Haartransplantatie consult

U wordt kaal? Dat is ongelofelijk vervelend! U wilt dat proces van verval op de schedel graag stoppen. Kaalheid is namelijk zeer zichtbaar en dat is iets wat veel mensen erg vervelend vinden. Bij Esteworld begrijpen we dat en weten we daar alles van. Wij hebben namelijk al heel veel mensen geholpen die met het probleem te maken hadden. Vele tevreden mannen en vrouwen kozen namelijk bij ons voor een haartransplantatie tegen een zeer scherpe prijs. U geniet van tal van voordelen wanneer u bij Esteworld kiest voor een haartransplantatie en aantal van die voordelen zullen wij eens met u bespreken zodat het voor u ook makkelijker wordt om de juiste keuze te maken. Mannen en vrouwen kunnen kaal worden. Toch ziet dat er anders uit bij mannen en vrouwen. Mannen worden veelal kaal op hele specifieke plekken van de schedel. Het begint met een wijkende haargrens en gaat dan verder op de kruin. Het gedeelte van de schedel waar het haar blijft groeien noemen we ook wel ‘de eeuwige krans.’ Op het moment dat u kaal wordt, kan dat voor veel psychische problemen en schaamte zorgen. Dat heeft te maken met het feit dat mensen die kaal worden soms het gevoel hebben dat het kaal worden een teken van verval is. Soms krijgen jonge mannen te maken met haaruitval. Dat is erg vervelend en past niet echt bij het jong zijn. Dat kan te maken hebben met hormonale veranderingen. Er zijn diverse redenen waarom mensen kaal worden en een deel van die redenen kunnen we vinden in DNA. We zien namelijk ook veel dat mensen binnen bepaalde families kaal worden. Wanneer u wilt kiezen voor een haartransplantatie is dat een hele goede keuze en dan bent u bij ons dan ook helemaal op het juiste adres. U geniet namelijk van veel grote voordelen als u bij Esteworld kiest voor een haartransplantatie:

  • ten eerste kunt u op ieder moment in contact komen met een van onze mensen
  • ten tweede heeft u niet te maken met vertragingen door een tussenpersoon
  • ten derde werken wij alleen maar met de beste mensen en chirurgen in het vak
  • ten vierde geniet u van onze speciale VIP service en wordt u helemaal ontzorgd
  • ten vijfde weet u altijd zeker dat uw ingreep zal slagen, honderd procent garantie

Haartransplantatie; heel goed geregeld!

Uw haartransplantatie is bij Esteworld snel en goed geregeld. Dat is iets waar u van op aan kunt. Wij helpen u graag met de beste haartransplantatie. U geniet bij ons zoals we al aangaven van wat wij ook wel de VIP service plegen te noemen. Deze service houdt in dat wij u thuis ophalen en ook weer thuis brengen. Het is best wel een stap die u neemt. U gaat namelijk kiezen voor een leven met haar! Dat is iets waar wij blij mee zijn en waar u heel erg blij mee zal zijn. Een haartransplantatie kiezen is de beste keuze voor mensen die kaal aan het worden zijn en dat heeft alles te maken met het feit dat kaalheid niet op te lossen is door het gebruiken van een bepaalde shampoo of behandeling. Natuurlijk zijn er wel producten op de markt die er voor zorgen dat het haar minder snel uit zal vallen maar het staat allemaal helemaal niet in verhouding tot wat wij voor u kunnen betekenen met een haartransplantatie. Een haartransplantatie lost het probleem namelijk duurzaam op. Dat is waar u heen moet en wat u moet doen. Mocht u meer willen weten over wat wij u te bieden hebben, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Deze helpen u heel erg graag verder. Het is heel erg prettig wanneer u jarenlang met het probleem van kaal worden heeft rondgelopen om voor een duurzame oplossingen te zorgen en deze oplossing is een goede haartransplantatie bij Esteworld. Dat is waar u van op aan kunt en waar u bij ons helemaal voor op het juiste adres bent!

Permanent of tijdelijk?

Wat veel mensen zich afvragen die kiezen voor onze haaroplossingen is of het kaal worden ook stopt wanneer ze een haartransplantatie bij Esteworld laten uitvoeren. Op die vraag kunnen wij een tamelijk duidelijk antwoord geven en dat is ‘nee’. Haaruitval is een onomkeerbaar proces. Wat wij bij een haartransplantatie doen is het plaatsen van gezonde haarzakjes op de gedeeltes van de schedel waar geen gezonde haarzakjes meer groeien. Maar het feit dat er op bepaalde plekken nog altijd haarzakjes zullen wegvallen staat buiten kijf. U kunt dan ook altijd bij ons terugkomen voor een nieuwe inzet. Wij bieden garantie op het succes van de ingreep. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dat is voor ons en voor u heel erg belangrijk. Wij staan voor u klaar en bieden u de beste oplossingen. Steeds meer mannen kiezen voor ons en wij bieden dan ook de beste oplossing voor kaalheid waar u van zult genieten. Kaal worden is niet leuk. Een haartransplantatie is de duurzame oplossing. Wij werken in onze kliniek met de beste mensen. Deze mensen weten precies wat ze doen. Wanneer u voor Esteworld kiest weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij ontzorgen u helemaal en dat betekent dat u zich gedurende de hele behandeling goed zult voelen. Wanneer u contact met ons opneemt, staan wij u direct te woord!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn