Gebruikte lego

Er zijn veel mensen die nog wel wat Lego in huis hebben staan en sommige mensen zijn zelfs echte verzamelaars. Deze laatste groep zal ook altijd zoeken naar gebruikte lego wat zij nog niet in hun verzameling hebben. Het leuke van dit speelgoed is dat het voor jong en oud leuk is om te gebruiken, je raakt er eigenlijk nooit op uitgekeken. Bovendien is het zo dat je er heel veel kanten mee op kunt, je kunt er steeds weer nieuwe dingen mee maken. Je kunt natuurlijk precies dat maken wat als voorbeeld op het doosje stond, maar je kunt met de gebruikte lego ook heel veel andere kanten op, heel veel andere soorten bouwsels maken. Daarnaast is het ook prettig dat de basis altijd hetzelfde blijft, de maten van de blokjes bijvoorbeeld blijven gelijk, waardoor je nieuwe en oude producten gewoon door elkaar kunt gebruiken. Ben jij een verzamelaar en wil jij graag jouw collectie compleet maken, bijvoorbeeld omdat je van een bepaalde serie niet over alle doosjes beschikt of omdat je niet alle onderdelen ergens van hebt? Dan biedt het gebruikte lego dus de mogelijkheid om jouw verzameling toch helemaal compleet te maken, zodat jij alles hebt wat er bij hoort.

Gebruikte lego kopen

Waar kun je nu terecht als je gebruikte lego wilt kopen? Je hebt dan verschillende opties. Zo zou je bijvoorbeeld regelmatig naar rommelmarkten kunnen gaan. Af en toe is het immers zo dat mensen de zolder eens helemaal opruimen en dat zij besluiten het speelgoed wat daar nog staat weg te doen. Op een rommelmarkt kun je daardoor vaak erg voordelig aan lego komen. Een nadeel is dat de sets daar vaak lang niet compleet zijn, kinderen hebben er mee gespeeld en zijn onderdelen kwijt geraakt en beschrijvingen en doosjes zullen er ook vaak niet meer bij zitten. Hoewel je dus vaak prima gebruikte lego op rommelmarkten kunt kopen, is het altijd maar afwachten of het dan compleet is en of de kwaliteit nog wel goed is. Hoe pak je het nu aan als jij zeker wilt weten dat het gebruikte lego dat jij koopt compleet is en van goede kwaliteit? Dan kun je terecht bij Bricks Direct, de specialist op dit gebied.

Je vindt het bij BricksDirect.com

Het fijne van BricksDirect.com is dat zij echt een heel compleet aanbod bieden van oude soorten gebruikte lego. Ze hebben niet alleen de veelvoorkomende series te koop, maar ook voor zeldzame soorten kun je bij hen terecht. Daarnaast is het zo dat het bij hen altijd om complete sets gaat, zodat je zeker weet dat je alles hebt wat er bij hoort. Niets is immers zo vervelend als je denkt dat je iets koopt wat compleet is en je komt er later achter dat er toch een paar steentjes missen, dat is gewoon heel jammer. Nu is het zo dat andere verkooppunten voor gebruikte lego vaak hoge prijzen rekenen, maar dat is bij hen zeker niet het geval, hun prijzen liggen op een zeer betaalbaar niveau, daar hoef je het dus zeker niet voor te laten. Daar komt nog eens bij dat alles bij hen bewaard wordt in een ruime die huisdiervrij en rookvrij is en dat zij er voor zorgen dat alles dus helemaal schoon geleverd wordt. Alles verkeert bovendien in een goede staat, zij verkopen geen sets waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Als je kiest voor BricksDirect.nl dan kies jij dus voor lego dat:

  • schoon is
  • in een goede staat verkeert
  • compleet is
  • betaalbaar geprijsd is

Daarom ga je dus naar BricksDirect.com als je gebruikte lego aan wilt schaffen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn