Gemakkelijk en snel uw boot verkopen

contantgeldvoorjeboot - Boot verkopenU heeft een boot en wilt deze graag verkopen. Uw boot verkopen lijkt misschien niet altijd even makkelijk. Met Contantgeldvoorjeboot.nl is een boot verkopen echter een fluitje van een cent! Veel mensen denken dus ten onrechte dat hun boot verkopen lang zal duren of heel moeizaam zal gaan. Niets is echter minder waar! Nederland is bovendien een waterrijk land, wat inhoudt dat er veel mensen zijn die aan watersport doen en waardoor de boten industrie vraag en aanbod heeft. Een boot verkopen of aanschaffen is dus vaak juist zo gepiept! Helemaal als u met Contantgeldvoorjeboot.nl in zee gaat. Hiermee wordt uw boot verkopen geheid een succes. Geen lange wachttijden; terwijl u wel geld betaald voor uw ligplaats van de boot. Op die manier bespaart u dus op alle manieren geld! Een boot verkopen is ook nog eens veel minder werk dan u denkt. Via Contantgeldvoorjeboot.nl is het echt een peulenschil en de gebruikersinterface is dan ook zeer duidelijk en helder. U hoeft simpelweg alleen maar een formulier in te vullen met de details van de boot en een aantal foto’s mee te sturen. Hoe gaat het in z’n werk? U wilt uw boot verkopen: neem dan de volgende stappen op onze website:

  • biedt uw boot aan in 60 seconden
  • ontvang binnen 24 uur een bod
  • bezichtiging en tekenen contract

Op die manier biedt u dus eerst uw boot bij ons aan en ontvangt u binnen 24 uur dus al een bod! Daarmee zijn wij dus een zeer snelle manier om handje contantje geld in de hand te ontvangen. Wilt u dus ook uw boot verkopen? Vaart u hier steeds minder mee en zijn de onderhoudskosten hoger dan dat u er daadwerkelijk gebruikt van maakt? Dan is het misschien een goed idee om het te gaan verkopen. Want hoe langer die boot op de ligplaats blijft, hoe meer u aan kosten kwijt bent. En dat is wel zonde toch? Op deze manier hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar kopers en scheelt het u dus ook nog eens veel tijd. Vul uw eigen gegevens in en ontvang binnen een mum van tijd geld op uw bankrekening! Al vele tevreden klanten gingen u voor; bekijk even de reacties op de websites en u ziet wat wij bedoelen. Uw boot verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Een boot verkopen in eenvoudige stappen

Uw boot verkopen, hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Nadat u details heeft ingevuld, kunnen wij gaan beslissen of we de betreffende zeilboot, sportcruiser of bijvoorbeeld speedboot willen bezichtigen. U ziet: een boot verkopen is dus echt niet zoveel werk! Eerst zullen we u een bod aanbieden voor uw boot. Als u het met dit bod eens bent, dan gaan we een afspraak maken om de boot in het echt te bekijken. Daarbij controleren we of de beschrijving overeenkomt met de werkelijkheid. Want soms kunnen mensen natuurlijk de dingen mooier voordoen dan ze zijn! U kunt er bij ons dus van op aan dat wij al onze boten grondig controleren en daarom alleen maar kwaliteit aanbieden, mocht u een boot willen kopen. Als de boot dus voldoet aan de beschrijving, dan gaan we over tot het tekenen van een koopovereenkomst. De betaling gaat via overboeking of contant. Als laatste zullen we de boot ophalen op een nog nader te bepalen dag, al streven wij naar dezelfde week. Zo hoeft u eigenlijk alleen maar een formuliertje in te vullen voor uw boot verkopen, en wij doen de rest! Het voordeel van Contantgeldvoorjeboot.nl, is dat u nergens aan vast zit. Vanaf het moment dat u het aanbiedt, is alles vrijblijvend. Bij ons dus geen gebakken lucht waar u niets aan heeft en waar u uiteindelijk de dupe van wordt! Nee, u zit bij ons echt nergens aan vast. Veel mensen denken namelijk dat een boot verkopen zal leiden tot kosten waar ze niet op gerekend hadden. Bij ons komt daar dus niets van in! Want bij ons zit u ook na de verkoop nergens aan vast. Mocht de boot namelijk eventuele gebreken vertonen nadat wij u het geld hebben gegeven, dan bent u hier niet meer aansprakelijk voor. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is wel zo fijn. U ziet dus dat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staat. Zo is uw boot verkopen veilig, betrouwbaar en snel!

Redenen

Waarom verkopen mensen hun zeil- of speedboot eigenlijk? Via contantgeldvoorjeboot.nl is het gewoon zeer eenvoudig. U krijgt direct geld en als u dit nodig heeft is dat natuurlijk wel zo handig. Binnen 5 werkdagen komen wij bij u de boot bezichtigen, kopen en daarna ophalen. Ook als u geen tijd heeft om particuliere kopers te zoeken, dan zijn wij voor u echt een uitkomst! Bovendien zijn wij betrouwbaar en gaat alles vaak sneller via contantgeldvoorjeboot.nl. Of stel: u heeft de boot van uw dromen gevonden en wilt daarom uw huidige boot verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Bij ons gaat alles van een leien dakje en het is daarom ook een verstandig idee om vandaag nog even contact op te nemen met ons. U kunt het beste even bellen voor een snel antwoord. Neem vandaag nog eens een kijkje op onze website en ontdek het zelf! Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen verwelkomen en staan u dan ook graag te woord. Neem vandaag nog de beslissing!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn