Een iPhone X hoesje: de mooiste bescherming 

Na lang sparen, het afsluiten van een peperduur abonnement, of je ouders mega lief aan te hebben gekeken, ben je dan eindelijk in het bezit van de nieuwste iPhone. Of je nou verliefd bent geworden op het uiterlijk van de smartphone, wild werd van de nieuwste technologische snufjes, of je gewoon je vrienden en collega’s jaloers wilde maken: een iPhone X hoesje is geen overbodige luxe. Niks erger dan door een noodlottig ongeval je nieuwste aanwinst te laten beschadigen. Gelukkig kan dit voorkomen worden door het aanschaffen van een iPhone X hoesje. Mijn vriend kreeg van zijn werk deze telefoon, en omdat het bijna zijn verjaardag is, besloot ik rond te snuffelen op het internet, op zoek naar het mooiste iPhone X hoesje. 

De zoektocht naar het mooiste iPhone X hoesje

Aangezien mijn vriend een uitgesproken smaak heeft, ging ik op zoek naar een website waar een breed assortiment te vinden is. Ik wilde niet slechts een iPhone X hoesje kopen, maar het liefst gelijk meerdere. Zo kan mijn vriend op zijn verjaardag een keuze maken betreffende welk hoesje hij wil houden, of, als ik in een goede stemming ben, mag hij meer dan een iPhone X hoesje houden. Na een zoekopdracht op internet voor mijn iPhone X hoesje, kwam ik uit op de website iphonehoesjes.nl. Gelijk was ik onder de indruk van alle verschillende hoesjes die ik op deze website kon vinden. Zo zag ik de volgende soorten:

  • Leren iPhone X hoesje
  • Hardcase iPhone X hoesje
  • Softcase iPhone X hoesje
  • Bumpers

Hoewel de Leren iPhone X hoesjes het beste bij mijn smaak passen, vond ik de hardcase hoesjes het beste bij mijn vriend passen. Binnen elke categorie was er ook weer een erg breed aanbod in kleuren, patronen, etc. Uiteindelijk ging ik voor een paars/roze iPhone X hoesje, kocht ik 2 bumpers, en bestelde ik een hoesje met ruitjes. Ook bestelde ik direct een screenprotector. Zelf heb ik een iPhone 7, en gelukkig zag ik dat ze op de webshop ook voor mijn telefoon leuke hoesjes hadden. Zo kocht ik voor mezelf een hoesje dat matcht met die van mijn vriend: nu maar hopen dat hij het ook kan waarderen natuurlijk. 

Voordelen van de webshop

Wat ik erg fijn vond, is dat binnen 24 uur de bestelling wordt geleverd. Zo hoefde ik niet lang in spanning te wachten. Wat ook een bonus was, is dat ik direct met iDeal heb kunnen betalen. Wel zo handig. Goed, het moment was daar: ik opende mijn pakketje. Ik was mega blij toen ik de hoesjes zag, echt precies wat ik had gehoopt. De kwaliteit is uitstekend, het materiaal ziet er stevig uit en de kleuren komen precies overeen met de plaatjes op internet. Dat laatste wil nog wel eens anders uitpakken namelijk. Vaak genoeg heb ik kleding, of andere spullen besteld via het internet, om er later achter te komen dat in het echt de producten er compleet anders uit zien. Gelukkig is dat niet het geval bij deze webshop. Aangezien bijna al mijn vriendinnen ook iPhone’s hebben, zal ik deze webshop dan ook echt aan hen aanraden. Voor ieder wat wils, zij willen namelijk altijd graag een bookcase cover zodat ze hun pinpas en OV-kaart altijd bij de hand hebben, en daar was ook echt een breed assortiment aan! Voor herhaling vatbaar dus, bestellen op iphonehoesjes. Nu natuurlijk nog afwachten wat vriendlief vindt, en wanneer hij zijn pakketje uitpakt, zal ik ook daadwerkelijk mijn hoesje in gebruik gaan nemen. Ik kijk er naar uit. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn