Epoxy coating bestelt u bij Decochip

Decochip - Epoxy coatingVoor het kopen van epoxy coating hoeft u niet meer naar de bouwmarkt toe. Het is namelijk allang mogelijk om via het internet aan epoxy coating te komen. U twijfelt wellicht, omdat u graag ter plaatse informatie zou willen over het product met betrekking tot het aanbrengen. In dat geval kunt u het beste uw producten bestellen via Decochip. Deze firma levert niet alleen epoxy coating, ze zorgen er ook voor dat het u niet ontbreekt aan de benodigde informatie. U leert alles over epoxy coating gedurende een korte workshop. Enkele voordelen om epoxy coating te bestellen via Decochip:

  • Super snelle levering (verzending binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling)
  • Spoed zendingen zijn in overleg mogelijk
  • Ruime voorraad
  • Uitstekende service
  • Producten en verpakkingen zijn milieuvriendelijk

Wilt u meer informatie over epoxy coating, bezoek dan de website Decochip.nl. U kunt op verschillende manieren contact opnemen, zoals per telefoon, e-mail of door het gebruiken van de chatfunctie.

Epoxy coating kunt u eenvoudig zelf aanbrengen

Overweegt u een epoxy coating aan te brengen op uw industriële vloer of wand, dan kunt u het beste even kijken op de website Decochip.nl. Hier worden tal van producten aangeboden, welke u gemakkelijk kunt vinden. U denkt wellicht dat het alsnog noodzakelijk is om een professional de epoxy coating aan te laten brengen, maar dit is gelukkig niet het geval. Epoxy coating kunt u helemaal zelf aanbrengen. Dat scheelt u dus zomaar bijzonder veel geld. U hoeft niet te zoeken naar een professional die hier bedreven in is en ook hoeft u dus niet te selecteren op professionals. Heeft u weinig tot geen ervaring met coaten, dan is het logisch dat u niet weet bij wie u eigenlijk terecht kunt voor het coaten van uw vloer. Voor het aanbrengen van epoxy coating is het niet nodig om over kennis te beschikken. Het is namelijk erg gemakkelijk om dit aan te brengen op de vloer. Mocht u toch twijfelen over uw bekwaamheid hierin, dan is het zelfs mogelijk om een workshop te volgen. Tijdens een dergelijke workshop leert u alles over epoxy coating, zodat u met een gerust hart zelf aan het werk kunt gaan. Deze workshops worden aangeboden door de bovengenoemde firma en zijn te volgen op een moment dat het u het beste past. Eigenlijk is het heel simpel, want u kunt zich opgegeven voor een workshop terwijl u bestelt. Twijfelt u dus over het zelf aanbrengen van de coating, dan kunt u het beste even aanvinken dat u ook belangstelling heeft voor een workshop. Deze workshops kunnen één op één worden aangeboden, maar het kan ook voorkomen dat u de ruimte deelt met meerdere klanten die informatie willen hebben over hetzelfde product. Natuurlijk worden deze workshops altijd gegeven door de professionals van Decochip. Overigens is het niet zo dat u hiervoor hele dagen vrij moet houden, want de uitleg zal in enkele uren kunnen worden gegeven. U kunt er zelf voor kiezen om op een morgen of avond deze te volgen. Het is maar net wat u het beste past. Het voordeel van de avond is dat u na werktijd langs kunt komen. U hoeft er dus niet speciaal voor een vrije dag te nemen. Het kost u slechts een moment van uw tijd, want ze duren nooit langer dan anderhalf uur. Deze workshops worden veel bezocht, omdat klanten toch veelal graag eerst even het product willen testen om te ontdekken hoe het eigenlijk aangebracht dient te worden. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om vragen te kunnen stellen. Volgt u de workshop samen met andere klanten, dan is het slim om naar elkaar te luisteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor epoxy coating dat watergedragen is. Dit heeft als bijkomend voordeel dat uw gebruikte gereedschappen ook eenvoudig te reinigen zijn. Geen gedoe dus met coating dat niet meer van uw gereedschap af wil komen. Qua uiterlijk kunt u kiezen uit een matte epoxy coating of juist een glanzende. Uiteraard is dit afhankelijk van uw eigen wensen. Het meest wordt gekozen voor de matte variant.

Volg een workshop om het coaten snel onder de knie te krijgen

Het is super gemakkelijk aan te brengen op de vloer door het gebruiken van een speciale korfmixer. Er hoeft niet lang gemixt te worden. In slechts 2 minuten is het mixen van de 2 componenten klaar en kan er uitgeschonken worden. Het beste is om hierbij gebruik te maken van een speciale 2 componenten roller. Het maakt voor Decochip niet uit welke kleur u nodig heeft, want zij hebben iedere RAL kleur voor u beschikbaar. U bent dus niet gebonden aan een beperkte voorraad. Op de website vindt u technische bladen die belangrijk zijn om vooraf eerst even door te nemen. Hierin leest u waar u rekening mee moet houden en hoe u te werk dient te gaan. Dit leert u ook tijdens een workshop. Epoxy coating hoeft geen dagen te drogen om beloopbaar te zijn. U hoeft dus de vloer niet te mijden de eerste week na de epoxy coating. Het is goed om te weten dat de vloer al na 24 uur te belopen is. Vervolgens duurt het nog 7 dagen voordat de epoxy gecoate vloer helemaal te belasten is. Wacht dus nog even met het plaatsen van zware apparatuur of andere zware objecten. Na een week kan de vloer helemaal belast worden en hoeft u er niet meer zo voorzichtig mee om te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn