Een eigen huis bouwen? Overweeg een concept woning

Huurt u momenteel een woning? Of bent u wel eigenaar van een huis, maar woont u in een rijtjeshuis of twee onder een kap woning? Bent u toe aan een vrijstaand huis op uw eigen stukje grond? Is een eigen huis bouwen een grote droom van u, maar heeft u eigenlijk weinig tijd? Dan is het de moeite waard om eens een concept woning in overweging te nemen. Dit is een woning die door een professionele architect is ontworpen, maar waar u zelf nog veel persoonlijke details aan kunt toevoegen. Deze woning wordt speciaal voor u gebouwd, maar een groot deel van de constructie vindt plaats in de fabriek in plaats van op het stuk grond waarop de woning uiteindelijk zal komen te staan. Deze manier van werken heeft vele voordelen ten opzichte van werken met een aannemer die ter plekke uw huis vanaf de grond opbouwt met een team van medewerkers. Uiteraard is het ook veel sneller en gemakkelijker dan een eigen huis bouwen. Bij een eigen huis bouwen komt namelijk ontzettend veel kijken. Een eigen huis bouwen is iets waar veel mensen stiekem van dromen, maar er zijn er maar weinig die ook echt in de gelegenheid zijn deze droom waar te maken. Begint u te twijfelen of een eigen huis bouwen op dit moment in uw leven nu wel zo’n goed idee is? Dan is een concept woning een van de beste alternatieven. U kunt de situatie in zekere zin nog meer naar uw hand zetten, vergeleken bij een eigen huis bouwen, omdat u kunt rekenen op professionele begeleiding en ervaren medewerkers die precies weten hoe ze zo’n bouwproject moeten aanpassen. Ze kunnen uw wensen waarschijnlijk beter realiseren dan u dat zelf zou kunnen. Laat het vakwerk dus over aan de experts en binnen een mum van tijd kunt u uw intrek nemen in de woning van uw dromen. Zoals een eigen huis bouwen, maar dan oneindig veel gemakkelijker! Hieronder zetten we de voordelen van een conceptwoning laten bouwen overzichtelijk voor u op een rijtje. Als u meer informatie wilt kunt u ook zelf een kijkje nemen op de website van een bedrijf dat hier al jaren lang goede resultaten mee bereikt: Bram van Haarst Concept. http://www.bramvanhaarst.nl/concept/. Het overwegen waard.

De voordelen van een concept woning ten opzichte van een eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen is wellicht een activiteit die u erg aanspreekt, maar een concept woning laten bouwen is ook het overwegen waard. Zo kunt u ervan uit gaan dat het ontwerp gedegen is en zich al in de praktijk heeft bewezen. Ook bent u ervan verzekerd dat het bouwwerk uitgevoerd zal worden door professionals met jarenlange ervaring in het uitvoeren van zulke bouwprojecten. Hieronder zetten we nog wat meer voordelen van een concept woning ten opzichte van een eigen huis bouwen voor u op een rijtje.

  • Hoge kwaliteit.
  • Korte bouwtijd.
  • Professionele begeleiding.
  • Goede isolatie.
  • Ontworpen door toparchitecten.

De concept woningen van Bram van Haarst concept zijn ontworpen door toparchitecten en zijn daardoor zowel mooi om naar te kijken als bestand tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Een eigen huis bouwen is natuurlijk leuk, maar in woningen als deze kunt u waarschijnlijk comfortabeler wonen op de lange termijn. Een ander groot voordeel van de keuze voor een concept woning is dat deze binnen een korte tijd klaar kan zijn. Doordat een groot deel van het werk uitgevoerd wordt in de fabriek is men minder afhankelijk van de weersomstandigheden, die in ons land verschillende bouwprojecten regelmatig vertraging doen oplopen. Het bedrijf geeft zelfs aan al binnen 12-14 weken een woning klaar te kunnen hebben. Het project wordt uitgevoerd onder professionele begeleiding, zodat u ook op dat vlak op weinig vertraging hoeft te rekenen. Bij een eigen huis bouwen kan dat wel eens anders zijn, of bij het werken met een aannemer die zich niet aan zijn afspraken houdt. De voordelen van een woning als deze zijn eindeloos, maar eentje die in deze tijden niet ongenoemd mag blijven is de aandacht die besteed wordt aan een gedegen isolatie. Daardoor kunt u veel geld besparen omdat de stookkosten laag zullen blijven als u de woning eenmaal heeft betrokken en bent gaan genieten van het grote comfort dat deze te bieden heeft. Een eigen huis bouwen is een veel grotere uitdaging.

Voordelig en snel een nieuwe woning

Als u nog steeds droomt van een eigen huis bouwen en er nog niet van overtuigd bent dat er betere manieren zijn om de woning die perfect bij u past te realiseren, dan kunnen we er nog op wijzen dat het concept van Bram van Haarst behalve het ontwerp en het bouwen zelf nog meer omvat. Enkele andere zorgen die komen kijken bij een eigen huis bouwen worden u namelijk door dit bedrijf ook uit handen genomen. Zo zorgen ze voor de aanvraag van de welstand en de aanvraag van de bouwvergunning. Ook de afwerking is erg compleet: er worden vloer en wandtegels aangebracht in het toilet en de badkamer, voor de afwerking worden luxe en duurzame materialen gebruikt en bovendien wordt de buitenkant netjes geschilderd. De muren zijn klaar om behangen te worden en de plafonds netjes wit gespoten. Zo kunt u meteen beginnen aan de inrichting. De deuren en ramen worden beveiligd tegen inbraak en de woning wordt standaard voorzien van rookmelders. Zo weet u zeker dat u straks veilig kunt gaan wonen in uw nieuwe stulpje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn