Een huisnummerbord voor mijn moeder kopen

Mijn moeder heeft sinds een paar jaar een nieuwe vriend. Ze hebben de afgelopen jaren in hun eigen huis gewoond, maar wilden graag gaan samenwonen. Het leek hun het beste om samen te starten in een nieuw huis en niet om in het huis van een ander te gaan wonen. Daarom hebben ze een jaar geleden een terrein gekocht om daar een huis op te laten bouwen. Ik wilde graag een klein cadeautje voor ze kopen, om ze te feliciteren met deze nieuwe fase in hun leven. Via naambordjeswinkel.nl had ik een mooi huisnummerbord gekocht voor hun nieuwe huis en daar waren ze erg blij mee. Mijn vader is vele jaren geleden overleden en mijn moeder heeft jarenlang geen partner gehad. Mijn broer, zusje en ik waren erg blij toen zij een paar jaar geleden een leuke man leerde kennen. Zij zag deze man regelmatig en de relatie ging zo goed, dat zij nadachten over samenwonen. Zij vonden het echter allebei lastig om bij de ander te gaan wonen, want dit is een huis met veel herinneringen van iemand anders. Toch wilden zij graag hun plannen doorzetten en besloten om in een nieuw huis te gaan samenwonen. Ze kochten een stuk land in de gemeente en wilden hier een huis op laten bouwen. Het afgelopen jaar werd hier hard gewerkt en ik kwam regelmatig kijken hoe de bouw vorderde. Tijdens mijn bezoeken zag ik dat zij geen huisnummerbord hadden en dit leek mij een leuk cadeautje voor hun. Het huis is binnenkort klaar en dan kunnen zij er in gaan wonen. Ik wilde graag laten zien dat ik blij ben met deze stap in hun relatie en daarom wilde ik hun een huisnummerbord met hun namen geven. 

Een huisnummerbord gekocht op naambordjeswinkel.nl

Online zocht ik naar webshops waar ik een huisnummerbordje kon kopen met hun namen erop. Ik vond een aantal websites en een van deze websites was naambordjeswinkel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in naambordjes voor een huis en hebben veel verschillende materialen en maten beschikbaar. Ik vond al snel een huisnummerbord dat mooi bij hun huis zou passen. Via de website kan je zelf de borden ontwerpen, zodat het alles precies wordt zoals jij dat wilt. Alle borden worden handgemaakt en dit bedrijf heeft een eigen atelier. Je kan zelf de tekst kiezen en het is ook mogelijk om het lettertype te veranderen. Ik was erg blij met het resultaat en ik hoopte dat mijn moeder en haar vriend dat ook zouden zijn. 

Het bordje opgehangen bij hun nieuwe huis

Afgelopen weekend had ik het huisnummerbord aan mijn moeder en haar vriend gegeven en zij waren er erg blij mee. Ze besloten om het direct op te hangen bij hun nieuwe huis en vinden het erg leuk staan. Nu weet iedereen dat mijn moeder en haar vriend samen in dit huis wonen. Voor het kopen van een huisnummerbord raad ik naambordjeswinkel.nl aan.

  • Er zijn veel verschillende materialen en maten verkrijgbaar
  • Je kan zelf een bordje ontwerpen
  • Alle bordjes worden handgemaakt in een atelier
  • Het resultaat is erg mooi geworden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn