Ga ook voor een effectieve IPMA B training

Het staat als een paal boven water dat het heel nuttig is om een IPMA-B-certificaat te behalen. Hiermee kunt u namelijk op een onafhankelijke manier aantonen dat u succesvol diverse grote projecten af hebt gerond. Voor eventuele nieuwe opdrachtgevers is dit natuurlijk een pré. Het is daarvoor wel eerst nodig om een zogeheten IPMA B training te gaan volgen, want anders kunt u deze certificering niet behalen. Als u zichzelf dus in staat acht om dit te kunnen voltooien, dan is het zeker aan te raden om op zoek te gaan naar een geschikte IPMA B training. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In ons land zijn er verschillende aanbieders die een IPMA B training in de aanbieding hebben, maar hoe weet u nou hoe u het kaf van het koren moet scheiden? Hoe komt u er nou achter met welk instituut u het beste in zee kunt gaan? Als dit ook vragen zijn die in uw hoofd rond spoken, dan is het mooi dat wij u op dit punt even treffen. Wij willen u er namelijk graag even op wijzen dat u bij Academy Van Aetsveld aan het juiste adres bent voor een hoogstaande IPMA B training.  Wij staan zeer goed bekend en dat is niet alleen mooi voor de cursus die u bij ons gaat volgen, maar ook voor uw opdrachtgevers, die zien dat u uw certificaat bij de prestigieuze Academy Van Aetsveld heeft behaald. Kortom, dit is een win in situatie en u heeft geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen.

Onze IPMA B training geeft u het benodigde certificaat

Nu zult u zich misschien afvragen waarom u nou uitgerekend bij ons op de goede plek zit voor een IPMA B training. Hier doen wij u graag even wat over uit de doeken.

  • Ten eerste werken wij met een individuele aanpak, zodat u direct met een eigen casus aan de slag kunt gaan
  • Ten tweede is er bij ons een zeer uitgebreide online leeromgeving, zodat u ook thuis uw kennis bij kunt spijkeren en veel kunt oefenen
  • Ten derde krijgt u bij ons les in een kleine groep van maximaal 12 mensen, zodat er veel aandacht is voor al uw vragen en er veel interactie mogelijk is.

Al met al is een IPMA B training bij Academy Van Aetsveld altijd een goed idee! Aarzel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Als u op dit moment overweeg om onze IPMA B training te volgen, dan willen wij u graag even mededelen dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Natuurlijk is het volgen van een dergelijke cursus altijd een financiële investering, maar het leuke is dat deze zich op korte termijn zeker terug zal betalen. U zult er dus beslist geen spijt van krijgen. Verder is het ook nog eens zo dat wij standaard aantrekkelijke tarieven hanteren, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee maar toch een IPMA B training kunt gaan doen. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Heeft u nog meer vragen over de IPMA B training? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op om meer te weten te komen over ons aanbod. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn via academy.aetsveld.nl bereikbaar en denken graag met u mee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn