Een Tag Heuer kopen voor mijn aanstaande man

Mijn vriend en ik hebben begin dit jaar besloten om te gaan trouwen. Wij zijn al jaren samen en wilden graag de volgende stap zetten. Mijn vriend zag erop tegen om een ring te dragen, ook omdat hij bang is om de ring kwijt te raken. Aangezien hij gek van horloges is, leek het mij een leuk alternatief om een Tag Heuer voor hem te kopen, die raakt hij zeker niet kwijt. Op de website van bensontrade vond ik een mooi horloge voor een goede prijs en heb die voor hem gekocht. Mijn vriend en ik kwamen elkaar op de middelbare school tegen en werden al snel een paar. Wij hebben altijd een erg goede band gehad en kunnen goed met elkaar praten, wij zijn elkaars beste vrienden. Na al die jaren samen te zijn, wilde ik graag de volgende stap zetten en gaan trouwen. Ik gaf hem het afgelopen jaar een aantal duidelijke hints en gelukkig pakte hij die op. Begin dit jaar vroeg hij aan mij of ik wilde trouwen en dat wilde ik natuurlijk. Wij raakten al snel in gesprek over de bruiloft, bijvoorbeeld wie wij wilden uitnodigen en waar wij het wilden geven. Gelukkig werden wij het over veel onderdelen snel eens. Ik vond het echter wel jammer om te horen dat mijn vriend geen ring wilde, want dat hoort voor mij bij een bruiloft. Hij wilde liever geen ring dragen en is bang om de ring kwijt te raken. Dat vond ik eerst vervelend, maar vond een oplossing voor het probleem. Ik besloot om een Tag Heuer voor hem te kopen als ring. Hij is dol op horloges en heeft verschillende exemplaren thuis liggen. Het gaat voor mij vooral om het symbool van een ring en met een Tag Heuer weet ik zeker dat hij hem niet kwijtraakt. 

Een Tag Heuer gekocht bij bensontrade

Ik wist dat horloges van dit merk erg duur zijn, maar ik hoopte ergens een voordeliger exemplaar te kopen. Toen ik online zocht, vond ik diverse websites die Tag Heuer horloges verkopen. De prijs voor een horloge was hoger dan ik in gedachten had. Gelukkig vond ik ook de website van bensontrade. Op deze website verkopen ze veel verschillende merken horloges en ik vond ook verschillende Tag Heuer exemplaren. Hier was de prijs aanzienlijk lager dan bij de andere winkels. Ik maakte mij eerst zorgen over de echtheid, maar alle horloges worden geleverd met een certificaat van echtheid. 

Mijn vriend is dol op zijn horloge

De bruiloft is over twee weken, maar ik kon het niet laten om de Tag Heuer aan mijn vriend te laten zien en hij is er dol op. Hij vindt het horloge erg mooi en is erg blij met mijn keuze. Hij beloofde dat hij er erg goed voor zal zorgen en hem niet kwijt zal raken. Hij heeft voor mij wel een ring gekocht, maar die wilde ik nog niet zien. Voor het kopen van een Tag Heuer raad ik bensontrade aan.

  • Ze verkopen veel verschillende merken
  • De horloges waren hier veel goedkoper
  • De horloges komen met certificaat van echtheid
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn