Het nut van een boekhouder in Utrecht

Toen ik een aantal jaren geleden mijn bedrijf startte wist ik niet zo goed wat ik allemaal moest regelen en bijhouden qua administratie. Een van de eerste dingen die ik dus wilde hebben was een boekhouder in Utrecht. Deze persoon kon me vervolgens helpen met het in kaart brengen van mijn administratie en uitgavenpatroon, en mij vertellen aan welke eisen dit allemaal moest voldoen. Omdat ik zelf totaal geen verstand had van boekhouden was het inhuren van een boekhouder in Utrecht dus echt een must. Het is wel duidelijk dat ik niet de enige was die een boekhouder in Utrecht nodig had, het aanbod is namelijk best wel groot. Blijkbaar zijn er ontzettend veel bedrijven die de boekhouding (al dan niet deels) uitbesteden. Maar voor mij sprong administratiekantoor Boek je Winst er wel echt uit. Ten eerste vond ik hun website heel duidelijk en overzichtelijk, en daarnaast bieden ze hele mooie pakketten aan voor bedrijven. Op hun homepage vindt je drie verschillende opties met vanaf-prijzen, voor ieder bedrijf een ideale keus, namelijk:

  • Een all-in pakket voor een zzp’er, eenmanszaak of vof, vanaf €69,-
  • Een all-in pakket voor een BV werkmaatschappij, vanaf 149,-
  • Een all-in pakket voor een Holding en stamrecht BV, vanaf €99,-

In mijn geval moest ik dus gaan voor de eerste optie, aangezien ik een eenmanszaak heb en dus werk als zzp’er. Binnen dit pakket worden in één klap een heleboel handelingen van je overgenomen, ik vind het enorm handig. Ze verwerken namelijk al mijn bonnen en facturen, controleren mijn zelf bijgehouden administratie, doen elk kwartaal mijn btw-aangifte en jaarlijks mijn aangifte inkomstenbelasting, wat in mijn geval eigenlijk winstbelasting is. Daarnaast zit er in het pakket ook gratis startershulp en fiscaal advies, wat ik eerlijk gezegd wel kon gebruiken. Deze boekhouder in Utrecht was dus een goede keus voor mijn bedrijf. Het scheelt me in flink wat werk en kopzorgen nu ik weet dat mijn hele administratie op rolletjes loopt. Bovendien heb ik door deze boekhouder in Utrecht in te huren nu een veel beter inzicht in mijn financiële plaatje dan ik voorheen had. Ik weet precies wat er binnenkomt, wat er uitgaat en wat ik moet reserveren om aan het einde van het jaar af te staan als winstbelasting. Het hele plaatje is gewoon duidelijker geworden.

De beste boekhouder in Utrecht

Als je het mij vraagt is de beste boekhouder van Utrecht met stip op 1 dus administratiekantoor Boek je Winst. Bij boekjewinst.nl ben ik nu al drie jaar trouwe klant en ik ben erg tevreden over hun diensten. Hun all-in tarief is behoorlijk scherp en ik kom dus nooit voor verassingen te staan in de vorm van een hoge factuur aan het einde van het jaar. Ik betaal simpelweg maandelijks mijn ‘abonnementsgeld’ en heb er verder geen omkijken naar. Alle boekhouders en adviseurs die bij Boek je Winst werken zijn zeer ervaren, en werken altijd met aandacht voor je persoonlijke situatie. Dat merkte ik direct al tijdens het gratis kennismakingsgesprek. Bovendien kun je bij hen terecht voor één op één adviesgesprekken, maar mag je ook gewoon alles via post of zelfs 100% digitaal aanleveren, wat jij wilt! Deze boekhouder in Utrecht werkt op een manier die jou het beste uitkomt!

Vraag nu een offerte aan 

Heb je interesse gekregen in deze boekhouder in Utrecht? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan waarin je bespreekt wat je nodig hebt en wat je evt. zelf kunt blijven uitvoeren. Er rolt een plan uit dat past bij jouw behoeftes, met zoals beloofd een scherpe prijs. Ik heb er geen spijt van gehad!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn