Het mogelijk maken van een zit-sta werkplek

Wil jij het beste voor je werknemers? Dan kun je dit uiteraard op een heleboel manieren voor elkaar krijgen. De uiteenlopende werkgevers die ons land telt, zullen dit dan ook op een andere manier aanpakken. Misschien wil jij je hier ook in gaan verdiepen en weet je eigenlijk niet hoe je dit het beste kunt doen. Als jij de gezondheid van je medewerkers hoog in het vaandel hebt staan, dan raden we je aan om voor een zit-sta werkplek te gaan voor iedere werknemer. Op die manier kun jij ervoor zorgen dat medewerkers niet iedere dag tot wel 11 uur lang zitten. Dit is namelijk in Nederland een steeds groter probleem aan het worden. Natuurlijk moet je wel aan bepaalde eisen voldoen wanneer het aankomt op het instellen van een zit-sta werkplek. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Een rechte rug
  • Scherm op ooghoogte
  • Armen van 90 graden

Maar er zijn ook andere dingen waar je aan moet denken op dit gebied. Het aanbieden van een zit-sta werkplek is dan ook zeker niet het enige wat je moet doen op dit gebied. Het is belangrijk dat je dit op de juiste manier aanpakt. Gelukkig weten ze hier alles vanaf bij het bedrijf Shiraz. Hier ben jij aan het juiste adres voor het aanschaffen van een zit-sta werkplek voor jouw medewerkers.

Meer informatie over de zit-sta werkplek

Wanneer jij graag meer wilt weten over de mogelijkheden van een zit-sta werkplek binnen jouw bedrijf, dan raden we je aan om eens een kijkje te gaan nemen op de website https://www.shiraz.nl/blog/blogposts/waarom-is-een-zit-sta-werkplek-een-goed-idee/. Hier vind je meer informatie over waar je nu precies aan moet denken wanneer je kiest voor een zit-sta werkplek, maar ook wat de mogelijkheden op dit gebied nu zijn. Bij Shiraz ben jij aan het juiste adres voor ook het aanschaffen van een zit-sta werkplek. Het is dan ook niet gek dat veel bedrijven hier graag voor kiezen. Is dit ook iets waar jij graag voor wilt gaan? Kom dan vandaag nog een kijkje nemen op de website van dit bedrijf en je zult direct leren wat zij hier voor jou kunnen doen. Dat is ook zeker geen verkeerde keuze wanneer je bijvoorbeeld meer wilt weten over de verschillende opties die je op dit gebied hebt. De medewerkers van dit bedrijf staan graag voor je klaar om je de juiste tips te geven op dit gebied en wat jij nu kunt verwachten van de zit-sta werkplek.

Maak het populair

Een zit-sta werkplek is natuurlijk nog erg nieuw op de markt en het kan dan ook even wennen zijn voor je personeel wanneer je kiest voor een werkplek. Je kunt dit uiteraard op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld op de website van dit bedrijf de uitstekende tip vinden dat je de werkplek kunt introduceren door het eerst met teamleiders op te pakken. Wanneer een teamleider gebruik maakt van een zit-sta werkplek dan zal het voor andere werknemers ook makkelijker zijn om de keuze te maken om op deze manier te werken. Je kunt beginnen met slechts een uurtje per dag en het dan verder uitbouwen. Wanneer je de werkplek goed in elkaar zet, dan kan dit een heleboel voordelen opleveren. Het is beter voor je gezondheid omdat je meer beweging krijgt. Met een werkplek kun je zoveel afwisselen als je zelf wilt en het op die manier een stuk makkelijker maken om je beter te voelen. Kom dus vandaag nog een werkplek uitzoeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn