kan nu vele jaren mee en de inrichting past goed bij ons imago. Het ontwerp van de medewerkster is goed uitgekomen en wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Voor het kopen van designmeubilair raden wij shiraz aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in meubels voor op kantoor
  • Ze hebben een groot assortiment en een showroom
  • Een medewerkster maakte een mooi ontwerp voor ons
  • Het bedrijf kwam de meubels leveren en monteerde alles voor ons 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn