Hebt u letselschade opgelopen? Verhaal het bij de verzekeraar

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk dan kan er sprake zijn van diverse vormen van letselschade. Misschien hebt u er mentale problemen aan overgehouden zoals een trauma, een angststoornis of depressie. Ook kunt u uiteraard allerlei fysiek letsel oplopen als u een ongeluk hebt gehad op het werk of als u bent aangereden door een auto. Het is dan zaak om de letselschade te verhalen op de schuldige en dat is waar wij van juristenkantoor.nl u bij kunnen helpen. Misschien kunt u dat op dit moment niet zelf, vraag dan aan uw partner of familielid om contact met ons op te nemen. We willen graag van u horen wat de letselschade is en hoe u het hebt opgelopen. Wist u dat we u gratis kunnen helpen met dit probleem? Als een ander schuldig is aan de letselschade dan hebt u recht op kosteloze rechtsbijstand. Wij zijn een hecht team dat voor veel mensen in het land de letselschade kan berekenen en verhalen zodat u in alle rust kunt revalideren. U hebt geen zin om na al die ellende een langdurig juridisch proces te moeten doorlopen voordat u eindelijk uw geld krijgt. Niet alleen nemen wij dat werk gratis van u over, we proberen ook zo spoedig mogelijk met de andere partij in gesprek te gaan. Wellicht is een schikking een goede oplossing, mits beide partijen daar akkoord mee gaan. Maar het kan ook gebeuren dat een rechter de uiteindelijke beslissing moet maken.

We willen u graag helpen bij het verhalen van letselschade

Er zijn diverse redenen waarom u hulp hebt bij het verhalen van letselschade. De meest voorkomende redenen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Ongevallen in het verkeer. Een aanrijding met een voertuig, fiets of als voetganger kunnen redenen zijn om letselschade te verhalen.
  • Omdat u door een dier bent aangevallen. Ook al heeft de eigenaar het dier niet opgezet tegen u, hij of zij is wel degelijk aansprakelijk.
  • Vanwege een ongeval op het werk. De werkgever is over het algemeen aansprakelijk, zeker als er sprake is van gebrekkig onderhoud aan machines waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.
  • Hebt u een product gekocht en blijkt het gebrekkig te zijn? Dan ontstaan er flinke risico’s. Elektronische apparaten kunnen een schok geven of zelfs ontploffen. Voedsel en dranken kunnen gevaarlijke stukjes glas of plastic bevatten of zorgen voor voedselvergiftiging.

U leest het, er zijn vele manieren waarop u in de problemen kunt komen. Maar het zijn allemaal externe factoren waar u niets aan kunt doen. U zit achteraf wel met de brokken en daar mag dan ook een flinke vergoeding tegenover staan. Ook al staat uw leed niet vermeld op de site, neem direct contact met ons op!

Met dit bedrag kunt u de zorgkosten financieren

Voor mensen die krap bij kas zitten is een ongeval vreselijk. Ook al is er enkel materiële schade, u krijgt dat geld ter vergoeding pas na een langdurig proces. Laat u dit niet overkomen en ga naar onze website toe. Daar kunt u direct al uw gegevens invullen. Vul uw adres- en contactgegevens in en het type ongeval en de letselschade. We bekijken uw zaak zo spoedig mogelijk en kunnen vrijwel direct een klein bedrag verhalen voordat het echte werk begint. Met dat bedrag kunt u bijvoorbeeld uw fiets of auto repareren en het eigen risico betalen. Wij zijn landelijk werkzaam dus waar u dan ook te maken krijgt met letselschade, u kunt ons altijd vrijblijvend mailen en bellen. We kijken er in principe deze middag nog naar en dan hoort u wat we voor u kunnen doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn