Een visum Turkije vraag je aan via eVisa Application Services

Als je op het punt staat om naar Turkije te gaan, dan is het zaak om een visum voor Turkije aan te schaffen. Heb je dit nog nooit eerder gedaan? Dan is het zeker belangrijk om je te verdiepen in de regels die verbonden zijn aan het aanvragen van een visum voor Turkije. Zo is het essentieel om te weten te komen hoelang een visum voor Turkije eigenlijk geldig is. Alle informatie die je nodig hebt, vind je op de site van evisumturkije-aanvragen. Hier kun je ook een voorbeeld van een visum voor Turkije vinden, zodat je er een beter beeld bij krijgt. Wil je vervolgens hier de visum voor Turkije gelijk aanvragen? Dan maak je gebruik van de tool bovenaan de site. Hier geef je aan wat het doel is van je reis. Vervolgens kom je de volgende vragen tegen:

  • Vraagt u een eVisum aan voor een minderjarig kind?
  • Vraagt u een eVisum aan als minderjarig kind?
  • Selecteer land van afgifte
  • Selecteer het type reisdocument

Wat er verder nodig is om je visum voor Turkije aan te vragen, dat vind je op de site. De stappen zijn eenvoudig en de vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden. Binnen een paar minuten is je aanvraag compleet en kan het aftellen beginnen.

Daarom vraag je visum Turkije online aan

Ben je in 2014 naar Turkije geweest en kun je niet wachten om terug te gaan? Dan geven we je groot gelijk. Turkije is een prachtig land met een heerlijke temperatuur. De prachtige natuur maakt het ook zonder twijfel mogelijk voor iedereen om er tot rust te komen. Helderwitte stranden en blauwe zeeën zijn op je aan het wachten. Zeker in deze tijd van het jaar, waarin er vaak een straffe wind staat, het koud is en de zon zich weinig laat zien is het logisch dat je een beetje vitamine D wilt bijtanken. Alleen dat zorgt er al voor dat je je een stuk lekkerder voelt. Dus: inpakken die zomerse kleding! Boek je ticket en voor je het weet sta je met je voeten in het water. Echter is er wel het één en ander veranderd sinds de laatste keer dat je bent geweest. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om alleen een ticket te boeken. Op het vliegveld van Turkije wacht je dan namelijk een flinke domper. Het is er sinds 2015 niet meer mogelijk om ter plekke een visum te kopen. Dat zou dus betekenen dat je weer naar huis moet, wat weggegooid geld is. Je doet er dus goed aan je goed voor te bereiden. Dat doe je door een visum voor Turkije aan te vragen via de online mogelijkheden. Je hoeft dus tegenwoordig ook niet meer in de rij te wachten voordat je eindelijk je visum voor Turkije bemachtigd hebt. Gewoon een kwestie van op je eigen gemak in je eigen huis een aanvraag indienen, en klaar.

Alle benodigde informatie vind je op deze site

Als je een visum voor Turkije wilt aanvragen, is het belangrijk om ook de rest van de zaken op orde te hebben. Zo is het belangrijk dat je paspoort nog zeker 180 dagen geldig is wanneer je in Turkije aankomt. Stel dat je nu je vlucht hebt geboekt die over een halfjaar plaatsvindt, dan is het zaak om ruim voor die tijd je paspoort te laten verlengen. Alleen dan kun je een visum voor Turkije in je bezit krijgen. Is dit allemaal op orde? Dan kun je direct aan de slag gaan. Maak hiervoor gebruik van de site evisumturkije-aanvragen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn