Geboortekaartjes

Bent u onlangs ouder geworden? Of gaat u dat binnenkort worden? Dan willen we u natuurlijk enorm feliciteren. We hopen dat alles goed zal gaan tijdens de bevalling en dat jullie wens in vervulling zal gaan: een gezonde baby op de wereld zetten. Er zijn heel wat zaken die er bij komen kijken. Van kleertjes kopen tot het verven van de kinderkamer tot aan scholen inschrijven en een verloskundige vinden. Wat u ook niet moet vergeten zijn de geboortekaartjes. Dit is in Nederland zeker een traditie en u zult daar dan ook vast en zeker erg bekend mee zijn. Niet alleen is het leuk om daar later op terug te kijken met uw kind, ook al uw familieleden, collega’s, vrienden en kennissen zullen deze geboortekaartjes vast en zeker enorm kunnen waarderen. Geboortekaartjes kunt u dan ook bij ons komen bestellen. Uiteraard hebt u nog geen gegevens over uw kind met uitzondering van het geslacht als u dat voor de geboorte al wilt weten. Dat is helemaal niet erg. Bij ons kunt u de lay-out in ieder geval alvast uit komen zoeken want we hebben een mega database vol met verschillende soorten kaartjes. U zult uw ogen absoluut kunnen uitkijken. En mocht u toch niet de perfecte geboortekaartjes kunnen vinden? Dan kunt u ze zelfs personaliseren en ontwerpen op basis van de vele voorbeelden aan geboortekaartjes, slogans en versieringen die u bij ons terug kunt vinden. U hebt dan al enig idee wat het gaat worden en als uw kind er dan eenmaal is, dan kunt u de geboortekaartjes meteen bij ons komen bestellen. Wij drukken de gewenste informatie af op deze geboortekaartjes zoals:

  • De naam van uw pasgeborene
  • Uw contactinformatie
  • Overige informatie over uw baby
  • Wanneer de bezoekuren zijn
  • En een mooie tekst, spreuk, liedtekst of wat dan ook.

Laat u dus alvast inspireren en doet u dit natuurlijk samen met uw partner. Dan hoeft u daar op het moment zelf niet meer over na te denken!

Goedkope geboortekaartjes bedrukken doet u natuurlijk bij ons

Geboortekaartjes zijn aldus wat we voor u in de aanbieding hebben. U kunt geboortekaartjes bij ons komen bestellen in alle soorten en maten. We hebben diverse categorieën voor u op de site aangemaakt zodat u veel specifieker kunt zoeken. Dat is erg handig anders hebt u een zeer groot overzicht tot uw beschikking waarvan we ons goed voor kunnen stellen dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Klikt u dan ook op een van deze categorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld op artiest alle geboortekaartjes komen bekijken. Maar ook op geslacht als u daar al van op de hoogte bent. Wilt u liever een specifiek thema? Ook dat is mogelijk dus leeft u uit, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Wij zijn op het gebied van geboortekaartjes van alle markten thuis. We gaan dan ook alle jaarbeurzen af zodat we altijd de laatste modieuze kaartjes in huis hebben. Zo kunt u zeer unieke geboortekaartjes in huis halen, dat verdient uw kindje toch ook zeker! Wees dus altijd op tijd bij het bestellen van geboortekaartjes want u kunt dit beter te vroeg regelen dan te laat. Dat scheelt aanzienlijk tijd en stress als het kind er eenmaal is en de kaartjes op de post kunnen worden gedaan. Maakt u trouwens zelf geboortekaartjes? En wilt u dit graag wat professioneler aanpakken en allicht een leuke bijbaan van maken? Dan bieden wij de mogelijkheid om op onze site te adverteren. Geïnteresseerden kunnen dan uw ontwerpen komen bekijken en misschien zijn ze wel zo getroffen dat ze meteen tot aanschaf over gaan. Wilt u daar graag meer over weten? Kijkt u dan op onze speciale “adverteren” pagina, daar kunt u alles nog even rustig nalezen. Dit is echt een unieke kans, zeker als u tot op heden een hobbyist bent maar er graag meer uit wilt halen dan er in zit!

Per thema of per ontwerper te selecteren

U leest het, vrijwel alle denkbare geboortekaartjes kunt u bij ons komen bestellen. Wij staan graag voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden over deze geboortekaartjes en het bestelproces. Dit is in principe niet anders dan wanneer u bijvoorbeeld een ander product via een andere webwinkel gaat bestellen. Hoewel we in dit geval wel aanraden om een offerte aan te vragen. Dan krijgt u inzage in de prijzen en dan kunt u thuis alles nog eventjes bekijken. Een kind krijgen is immers financieel gezien nog best prijzig. U zult zo veel dingen moeten kopen en regelen. Laat de geboortekaartjes er niet bij inschieten maar regelt u dit op tijd. Wij zijn een transparant bedrijf en geven u dan ook graag een inkijkje van deze bedragen. Neemt u dan ook even contact met ons op. Dit kan door bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar onze klantenservice. Wij doen er alles aan om altijd zo snel mogelijk te reageren. Wist u dat u ons ook via de sociale media kunt gaan volgen? Wij zijn namelijk lid van Facebook en ook van Google+. Wij uploaden vaak nieuwe afbeeldingen van nieuwe design, kaartjes en ideeën. Ook hebben we vaak kortingen en aanbiedingen en die wilt u vast en zeker niet over het hoofd zien. Als u ons gaat volgen bent u steevast de eerste die getipt wordt. Maak hier dan ook gebruik van, dan kunt u voor weinig geld een hoop kaartjes in huis halen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn