Design meubelen voor iedereen

We willen allemaal een mooie inrichting van ons huis. Maar niet iedereen heeft een groot budget en daarom is het zaak dat u kiest voor betaalbare meubelen die toch van een goede kwaliteit zijn. Als uw design meubelen bij ons koopt, dat profiteert u van tien procent korting op uw eerst aankoop. Om deze korting te bedingen hoeft enkel uw gegevens in te vullen. Design meubelen zijn meubelen die net even iets anders zijn dan de meubelen die u in de reguliere winkels koopt. Ons assortiment is zeer uitgebreid en wij vinden het dan ook belangrijk om u altijd en op ieder moment een ruim aanbod aan design meubelen te kunnen doen. Bij design meubelen moet u denken aan unieke modellen bureaustoelen, barkrukken, leunstoelen, eetkamerstoelen en nog veel meer. U kunt uw gehele huis inrichten met onze design meubelen. Hoe een bepaald item tot zijn recht komt in een kamer, is sterk afhankelijk van de plaats en de rest van het meubilair. Een huis met veel ruimte en veel licht, heeft een andere uitstraling dan een klein huis met weinig licht. Het is zaak dat daar rekening mee wordt gehouden. Niet iedereen is in staat om zijn of haar huis op een manier in te richten waarop het huis en de ruimte op zijn best wordt benut. Daarom bieden wij een speciale service aan. U kunt namelijk altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze design meubelen. Wij bedienen u graag van advies. Waar kunt u op rekenen als u design meubelen koopt bij ons? Ten eerste weet u zeker dat wanneer u design meubelen bij ons koopt, dat deze van een zeer goede kwaliteit zijn. Wij vinden het belangrijk om het beste materiaal te leveren en dat zullen wij dan ook altijd doen. Onze meubelen zijn geschikt voor verschillende plaatsen in uw woning. U kunt kiezen uit:

  • trendy meubelen voor in de woonkamer
  • hippe meubelen voor in de woonkamer of slaapkamer
  • aantrekkelijk geprijsde meubelen voor in de woon- of huiskamer
  • klassieke meubelen met een kwinkslag voor in de woon- of slaapkamer
  • tien procent korting op uw eerste aankoop

Voordeel design meubelen

Zoals gezegd geniet u wanneer u uw eerste aankoop doet bij ons van tien procent korting. Dat is een groot voordeel. Zeker mensen die net verhuisd zijn, vinden het prettig om gebruik te maken van deze mooie korting. Bent u op zoek naar een specifiek meubel of zoekt u al tijden naar een bepaalde stoel, bekijk ons assortiment dan eens op uw gemak online. In sommige gevallen is het mooier om te kiezen voor een meer neutraal model design meubelen. In andere gevallen – bijvoorbeeld in een ruimte die erg rustig en licht is – is het mooi om te kiezen voor een opvallend object dat de ruimte als het ware breekt. Het breken van de ruimte kan zeer functioneel zijn omdat er dan meer sfeer ontstaat. Wij zijn een woonwinkel en bevinden ons online. Dat heeft een aantal voordelen, want wij hebben geen kosten die wij hoeven te betalen aan een showroom en daardoor kunnen wij u ook zulke mooie kortingen geven. Natuurlijk besparen wij ook op de kosten die normaliter zijn verbonden aan het bestieren van een winkel zoals gas, water en licht en niet te vergeten de kosten die een winkel kwijt is aan het uitbetalen van het personeel. Al met al scheelt dat enorm in de kosten en dat zult u direct zien aan onze geweldige prijzen. Als u vragen heeft over ons assortiment dan raden wij u aan om eerst eens even op uw gemak te kijken naar ons assortiment want wij bieden prachtige design meubelen voor zeer scherpe prijzen. Ons assortiment aan design meubelen verandert regelmatig en wij voegen regelmatig nieuwe design meubelen aan ons assortiment toe. Omdat wij onze service zeer hoog in het vaandel hebben staan, is het zo dat wij aan al onze klanten vragen om aan te geven hoe zij onze online service hebben ervaren. Onze webwinkel is namelijk zo ingericht om het u zo prettig mogelijk te maken. Kies de design meubelen van uw keuze en sleep deze naar het winkelmandje. Als u alles heeft wat u wilde, dan kunt u makkelijk en snel online afrekenen.

Scherpe prijs kwaliteit verhouding bij designmeubelenstyle.nl

We hanteren zeer scherpe prijzen en een zeer hoge kwaliteit van onze producten. Dat heeft er toe geleid dat wij een zeer scherpe prijs kwaliteit verhouden hanteren en daar worden klanten blij van. Een grote groep klanten ging u dan ook voor en kocht meubelen bij ons online. Als u vragen heeft over een van onze producten dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. U kunt er dan op rekenen dat wij u binnen twee uur een antwoord geven op uw vraag. Ook dat is iets wat wij zien als onderdeel van onze service. Voor de verzending van de gekozen meubelen hoeft u niet te betalen zoals dat bij andere winkels vaak wel het geval is. Tevens heeft u de mogelijkheid om de meubelen die u heeft besteld terug te sturen wanneer deze niet naar wens zijn. U heeft hiervoor altijd veertien dagen de tijd en dat is best wel veel. Door deze extra service onderscheiden wij ons van andere webwinkels en daar zijn wij maar wat trots op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn