Een auto leasen

Wat houdt het leasen van een auto eigenlijk in? Een auto leasen betekent dat een bedrijf of particulier een auto van een ander bedrijf huurt voor gebruik. Deze auto is dan in het bezit van het bedrijf dat ook wel een leasebedrijf wordt genoemd. De meeste bedrijven of particulieren die een auto leasen, sluiten leasecontracten af met het desbetreffende bedrijf. Er bestaan verschillende soorten leasecontracten die van elkaar verschillen in prijs. U kunt zich voorstellen dat u voor een kort durend leasecontract gemiddeld meer betaalt dan wanneer u voor een langere periode deze commitment aangaat. Bedrijven die auto’s leasen willen dat hun auto’s zo veel mogelijk op de weg zijn en gebruikt worden. Auto’s die stilstaan, betekent verlies. Daarom bieden wij als auto lease bedrijf verschillende contracten aan van langere en kortere periode zodat u altijd gebruik kunt maken van een aantrekkelijk aanbod. Een auto leasen heeft vele voordelen. Omdat wij als bedrijf de administratieve zaken op ons nemen van het bezit van de auto, heeft u aan deze zaken geen omkijken. Ook zitten in de meeste contracten die risico’s die u loopt op het oplopen van schade aan de auto inbegrepen. Dat betekent dat wanneer u betrokken raakt in een ongeval waarbij de auto schade oploopt, deze voor onze rekening is. Als we denken aan een auto leasen dan denken we meestal aan het leasen van een auto door grotere bedrijven. Grotere bedrijven kunnen immers grote contracten afsluiten en hebben vaak veel werknemers in dienst die gebruik moeten maken van een auto. Deze bedrijven zijn gebaat bij goede leasecontracten en kloppen dan ook vaak bij ons aan. Als een auto leasen wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres om de volgende redenen:

  • wij doen zeer goede aanbiedingen en acties
  • u hebt altijd direct een auto tot uw beschikking
  • onze service staat hoog in het vaandel en dat merkt u
  • u bent niet verantwoordelijk voor de administratie
  • u kunt kiezen voor langere en kortere contracten

Een auto leasen bij Release Company

Bij Release Company bent u op het juiste adres als u een auto leasen wilt. Als bedrijf gaan wij voor u op zoek naar leasecontracten die u over kunt nemen en daarnaast kunt u bij ons ook nieuwe contracten afsluiten. Bestaande contracten overnemen kan u een groot voordeel opleveren. Als u een auto leasen wilt tegen een zeer goede prijs dan doet u er verstandig aan om contact met een van onze medewerkers op te nemen. Als u vragen heeft over een auto leasen dan kunt op onze website veel antwoorden vinden onder het kopje ‘veelgestelde vragen’. Hierbij moet u denken aan vragen over de kosten die bijvoorbeeld verbonden zijn aan bemiddeling, de snelheid van de overdracht van een leasecontract, de eventuele kosten voor de overdracht en wat er gebeurt als de aanbieder de auto in een minder goede staat aflevert dan deze in de overeenkomst heeft aangegeven. Er zijn tal van mogelijkheden als u een auto leasen wilt en het overnemen van een bestaand contract is een hele mooie optie als u zichzelf veel geld wilt besparen. Maar wat kunnen wij u nog meer vertellen over een auto leasen? De laatste jaren zijn de mogelijkheden om een auto te leasen verder uitgebreid en dat houdt in dat mensen tegen mooie bedragen goede contracten kunnen sluiten als ze een auto leasen willen. Er zijn verschillende aanbieders en er zijn ook steeds meer aanbieders die zogenaamde groene contracten aanbieden. Deze groene contracten houden in dat u bijvoorbeeld een energiezuinige of elektrische auto leased. Als bedrijf werken wij met verschillende leasemaatschappijen en daardoor kunnen wij altijd en contract op maat voor u vinden als u een auto leasen wilt. Deze contracten spitsen wij helemaal toe op uw persoonlijke wensen. U hoeft alleen maar aan te geven hoe en wat en dan gaan wij direct voor u aan de slag. Het is niet nodig om auto’s stil te laten staan en als u een contract overneemt, dan kan dat u dus veel geld schelen.

Duidelijke taal

Als bedrijf hebben wij een aantal zaken hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk om heldere taal te gebruiken en op een transparante manier samen te werken. Wij streven naar een passend resultaat en dat resultaat moet zo snel mogelijk worden behaald doordat wij de juiste match maken. Het overnemen van een contract betekent dat u de ander vrijwaart van de verplichtingen die waren verbonden aan dat contract omdat u deze dus overneemt. Veel bedrijven sluiten langlopende contracten af omdat deze goedkoper zijn dan de contracten voor korte periode, maar dat wil uiteindelijk nog niet zeggen dat ze goedkoper uit zijn. Soms komen bedrijven er in het midden van een jaar achter dat ze zich hebben verkeken op het gebruik en dan staat een auto stil waar wel voor moet worden betaald. De brug die wij proberen te slaan is die tussen de bedrijven met lopende contracten en de particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar de beste deal. Deze brug slaan wij snel en met veel succes. Neem contact met ons op als u meer wilt weten en dan helpen wij u graag verder. Het beste contract sluit u af met de partij die wij voor u selecteren. Hoe eerder u de beste deal heeft, hoe beter. Mooie groene contracten of contracten voor lange of korte periode; wij vinden de geschikte deal snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn