Directcapital.nl

Een huis heeft verschillende belangrijke functies. Allereerst voorziet het in de eerste levensbehoeftes: een mens heeft een dak boven zijn huis nodig om beschermd te worden tegen de buitenwereld. In een huis zit je droog en warm en heb je een veilige plek om te slapen, te eten en te ontspannen. Daarnaast is het fijn als het huis je ook een fijn gevoel geeft. Een thuis is belangrijk om je veilig en gelukkig te voelen. Je kunt natuurlijk zelf veel doen om je huis gezellig te maken, bijvoorbeeld met decoratie. Daarnaast moet je huis ook comfort bieden: een bed om in te slapen, een badkamer waar je jezelf schoon kunt houden en een keuken om eten in te maken. Een woning moet aan deze eisen voldoen om een fijne plek te zijn waar je met plezier woont. Er zijn veel verschillende soorten woningen: huizen, appartementen, woonboten en kamers. Studenten gaan vaak op zichzelf wonen in een kamer, waarna ze doorgroeien op de woningmarkt en bijvoorbeeld gaan samenwonen in een appartement. Er is dan ook een redelijk groot verloop op de woningmarkt, vooral in de grote steden en studentensteden. Dit houdt in dat veel mensen op zoek zijn naar een nieuwe woning en de oude willen verhuren. Directcapital.nl springt hier op in. Bij Directcapital.nl kun je terecht als je op zoek bent naar woonruimte, maar ook als je woonruimte hebt die je wilt verhuren. Bedrijven als Directcapital.nl zorgen ervoor dat de transacties op de woningmarkt soepeler verlopen: de woningzoeker en de –aanbieder komen elkaar hier tegen. Het is niet altijd even gemakkelijk om een huurder te vinden voor je woning en ook niet om op korte termijn woonruimte te vinden. Directcapital.nl biedt uitkomst door de aanbieder en zoeker bij elkaar te brengen.

Huren of verhuren bij Directcapital.nl

Directcapital.nl is een jong bedrijf dat is opgericht door twee ondernemers, die een geschiedenis hebben in het onroerend goed en accountmanagement. Bij Directcapital.nl kun je terecht voor drie dingen:

  • huren
  • verhuren
  • beleggen

Directcapital.nl biedt woonruimtes te huur aan, die je als particulier of bedrijf kunt huren. Je kunt bijvoorbeeld een mooi appartement in Amsterdam Zuid huren of een business appartement, dat speciaal is ingericht voor zowel wonen als werken. De woningen die door Directcapital.nl worden verhuurd, zijn eigendom van particulieren of bedrijven die de woningen aanbieden. Directcapital.nl heeft hiervoor een speciale constructie opgesteld, die erop is gericht om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit het kapitaal. De woning wordt getaxeerd, waarbij wordt bekeken voor welke prijs de woning verhuurd kan worden. Directcapital.nl verzorgt deze huurtaxatie kosteloos. Daarna wordt een afspraak gemaakt over de huurprijs die wordt betaald. Het grootste voordeel van het werken met Directcapital.nl is dat je als eigenaar van de woonruimte altijd een vast huurbedrag ontvangt. Het maakt niet uit of de ruimte verhuurd is: je krijgt altijd je geld. Vanaf de eerste dag dat het contract is getekend krijg je de huur, of er nu wel of niet een huurder gevonden is. Dit kan een goede reden zijn om met dit bedrijf in zee te gaan. Je bent namelijk altijd verzekerd van een inkomen en hoeft verder zelf niks te doen. Directcapital.nl gaat op zoek naar huurders en je hoeft dus zelf niet aan de slag om iemand te vinden die in de ruimte wil wonen. Je krijgt niet te maken met het mislopen van inkomsten wanneer er geen huurder gevonden kan worden, omdat je altijd een vast bedrag ontvangt van Directcapital.nl.

De voordelen van een bemiddelaar

Een van de grootste voordelen van het inschakelen van Directcapital.nl als je een woonruimte wilt verhuren is dat je altijd verzekerd bent van inkomen. Iets wat vaak voorkomt als je een woning verkopen wilt, is dat je geen koper kunt vinden en het huis maandenlang leeg staat. Ook dan kan Directcapital.nl uitkomst bieden. Er wordt een overbruggingsverhuur geregeld, waardoor de maandlasten van de woning gedekt worden. In deze tijd kan Directcapital.nl een huurder zoeken die in de woning kan wonen. Als er een bezichtiging gepland is, wordt de woning door schoonmakers in perfecte staat opgeleverd. Daarnaast kun je de huur opzeggen met een termijn van 3 maanden, waardoor het mogelijk is om als er een geïnteresseerde is de koop snel te sluiten en alles af te handelen. Als je er voor kiest om te gaan huren, verhuren of beleggen bij Directcapital.nl, kun je uitgaan van een aantal zekerheden:

Een andere activiteit waarmee Directcapital.nl zich bezighoudt is beleggen. Als je een hoog rendement wilt behalen op je geld, maar je wilt geen onnodige risico’s nemen, dan ben je bij Directcapital.nl aan het juiste adres. Je krijgt de kans om een hoog rendement te halen uit je vermogen, terwijl je de zekerheid hebt van het investeren in vastgoed. Het vastgoed biedt als onderpand en het is het ideale moment om te investeren in vastgoed, omdat de markt na de crisis weer langzaam aan het aantrekken is. Over de afgelopen jaren is de waarde van woningen met ongeveer 5% per jaar gestegen, maar door de crisis werden de prijzen juist lager. Daarom is dit het uitgelezen moment om te investeren in vastgoed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn