Gouden trouwringen van de Tijd

Juwelier De Tijd - Gouden TrouwringenWelkom bij familiebedrijf de tijd, waar u terecht kunt als u op zoek bent naar de mooiste gouden trouwringen. Maar daar blijft het niet bij, want De Tijd staat ook voor u klaar als u uw huidige sieraden wilt laten taxeren en als u graag u goud om wilt zetten in geld. Wij kunnen met u direct een afspraak maken om uw sieraden te laten taxeren. Dat doen wij snel en dat doen wij graag. U kunt bij ons rekenen op een zeer goede service. Omdat wij vele jaren ervaring hebben weet u altijd wat u doet en weet u altijd dat u de hoogste prijs voor uw sieraden krijgt. Wij leggen precies uit hoe het werkt. Het kiezen van mooie gouden trouwringen is een bijzondere gelegenheid. Als u op zoek bent naar houden trouwringen dan gaat u naar alle waarschijnlijkheid trouwen. Ten eerste willen wij u dan ook hartelijk feliciteren met dit heugelijke feit. Trouwen is leuk en het betekent dat u de liefde van uw leven heeft gevonden waar u graag de rest van uw leven een verbond mee aangaat. Dit verbond wilt u graag bevestigen met een ring, een mooi ring. U geniet bij ons van een zeer uitgebreide collectie. Win gaan regelmatig de beurzen af op zoek naar mooie sieraden om ons assortiment mee te verrijken. Wij vinden het namelijk van het grootste belang om u een geweldige collectie te kunnen bieden. Bij de Tijd kunt u rekenen op een aantal zaken:

  • De Tijd biedt een enorme collectie aan sieraden goud en zilver
  • De Tijd maakt het voor u mogelijk om sieraden helemaal op maat te maken
  • u kunt uw oude goud door ons laten taxeren op ieder moment
  • u geniet bij De Tijd altijd van de hoogste prijs voor uw oude goud
  • wij zijn makkelijk bereikbaar en komen aan al uw wensen tegemoet

Gouden trouwringen laten graveren

Heeft u speciale wensen als het gaat om uw gouden trouwringen? Dan helpen wij u graag. Bij de Tijd is namelijk alles mogelijk en wij komen graag aan al uw wensen tegemoet. Dat is ons streven. Gouden trouwringen uitkiezen is niet iets wat u in een paar minuten doen. U wilde ringen kiezen waar u zich volledig goed bij voelt. Ze moeten immers een leven lang mee! Heeft u specifieke wensen of wilt u bijvoorbeeld een bepaal tekst laten graveren in de gouden trouwringen? Dan kan dat geregeld worden. Ook kunnen wij u bedienen van advies als u merkt dat u het moeilijk vindt om de juiste keuze te maken. Juist omdat gouden trouwringen uitkiezen iets is wat impact heeft op toekomst omdat u de ringen immers lang wilt dragen, vinden mensen het soms moeilijk om de knoop door te hakken. Wat wij wel vaak zien is dat mensen eigenlijk wel een duidelijke voorkeur hebben voor de gouden trouwringen die ze zouden willen maar dat ze het moeilijk vinden om de knoop door te hakken. Omdat wij ervaring hebben met het bijstaan van mensen die op zoek zijn naar gouden trouwringen, weten wij ook vaak hoe wij hen het beste bij kunnen staan met discreet advies. Want het blijft natuurlijk een zeer persoonlijke keuze! Het uitkiezen van gouden trouwringen is bovendien ook erg leuk. Ringen zijn een teken van eeuwige verbondenheid en wie vindt het nu niet leuk om een mooi sieraad uit te kiezen. Heeft u oud goud zoals colliers, kettingen, ringen of munten; ook dan bent u bij de Tijd helemaal op het juiste adres. Wilt u graag een afspraak maken om uw goud te laten taxeren, doe dat dan en wij helpen u graag verder. Wilt u weten wat u nog voor uw oude sieraden kunt krijgen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met de Tijd. Het is wel zo prettig als u zeker weet dat u de hoogste prijs voor uw sieraden krijgt en daar kunt u bij ons op rekenen. Op onze website vindt u alle belangrijke contactinformatie.

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen en wilt u uw gouden trouwringen helemaal op maat laten maken? Dat kan en daar kunnen wij u bij helpen. In ons atelier worden gouden trouwringen door ons vervaardigd. We maken de ringen persoonlijk en stemmen ze helemaal af op uw persoonlijke wensen. Wat die wensen zijn is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke smaak en daar komen wij altijd graag aan tegemoet. Samen met de goudsmit heeft u de mogelijkheid om na te denken over het ontwerp van uw gouden trouwringen. Wellicht wilt u een bepaalde tekst laten graveren in de ringen, of misschien heeft u een andere speciale wensen. Laat het ons weten en wij bespreken de mogelijkheden samen met u. Niet alleen kunt u gouden trouwringen helemaal op maat en naar wens laten maken. U heeft ook de keuze uit wit goud, geel goud, diamant en edelstenen. Mochten jullie wensen sterk uiteen lopen, dan is dat geen enkel probleem, want door onze vele jaren ervaring weten wij precies hoe wij verschillende wensen bij elkaar moeten brengen tot een perfect compromis waarin de perfecte ring ontstaat voor u die uw liefde symboliseert. Wij bieden ook de unieke mogelijkheid om een tekst in uw eigen handschrift in de ring te laten graveren. Wilt u een ring laten ontwerpen, neem dan contact op met de Tijd. Wij zijn een familiebedrijf met vele jaren ervaring. U kunt bij ons dan ook op ieder moment terecht voor advies op maat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn