Echte limousine huren

Vallei-limousines - Limousine hurenWat is het eerst dat je denkt wanneer je een limousine ziet rijden op de snelweg? Grote kans dat dit zoiets is als: “dat wil ik ook!” Dat sentiment is helemaal niet gek, waar je ook naartoe gaat, je wilt altijd in stijl arriveren! Een limousine huren is leuk, makkelijk en bovendien erg goedkoop, je hoeft helemaal niet zo veel geld uit te geven. Wanneer je samen met vrienden of vriendinnen een reservering plaatst betaal je zelfs vrijwel niets. Een limousine huren is leuk voor iedereen en op elk moment, waarom zou je het niet doen? Er zijn heel veel evenementen die echt leuker worden wanneer je aan komt rijden in een echte “limo”:

  • Gala op de middelbare school
  • Een verjaardagsfeestje
  • Je vrijgezellenavond

Het galafeest op de middelbare school kan niet meer stuk wanneer je besluit een limousine te huren. Al je vrienden en vriendinnen kunnen mee; niemand hoeft dus achter te blijven! Al jullie dates kunnen ook mee, er is ruimte genoeg. Wanneer je besluit om een limousine te huren voor je galafeest weet je zeker dat je arriveert in stijl. Al je klasgenootjes zullen naar je opkijken en de leraren zullen versteld staan, zo hebben ze jou natuurlijk nog nooit gezien! Een limousine huren doet wonderen voor je imago! Natuurlijk is het ook hartstikke gaaf om een limousine te huren voor een verjaardagsfeest. Dit kan je eigen fuif zijn, maar je kunt ook een limousine huren voor een vriend of vriendin. Huur een prachtig hotel af en rijdt de jarige ernaartoe met een prachtige auto, je vrienden zullen niet weten wat hen overkomt! Iedereen voelt zich een stukje beter in een reusachtige auto, je hebt het even helemaal gemaakt in het leven! Tot slot: wat is er mooier dan een limousine huren voor een vrijgezellenavond? Het is de laatste nacht die je echt even helemaal los kunt gaan, maak er daarom wat moois van! Natuurlijk is het niet aan jou om je eigen vrijgezellenfeest te organiseren, je vrienden zullen deze taak op zich moeten nemen. Het kan natuurlijk nooit kwaad ze een beetje te helpen, dan weten ze in welke richting ze moeten denken!  Bij Vallei Limousines heb je de keuze uit diverse limousines. Op hun website, Vallei-limousines.nl, bekijk je makkelijk en snel het hele assortiment! Wanneer je besluit om een limousine te huren bij dit bedrijf zul je niet van een koude kermis thuiskomen. Je krijgt tijdens de rit een luxe fles champagne aangeboden en een privéchauffeur brengt je naar je bestemming en brengt je na het feest ook weer naar huis! Wat wil je nog meer?

Limousine huren; de verdere voordelen

Wat zijn de verdere voordelen van het huren bij Vallei Limousines? In de eerste plaats krijg je hier geen oude troep, een limousine huren moet een bijzondere ervaring zijn. Het hele assortiment bestaat uit luxe en schone auto’s, die een prachtige uitstraling hebben en van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien kun je een limousine huren in elke kleur die je wilt. Kleuren die mensen vaak reserveren zijn bijvoorbeeld wit of roze, maar ook andere tinten zijn aanwezig. In elke limo bevindt zich een heuse bar, waar je met zijn alleen drankjes kunt nuttigen. De eerste fles champagne is uiteraard helemaal gratis! Wanneer je geen zin hebt om te drinken dan kun je ook gewoon genieten van het prachtige interieur, dat door professionals is ontworpen en vakkundig wordt onderhouden. In de auto is een heuse sterrenhemel aanwezig. Dat wil zeggen, er is bijzondere verlichting die voordoet alsof jullie met zijn allen slapen onder de sterren! Wat is er mooier dan met al je vrienden een avond heerlijk te ontspannen met alcoholische versnaperingen en romantische sfeerverlichting? Wanneer je besluit een limousine te huren, let dan wel op een aantal belangrijke zaken. Het belangrijkste is dat je vooraf een duidelijke prijs afspreekt, laat je niet oplichten! Het komt vaak voor dat bedrijven plotseling meer geld vragen als meer mensen meerijden, wat natuurlijk onzin is. Spreek voordat je instapt (het liefst tijdens het reserveren) een duidelijke prijs af zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Hiernaast is het belangrijk om nooit bij iemand in de auto te stappen die gedronken heeft.  Merk je dat de chauffeur een borreltje teveel heeft gehad, stap dan gelijk weer uit en regel ander vervoer! Bij Vallei-limousines.nl vind je alleen de beste limousines tegen de laagste prijzen. Bovendien zijn alle chauffeurs geïnstrueerd om zorgvuldig en netjes met klanten om te gaan. Van hen zul je dus geen weerwoord krijgen!

Ontzettend betaalbaar!

Wat betaal je nou voor dit alles? Een limousine huren is goedkoper dan je denkt! Bij Vallei limousines betaal je een vaste prijs, het maakt niet uit met hoeveel mensen je komt! Je betaalt bij dit bedrijf per uur en dus kunnen jullie met zijn allen kijken hoeveel jullie uit willen geven. Voor één uur betaal je de minimumprijs, deze bedraagt 195 euro. Je kunt met 8 mensen plaatsnemen in de auto, je betaalt dus nog geen 25 euro per persoon! Voor ieder uur dat volgt betaal je nog eens 90 euro, bekijk dus goed voor hoe lang je de wagen wilt reserveren! De privéchauffeur waar zojuist over werd gesproken zit natuurlijk bij deze prijs in, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je hier naderhand nog een flinke duit extra voor betaalt. Ben je van plan om een limousine te huren, dan kun je op de website gratis een offerte aanvragen. Er kunnen dan meteen duidelijke afspraken worden gemaakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn