Het juridisch loket in Zoetermeer kan veel voor u doen

Zoekt u naar het juridisch loket in Zoetermeer? Dan moet u eigenlijk naar Den Haag toe. Maar dat hoeft niet want u kunt ook in de rechtswinkel in deze stad terecht net als bij IHB Advies & Rechtshulp. Waarom is het verstandig om een dergelijk juridisch loket in Zoetermeer te bezoeken? Omdat allereerst een juridisch probleem hebt. U hebt een vraag over uw aanstaande scheiding, omdat u wellicht in overtreding bent geweest of omdat u onterecht bent ontslagen. Bij het juridisch loket in Zoetermeer van Advocatenkantoor Franken kunnen ze u dan advies geven. Wellicht komt u er zelf wel uit. Maar het komt ook geregeld voor dat er een specialist nodig is. Dat is natuurlijk een advocaat. Gaat u naar het juridisch loket in Zoetermeer voor advies maar ook om doorverwezen te worden? Dan is de kans aanzienlijk groot dat ze doorverwijzen naar het advocatenkantoor waar we het in deze tekst graag even over willen hebben: advocatenkantoor-franken.nl. Henriƫtte Franken heeft kennis van zaken in diverse uiteenlopende juridische gebieden. Ze heeft op de Antillen tijden een eigen praktijk gehad maar is nu te vinden in Zoetermeer. Met een zwak voor bedrijfshulpverlening en een specialisatie in het relevante informaticarecht kan ze erg veel voor bedrijven betekenen. Mocht u vanuit zakelijk oogpunt naar het juridisch loket in Zoetermeer gaan, dan is de kans groot dat u naar dit kantoor wordt doorverwezen. Maar ook van onder andere het:

  • Familierecht,
  • Arbeidsrecht,
  • En strafrecht heeft ze veel kaas gegeten.

Komt u via het juridisch loket in Zoetermeer bij ons terecht?

Het tarief van een advocaat is afhankelijk van diverse factoren. Uw inkomen speelt in ieder geval een belangrijke rol. Zoals het juridisch loket in Zoetermeer u zal vertellen hanteren wij een uurtarief dat als gematigd geldt binnen de branche. Zakelijke ondernemers betalen een ander uurtarief dan particulieren en als u een juridisch abonnement neemt hebt dan krijgt u korting. Handig als u regelmatig gebruik wilt maken van haar diensten. Er zijn ook diverse kortingen mogelijk. U kunt denken aan gesubsidieerde rechtsbijstand dat wordt gebaseerd op uw inkomsten. Laat u zich trouwens doorverwijzen door het juridisch loket in Zoetermeer of Den Haag? Dan krijgt u in vele gevallen maar liefst 53 euro korting. Let er wel op dat deze korting slechts geldt voor reguliere toevoeging en niet voor LAT. LAT staat voor de Licht Advies Toevoeging, de korting die u krijgt bij een laag inkomen. Ieder intakegesprek duurt een halfuur en is volledig vrijblijvend. Dat betekent niet alleen dat u na het gesprek niet aan de advocaat vastzit, maar ook dat er nog geen enkele kosten aan verbonden zijn. Tenzij het halfuur natuurlijk overschreden wordt. Het is in ieder geval altijd handig om eerst naar het juridisch loket in Zoetermeer te gaan voordat u contact met haar opneemt. Want zij kunnen goed schatten of mevrouw Franken u kan helpen en die 53 euro aan korting is altijd mooi meegenomen.

U kunt natuurlijk ook zonder doorverwijzing bij ons terecht!

Op de website vindt u direct het juridisch loket in Zoetermeer bellen voor een afspraak. Hebt u er wel vertrouwen in dat u aan HenriĆ«tte Franken de beste advocaat hebt die u in de wijde omgeving kunt vinden? Dan staat het u vanzelfsprekend vrij om haar kantoor even te bellen tijdens openingstijden. Ook via de mail kan ze al diverse vragen voor u beantwoorden. Blijf niet te lang zonder professionele hulp zitten als u te maken krijgt met een juridisch geschil. Het is belangrijk dat u snel actie onderneemt en dat u zich laat verdedigen, dat is namelijk uw goed recht! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn