Gedegen hypotheek advies voor de ondernemer

Als ondernemer is het soms lastig in te schatten wat er mogelijk is op de huizenmarkt en bij het verkrijgen van een hypotheek. Veel zaken zijn daarbij bepalend:

  • Hoe lang bent u al ondernemer
  • Wat voor ondernemer bent u
  • Hoe stabiel is uw inkomen
  • Hoe hoog is uw inkomen
  • Wat is uw toekomstvisie

Wanneer u op zoek wilt of bent naar een nieuwe woning als ondernemer, dan is het belangrijk om ook hypotheek advies voor de ondernemer aan te vragen. Voor ondernemers gelden andere regels en moeten andere zaken inzichtelijk gemaakt worden. Bij het hypotheek advies voor de ondernemer wordt er op een andere manier gewerkt en dat maakt dat het proces van het aanvragen van een hypotheek en het kopen van een huis versneld kan worden en er meer kans is van slagen.

Schakel hypotheek advies voor de ondernemer in

Op hypadvies.nl, de website van Hypadvies, staat meer informatie over het hypotheek advies voor de ondernemer. Hier wordt uitgelegd dat bij het aanvragen van de zogenaamde ondernemershypotheek een speciale werkwijze wordt gehanteerd en dat dit een grotere kans van slagen heeft. Dit heeft veel voordelen, want zonder hypotheek advies voor de ondernemer kunt u als ondernemer nog wel eens van een koude kermis thuiskomen en tot de conclusie moeten komen dat u niet het huis van uw dromen kunt financieren. Dat is een bittere pil om te slikken en dus kunt u beter het zekere voor het onzekere kiezen. Bij het hypotheek advies voor de ondernemer zult u merken dat u zelfs al een hypotheek kunt krijgen wanneer u slechts één jaar als zelfstandig ondernemer aan het werk bent. Vooral in de huidige economie, waarin meer en meer mensen op freelancebasis aan de slag gaan, is dit een veelvoorkomend fenomeen. Bij Hypadvies is een team van specialisten aangesteld dat in de acht verschillende vestigingen hypotheek advies voor de ondernemer aanbiedt. Dit advies is gebaseerd op vele jaren ervaring, maar wordt op alle fronten aangescherpt bij wijziging van de huidige situatie. Dit biedt niet alleen meer kans van slagen op het verkrijgen van een hypotheek als zelfstandig ondernemer, maar met het hypotheek advies voor de ondernemer is de keuze ook groter, waarbij het mogelijk is om net als iedereen die in loondienst werkt een hypotheek te krijgen tegen de laagste rente en de beste voorwaarden. Met dit hypotheekadvies weet u dus direct waar u aan toe bent. Wat de mogelijkheden zijn en welke opties u zoal heeft. Dat maakt het kopen van een huis daardoor een stuk eenvoudiger en scheelt u veel zorgen en stress wanneer u van plan bent om een nieuwe woning te kopen.

De dienstverlening van Hypadvies

Hypadvies is al jaren een gespecialiseerd bureau met meerdere vestigingen waar hypotheek advies wordt verleent. Naast het hypotheek advies voor de ondernemer kan eigenlijk iedereen hier voor gedegen advies over hypotheekverstrekking terecht. Dit kan zowel zakelijk als particulier en u krijgt hierbij advies over alle mogelijke hypotheekvormen, de verschillende rentes, uw hypotheek kan direct berekend worden en u kunt hier zelfs terecht met uw vragen over verzekeringen en alles wat er nog meer komt kijken bij het verkrijgen van een hypotheek en het aanschaffen van een eigen woning. Als ondernemer bent u hier voor het hypotheek advies voor de ondernemer dus aan het juiste adres. Bent u werkzaam als zelfstandig ondernemer of freelancer en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Ook wanneer u nog geen huis op het oog heeft, maar u wel wilt gaan oriënteren op een nieuwe woning, of uw huidige hypotheekconstructie wilt aanpassen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op voor passend advies voor uw situatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn