Goedkoop e liquid kopen via nieuwesigaret.nl

Het nieuwe roken met de nieuwe sigaret is een stuk goedkoper dan roken met de traditionele sigaret. Daarnaast is het natuurlijk ook een stuk minder ongezond. Een tabakssigaret bevat vele honderden stofjes die allemaal een aanslag vormen op je gezondheid. Een elektronische sigaret bevat er maar 3 en dan ook nog eens in veel kleinere hoeveelheden. Overigens is het aantal gevaarlijke stofjes in de elektronische sigaret zelfs terug te brengen tot 2 als je besluit een e liquid te kopen zonder tabak. Hoewel de wetenschap er nog niet over uit is in hoeverre de e liquids schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid is één ding wel duidelijk; het roken van een e sigaret is veel minder ongezond dan het roken van een tabakssigaret. Dus als je wilt stoppen met roken of als je wil minderen of als je wilt blijven roken zonder de schadelijke gevolgen voor de gezondheid, in al deze gevallen is het roken van een elektronische sigaret een zeer goed idee. Daarnaast is het ook nog eens vele malen goedkoper. Als je nagaat dat bijna 90% van een regulier pakje sigaretten bestaat uit accijnzen, dan is elk alternatief zonder accijnzen natuurlijk sowieso goedkoper. Daarnaast heb je nu ook nog eens de mogelijkheid om het elektronische roken nog goedkoper te maken door goedkope e liquid te kopen. Wat dat betreft heb je in ieder geval twee opties. Allereerst kun je verschillende websites afgaan om daar een goedkope e liquid te vinden om vervolgens diezelfde e liquid te kopen. Er zijn steeds meer webwinkels te vinden, want elektronisch roken wordt alsmaar populairder. Goedkope e liquid kopen wordt dus ook steeds makkelijker. De tweede optie vergt meer werk, maar is nog goedkoper. Je kunt namelijk ook goedkoop de losse ingrediënten inslaan voor een e liquid om vervolgens zelf de e liquid te maken. Dus als je een beetje creatief bent ingesteld en als je het leuk vind om zelf aan de slag te gaan met scheikundige proefjes, dan is deze optie zeker iets voor jou.  Dus als je goedkope e liquid wil kopen, overweeg dan eens om het gewoon zelf te maken. Goedkoper wordt het niet.

Goedkope e liquid kun je kopen via nieuwesigaret.nl

Zoals gezegd zijn er verschillende websites waar je goedkoop e liquid kunt kopen. De bovenstaande website is er één van, maar dit is ook een website waar je de losse ingrediënten kunt kopen om zelf je goedkope e liquid te maken. Het is echter wel belangrijk dat je de juiste voorzorgsmaatregelen in acht neemt. Het is niet geheel ongevaarlijk om zelf je e liquid te maken. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met elke scheikundige proef. Er kunnen gassen en stofjes vrijkomen. Dus het is belangrijk om altijd de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Bedek je mond en neus met een mondkapje
  • Werk met handschoenen en bedek alle huid
  • Zorg voor een veilig vlak werkoppervlak
  • Werk nooit in het bijzijn van kinderen
  • Gaat er iets mis? Raadpleeg direct een arts

Naast deze algemene regels, is het ook belangrijk om de handleiding te volgen. Ga dus niet op eigen houtje een e liquid maken, want met de verkeerde dosering kun je jezelf veel schade toebrengen. Nicotine is bijvoorbeeld vergif en als je dit niet verdunt, dan injecteer je jezelf met een flinke dosis vergif.

Gebruik de App store; Liquid calculator

Om te voorkomen dat je verkeerde doseringen gebruikt, kun je de Liquid calculator gebruiken. Via deze calculator kun je precies berekenen hoeveel je van elke stof nodig hebt. Zo voorkom je problemen. Zelf e liquid maken is dus verre weg de beste manier om goedkoop e liquid te kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn