Een lasergame huren? Dat betekent feest voor jong en oud

Misschien woont u ver van de grote stad en wilt u uw kinderen blij maken met een ongekende feestdag. Als uw kinderen nog vrij jong zijn en u nodigt vele vriendjes en vriendinnetjes uit, dan hebt u geen zin om helemaal naar een laserarena te fietsen of te rijden. Als u een grote achtertuin hebt, of toevallig en grote garage of zelfs een magazijn hebt dat leeg staat, dan kunt u er ook voor kiezen om een lasergame te huren. Een lasergame huren is misschien nog wel goedkoper dan een arena afhuren dus tel uit uw winst. Dat komt mede omdat wij het bij u afleveren en nadien op afspraak weer ophalen. Onze pistolen en schilden zijn voorzien van lampjes en worden volledig opgeladen bij u thuisbezorgd. En we leveren er extra batterijen bij zodat de kinderen de hele middag los kunnen gaan. Een lasergame huren is werkelijk een origineel idee als u een kinderfeestje gaat organiseren. Veel ouders kiezen voor een saaie spelletjesmiddag, nemen de kinderen mee naar een plaatselijke zwembad of naar de bioscoop. Prima idee├źn, maar als alle ouders van dezelfde basisschool dat organiseren, dan bent u niet bepaald origineel. Wederom: als u de ruimte hebt om een lasergameparty te geven, dan houden wij ons aanbevolen. Wie we precies zijn? Kijk snel op kinderfeestje-idee.nl en vergeet niet om onze website te bookmarken zodat u ook in de toekomst nog eens een interessante activiteit kunt huren.

U kunt al vanaf 50 euro een lasergame huren

Een lasergame bij ons is helemaal niet duur. U betaalt niet voor extra batterijen of bezorging. U betaalt een van te voren afgesproken bedrag zodat u niet achteraf verrast wordt door een hoge rekening. We zijn een transparant bedrijf dat de prijzen voor het lasergame huren overzichtelijk op onze site hebben gezet. Is het niet heerlijk om in twee teams tegen elkaar te moeten vechten? Denkt u maar eens terug aan uw jeugd toen u misschien ook regelmatig dit schietspelletje speelde op kinderfeestjes. Er zijn vele gamemodi die u uw kinderen kunt laten spelen. Zeker als u het in uw eigen tuin kunt organiseren:

  • Twee teams tegen elkaar. De laatste die overblijft wint.
  • Of laat de teams een bepaalde plek veroveren zoals de basis van het andere team,
  • De vlag veroveren is ook een veel gespeelde modus die we u zeker willen aanraden. Gebruik bijvoorbeeld een theedoek als vlag en speel het spel in een nabijgelegen bos of park.

U kunt een lasergame huren bij ons voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf die leeftijd kunnen kinderen verantwoord met deze spullen omgaan en ontwikkelen ze tactisch inzicht. U leert uw kinderen stiekem ook nog eens goed samenwerken!

U kunt uw feesten door ons laten opleuken

U gaat een lasergame huren en u hebt gekozen uit de verscheidene pakketten op onze website. U hebt uw gegevens ingevuld en de reservering compleet gemaakt door alvast te betalen. Laat u het als een verrassing voor de jarige? Of wordt het juist een verrassing voor de genodigden? We willen u als tip meegeven om uw ruime tuin om te bouwen tot een ware arena. Bewaar bijvoorbeeld dozen, pallets en landbouwplastic zodat uw kinderen zich kunnen verdedigen en verschuilen. Vraag bij uw supermarkt om een aantal grote bananendozen of gebruik een aantal grote tractorbanden. Als u in een park of bos gaat spelen, dan is het wel zo verstandig om dit van te voren kenbaar te maken aan uw omgeving. Dan kunt u de randen van het speelveld duidelijk aangeven en lopen de kinderen niemand in de weg.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn