Een advocaat bij ontslag

Een advocaat bij ontslagHet is inmiddels een aantal maanden geleden dat ik, volledig ten onrechte, werd ontslagen. Het zal mij altijd blijven verbazen hoe makkelijk het eigenlijk wel niet is om iemand zomaar op straat te zetten en dat zonder een geldige reden. Ik was er dan ook flink ondersteboven van. In mijn ogen was het ontslag geheel ten onrechte, maar mijn voormalige baas bleef volhouden dat hij al het recht had om mij niet langer in dienst te hebben. Ik wilde deze zaak aanvechten en ben dus op zoek gegaan naar een advocaat bij ontslag. Uiteindelijk kwam ik zo terecht bij het advocatenkantoor Camps Advocatuur. Hier bieden ze verschillende specialiteiten aan, waar je onder andere op de website campsadvocatuur meer informatie over kunt vinden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Letselschade
  • Verzekeringsrecht
  • Familie-erfrecht

Maar ook voor een advocaat bij ontslag ben je hier dus aan het juiste adres en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Het is voor niemand leuk om ontslagen te worden. Tenslotte zit je ineens zonder baan en daar zit niemand op te wachten. Je moet wel gewoon de hypotheek of je huur betalen en wat dacht je van alle andere rekeningen en boodschappen die je in huis moet halen? Zeker als je je er niet op hebt voorbereid dat je ineens ontslagen zal worden, kan dat als een zeer nare verrassingen komen.

Aan de slag met de advocaat bij ontslag

Omdat ik echt het idee had dat ik ten onrechte ontslagen was, ben ik dus op zoek gegaan naar een advocaat bij ontslag. Bij Camps Advocatuur werd ik meteen vriendelijk te woord gestaan en ik kon vrijwel direct een afspraak maken. Dit gaf mij een goed gevoel en ik ben het gesprek met de advocaat bij ontslag dan ook vol goede moed in gegaan. Zij vertelde mij inderdaad vrijwel direct dat het inderdaad klonk alsof ik dit ontslag zou kunnen aanvechten. Ik ben dan ook aan de slag gegaan met de advocaat bij ontslag om dit voor elkaar te krijgen. Natuurlijk had de advocaat bij ontslag eerst wel wat meer informatie nodig. Het is belangrijk om hierin goed mee te werken, zodat je zeker weet dat alle zaken duidelijk op tafel komen te liggen. Op die manier kan de zaak die je hebt alleen maar sterker worden. Met leugens kom je niet zo heel erg ver, dit maakte de advocaat bij ontslag vrijwel direct duidelijk. Dat is dan ook de reden waarom we over alles goudeerlijk waren en dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik inderdaad in het gelijk werd gesteld. Ik kreeg een flinke ontslagvergoeding en dat hielp mij zeer goed tijdens de periode waarin ik op zoek ging naar een nieuwe baan.

Kom in actie

Wanneer jij net als ik in een situatie zit waarbij je ten onrechte ontslagen ben, laat het er dan niet bij zitten! Dit is niet iets wat je zomaar hoeft te accepteren. Kom in actie door direct contact op te nemen met de advocaat bij ontslag. Zij kan dan samen met jou de zaak bekijken en beoordelen wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dit zal niet voor iedereen hetzelfde zijn, maar met de juiste advocaat bij ontslag kun je een heel eind komen. Kom daarom eens een kijkje nemen op de website van dit advocatenkantoor. Ook als je niet op zoek bent naar een advocaat bij ontslag, maar bijvoorbeeld naar een advocaat die je kan helpen bij familie-erfrecht, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is belangrijk om voor jezelf op te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn