Een fleece badjas: heerlijk zacht en behaaglijk

Ik was al tijden op zoek naar een heerlijke fleece badjas. Ik had er ooit al eentje gehad, maar mijn oude fleece badjas was gewoon te oud geworden om nog te dragen. Ook had ik die fleece badjas al tig keren versteld en gefikst…Hij kon echt niet meer. Daarom ging ik eens op het internet om me te oriënteren op een nieuwe badjas van fleece stof. Ik ving elke keer net achter het net, want als ik er eentje had gevonden die me van goede kwaliteit leek, was hij of al uitverkocht; of hadden ze er een ellenlange wachttijd voor de fleece badjas geleverd zou worden. Toen kwam ik bij Badjasboetiek.nl. Wat een verademing was dit! De website was heerlijk duidelijk en ik kon meteen vinden wat ik zocht: een fleece badjas. Door gebruiksvriendelijke website werd ik helemaal overtuigd om deze gewoon online aan te schaffen. Dit is voor mij nogal een ding, want ik doe dat nooit. Maar bij badjasboetiek.nl had ik gelijk een goed gevoel! En dat is voor mij wel zo belangrijk. Ik vind het fijn om een product eerst te hebben aangeraakt, voordat ik besluit om het te kopen. Daarom vind ik het kopen van kleren via internet altijd zo raar. Hoe weet ik nou of dat T-shirt of die broek wel lekker zit? Prikt de stof niet? Ik heb namelijk een gevoelige huid en dan is het wel zo belangrijk dat alles lekker aanvoelt. Toen kwam ik erachter dat je bij Badjasboetiek.nl je artikel heel gemakkelijk kunt retourneren als het niet bevalt. De verzendkosten zijn ook nog eens heel laag, dus daar val je je ook geen buil aan. Ik vind het altijd heerlijk om in mijn badjas te luieren op de zondagochtend en het is eigenlijk een verlengstuk van mijn lichaam. Daarom wil ik dan ook dat een fleece badjas echt lekker zit en goed bij me past. Want anders is het natuurlijk weggegooid geld – dacht ik. Maar niets is minder waar, bij Badjasboetiek doen ze niet moeilijk als je je artikel terug wilt sturen. Je kan de fleece badjas bijvoorbeeld zelfs uit de doos halen en even bekijken. Zolang de kaartjes en beschermende onderdelen er maar niet af zijn en het artikel niet beschadigd is. Op Badjasboetiek verkopen ze overigens niet alleen maar zoiets als een fleece badjas. U kunt er veel meer artikelen van badstof vinden. Denk daarbij eens aan:

  • huispakken
  • kinderbadjassen
  • strandlaken
  • geren badjassen
  • katoenen badjassen
  • badjassen met rits
  • badjas met capuchon of sjaalkraag
  • uniseks badjassen
  • badjassen van velours

Bij Badjasboetiek.nl doen ze hun naam dus echt eer aan: uniek van badjasboetiek. Ik kon het zo gek niet bedenken of het was er te vinden. Ook in de sectie fleece badjas hadden ze ruime keuze en zag ik al snel een model dat mij beviel. Ga daarom ook snel naar de site en kijkje ogen uit!

De fleece badjas die ik al zo lang zocht: eindelijk gevonden!

Badjasboetiek is een klein bedrijfje dat is opgericht door een echtpaar dat van ondernemen houdt en een echte passie heeft voor badjassen. Dit vond ik zeer leuk om te lezen en het schepte ook vertrouwen. Geen enorm grote keten waar ik klant nummer zoveel ben, maar een persoonlijke aanpak en aandacht voor mij als klant. Dit was ik niet meer gewend en ik voelde mij echt behandeld volgens de kreet ‘de klant is koning’. Maar waar het nu om draait: ik had dus eindelijk de fleece badjas gevonden die ik al zo lang zocht. Het probleem was dat ik hem in de winkel niet meer kon vinden en daarom eigenlijk gewoon geen andere keus had. Als ik ooit nog weer lekker op de bank met een kop thee en chocolade, al luierend in mijn badjas, een serie wilde gaan kijken, dan moest ik wel eerst een fleece badjas hebben. Badjasboetiek was mijn laatste strohalm in mijn zoektocht en dit is uiteindelijk een waar succes gebleken! De jas die ik kreeg thuisgestuurd was echt alles wat ik ervan verwachtte. Hoge kwaliteit, lekkere stof en dat voor een zeer goede prijs. Ook de bezorging was zeer snel en uiterst professioneel. Twee dagen na mijn bestelling had ik de fleece badjas al in huis. Dat was nog eens snel. En dat zonder enige moeite van mijn kant. Toen ik de fleece badjas had ontvangen trok ik hem natuurlijk gelijk aan en hij zat heerlijk. Mijn huid reageerde niet en dat is altijd een goed teken! Ik ben dus zeer tevreden met mijn bestelling bij Badjasboetiek.nl.

Neem ook eens contact op

Voordat ik mijn bestelling van de fleece badjas doorgaf, heb ik nog even contact opgenomen met de aardige klantenservice van Badjasboetiek. Dit kon via de e-mail van het bedrijfje. Ik werd een dag later geholpen met al mijn vragen over betalen en ontvangen. Hier was ik namelijk nog niet zo ervaren mee. Ze vertelden mij dat betalen heel eenvoudig via iDEAL of met een creditcard kon. Ook vertelden ze me dat ik mijn fleece badjas kon laten personaliseren! Ik kreeg dan mijn naam op de badjas door middel van borduren. Dit vond ik zo leuk, dat ik daar gelijk voor gekozen heb. Nu staat mijn naam op mijn badjas en weet iedereen dat ie van mij is. Hij is zacht, warm en super fijn om aan te hebben. Ik ben dus een tevreden klant!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn