Een taart bestellen

Als je iets te vieren hebt, is het gebruikelijk om een feestje te geven of op een andere manier te laten weten dat je ergens blij om bent. Een verjaardag wordt meestal gevierd door gasten uit te nodigen en een gezellige dag met elkaar door te brengen, maar het kan ook een reden zijn om een groot feest te geven. Ook gaan kinderen vaak trakteren op school en neemt men iets lekkers mee voor de collega’s op het werk. Bij feest hoort taart: een grote slagroomtaart of lekkere appeltaart met slagroom is een van de dingen die het meest worden geassocieerd met verjaardagen. Als je gasten op visite krijgt kun je een taart bestellen en ook als je iets lekkers wilt meenemen naar je werk kun je een lekkere taart bestellen. Taarten zijn er in heel veel soorten en maten en ook in verschillende prijscategorieën. Je kunt een taart kopen in de supermarkt, waar de goedkoopste exemplaren in de diepvries te vinden zijn. Ook in de koeling zijn vaak verschillende taarten te vinden waar je uit kunt kiezen. Als je echter een verse, goede en smakelijke taart wilt die er ook nog eens heel mooi en feestelijk uitziet, kun je een taart bestellen bij een banketbakker. De bakker is gespecialiseerd in het maken van taarten en gebruikt alleen de beste ingrediënten. Het resultaat wordt daardoor het meest smakelijkst en mooist. Je betaalt hier echter wel voor: een echte taart bestellen bij een bakker is een stuk duurder dan een taart kopen in de supermarkt. Als je de gasten echter iets goeds wilt voorschotelen kun je, als je hier het geld voor hebt, best eens een goede taart bestellen: je bent ten slotte maar één keer per jaar jarig.

Taart bestellen voor verschillende gelegenheden

Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom je taart bestellen kunt. Als er iets te vieren is, is het gebruikelijk om de gasten die je komen feliciteren een stuk taart aan te bieden en ook is het leuk om de collega’s op het werk eens iets lekkers voor te zetten. Maar je kunt ook een taart bestellen voor iemand anders, bijvoorbeeld om hem of haar te verrassen of in het zonnetje te zetten. Een taart kan een heel leuk cadeau zijn en maakt de dag voor de ontvanger vaak extra feestelijk. Een taart bestellen is echter niet altijd even gemakkelijk als je niet precies weet voor hoeveel mensen je een stuk nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een taart bestellen voor thuis bij de koffie voor de verjaardagsvisite, en hier is het niet zo lastig om te bedenken hoeveel taart je precies in huis moet halen. Je hebt vaak zelf wel gasten uitgenodigd en anders weet je wel ongeveer wie er ieder jaar langs komen als je jarig bent. Als je echter op een bedrijf werkt waar niet iedere dag evenveel mensen zijn, kan het lastig zijn om de juiste hoeveelheid taart aan te schaffen. Een taart voor 10 personen bestellen kost niet eens heel veel geld, maar als er vervolgens 20 mensen aanwezig zijn wordt het een vervelende kwestie. Óf de mensen voor wie je eigenlijk taart hebt gekocht krijgen geen stukje, omdat ze te laat waren, óf je moet mensen een stuk gaan weigeren, wat je eigenlijk ook niet kunt maken. Dan zit er niks anders op dan een extra taart bestellen, met het gevaar dat er alsnog maar 10 mensen zijn en je de rest van de week taart eet, of je het weg moet gooien. Omdat taart bestellen bij de bakker wel wat duurder is dan een supermarkttaart, kun je in dit geval toch beter voor een voordeliger exemplaar kiezen. Als je echter weet voor hoeveel mensen je taart bestellen moet, rest je alleen nog de keuze wat voor soort taart het zijn moet. Je kunt een mooie grote slagroomtaart bestellen, of een luxe appeltaart kiezen. Ook kun je vaak een combinatie van verschillende stukken taart uitzoeken, zodat je gasten iets te kiezen hebben.

123

Een originele en persoonlijke taart

Als je echt eens een leuke taart wilt, of het nu voor je eigen verjaardag is of als verrassing voor een ander, kun je een taart bestellen met een logo, afbeelding of foto naar keuze. Vaak is dit een slagroomtaart, maar een marsepeintaart, chocoladetaart of ander exemplaar is vaak ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld op www.taartenwinkel.nl een taart bestellen met een zelf gekozen logo of een foto die je op de taart wilt hebben. Op deze manier verras je een jarige met een zelf versierde taart of geef je de werknemers als dank voor de inzet een leuk stukje taart met het logo van het bedrijf. Het laat zien dat je net iets meer moeite hebt gestoken in het bestellen van een taart en bovendien ziet het er extra feestelijk uit. Op www.taartenwinkel.nl vind je diverse voorbeelden van taarten die al door het bedrijf zijn gemaakt. Je kunt gaan voor een gewone slagroomtaart met een logo, maar je kunt ook een afbeelding laten maken op petit fours of op een marsepeintaart. Je kunt zelf kiezen wat je op de taart wilt en ook een tekst in chocolade behoort tot de mogelijkheden. Je kunt daarnaast zelf een bezorgmoment kiezen, zodat hij er altijd op tijd is en je kunt aangeven voor hoeveel personen je taart bestellen wilt. Op www.taartenwinkel.nl lees je precies hoe alles in zijn werk gaat en bestel je snel en gemakkelijk een zelf ontworpen taart.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn